Pehea e hana ai i kahi puʻupuʻu puʻupuʻu

ʻAʻoleʻike nui nā poʻe Steam eʻikeʻia ke kāohiʻia o ka helu o kēia papa pāʻani. Aʻaʻole kēia he wale wale no ka loka VAC i pili i ka hoʻohanaʻana i nā māmā, aiʻole ka laka ma nā hālāwai. I ka Steam, ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i ka hoʻopili pihaʻana o kaʻikepili, ka mea iʻaeʻole i ka hoʻokuʻuʻana o ka pāʻani, i pili i kēia pūʻulu. Ke hanaʻia nei kēia hana e ka poʻe hana mokuahi i ka wā iʻikeʻia ai ka hana haunaele, no ka mea, ua hōʻikeʻia nā mea i puka mai mai nāʻano likeʻole i kaʻike. Manaʻo nā poʻe hana i kēia hiki keʻikeʻia he inoa hacking. Ma hope o ia mea, e hoʻokuʻu lākou i ka moʻomekeo ināʻaʻohe paha i komo nā mea hoʻopunipuni i kāu pūnaewele. Ināʻoe e hoʻihoʻi i kaʻike, e paʻa mau ana. I mea e weheʻia kāuʻike, ponoʻoe e lawe i kekahi mau hana. E heluhelu i kaʻike e hiki ai iāʻoe ke wehe i kāu pūnaewele Steam.

ʻO kaʻoiaʻiʻo o ke kāohiʻana i kāu moʻokāki, hiki iāʻoe ke leʻaleʻa pinepine iāʻoe e hoʻokomo i kāu moʻokāki. E hōʻikeʻia ka laka ma keʻano he leka nui i ka puka makamehua Steam holoʻokoʻa.

ʻO ka weheʻana i kahi moʻokāki he pilikia loa. ʻAʻohe'ōlelo paʻa e wehe kahi mea lawelawe Steam i kāu moʻokāki. ʻO ka manawa pinepine nā hihia i ka wā i paʻaʻole ai ke kālā,ʻoiai ma hope o ke kūkāʻana i ka lawelawe hana kākoʻo. ʻAe, ma o ke kākoʻo loea ke hiki iāʻoe ke wehe i kāu pūnaewele. No kēia pono, ponoʻoe e kākau i ka hoʻopiʻi kūpono. Ma kahi pehea e hoʻokaʻaʻike ai i kahi kākoʻo Steam, hiki iāʻoe ke heluhelu ma kēiaʻatikala. Ke hoʻokaʻaʻikeʻoe i ke kākoʻo, ponoʻoe e koho i kahi mea pili i nā pilikia pilikino.

Ke hoʻokaʻaʻike aku i ke kākoʻoʻenehana, ponoʻoe e hāʻawi i ka hōʻoia e liloʻoe i mea nona kēiaʻike. Ma keʻano he hōʻoia, hiki iāʻoe ke hoʻolako i nā kiʻi o kāu mau kīʻahi kiʻi Steam. Eia kekahi, e pono ke ki i nā kī ma keʻano o kahi mea kau ma kahi disks kino. Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻouna i kāuʻike pilikino, a me kāu mea i uku ai no ka kūʻaiʻana i Steam. Ua kūpono kaʻike kālā kāleka kālekaʻana, ua kūpono hoʻi ka koho me nāʻikepili o ke kikowaena hoʻokele hilinaʻi āu i hoʻohana ai no ka uku. Ma hope o ke koʻokoʻo o ka Steam e hōʻoia i kāu hoʻohanaʻana i kēia helu ma mua o ka hakeʻiaʻana, wehe lākou i kāu pūnaewele.

Eia naʻe, e like me ka mea i'ōleloʻia ma luna nei,ʻaʻohe mea e hiki ke hōʻoia e weheʻia kāu pūʻulu me ka 100% paha. No laila, e mākaukau no ka mea hikiʻole iāʻoe ke hoʻihoʻi i kāuʻike, a laila e hoʻomaka i kahi hou.

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e wehe ai i kahi pūkeka i hoʻopaʻaʻia ma Steam. Inā loaʻa iāʻoe kekahiʻike hou, aʻike paha i kekahi mauʻano e wehe ai i kāuʻike ma Steam, a laila e kākau e pili ana iā ia ma nā'ōlelo.