Kelepona IPhone


I kēia mau lā, pili ka pilikino e like me ka hiki. Eia kekahi, ke ho'āʻo nei nā mea hoʻolālā o nā noi no ka iPhone e hōʻoiaʻaʻole i ka maikaʻi wale nō, akā hiki ke loaʻa a maikaʻi. I kēia lā, nānā mākou i nā mea maikaʻi loa no ka holoʻana.

Ka Luna Kuleana

Ke noi uila, pololei a hoʻonāukiuki e holo ai. He mea kūpono e hāʻawi iāʻoe e nānā i kaʻoihana i ka wā e holo ai, a me ka hoʻomohalaʻana i kahi papahana hoʻolale e pili ana i kou mau kino, kūlana olakino a me kaʻoihana (hiki ke kohoʻia kēia koho ma ke kāinoa).

Ma ke ala, ua hoʻohana maikaʻiʻia ka Runkeeper no ka holo waleʻana, akā, no nā hoʻolālā'ē aʻe. Ināʻoe he mea hōʻali novice, ua kohoʻia i nāʻanoʻoi aku o nā aʻoʻana no nā mea hoʻomaka. Ma ke kaʻina o ka holoʻana, e mālama ka palapala i nāʻike leo e pili ana i ka wā i hala, hiki i kahi mamao a me ka wikiwiki o ke kuhi, a iʻole e hoʻonāukiukiʻia, e hoʻololi i ke kelepī mele ma o kāu koina puʻupuʻu iTunes aiʻole e hoʻohana i ka lawelawe Spotify.

Download Runkeeper

ʻO Endomondo

He polokalamu hoʻolako i kahi ola olakino a me nā pahuhopu hou. ʻO Endomondo ka mea maikaʻiʻaʻole wale no nā mea kūkini - ke kākoʻo nei ke kākoʻo i nā mea pāʻani.

Ma waho aʻe o ka hoʻolālāʻimiʻana, he nui nā manawa kūpono e kākoʻo i ka makemake o nā mea hoʻohana i kahi nohona ola: e hoʻonoho i kahi papahana hoʻolālā, hoʻonohonoho i nā pahuhopu, hakakā me nā lālā'ē aʻe, nā mea hoʻonāukiuki a me nā hōʻailona mau. ʻO ka mea pōʻino, i kēia manawa ua ulu nui kaʻoihana i ka hoʻoponoponoʻana, i pili i kahi hoʻolaha pāʻoihana, aʻo ka loaʻaʻana i nā hana he nui wale i ka manawa ma hope o ka hoʻololiʻana i ka palapala Premium.

Hoʻopili Endomondo

E holo ana no ka Loss Loss

Hoʻopukaʻia ka palapala noi, i kapaʻia ma ka Russian Store Store E holo ana no ka Loss Lō. Ke hoʻomaka muaʻoe e ponoʻoe e koho i kāu pāʻani pāʻani, a e hoʻopihapiha hoʻi i kahi palapala noi liʻiliʻi, i hiki i ka palapala noi ke loaʻa kahi hoʻonaʻauao kūpono noʻoukou.

Ua maopopo a maopopo nā mea a pau ma hope nei: ma hope o ka hanaʻana i kahi hoʻolālā, koho i ka hana i kēia manawa a hoʻomaka ka holo. Hiki i nāʻoihana ke hana ma kaʻaoʻao, a ma kahi pākile. Hiki iāʻoe ke kōkua i ke kaʻina holomua me nā'ōlelo kūpono e pono aiʻoe e hahai i ka hopena maikaʻi.

Download Holoholo No Kaumaha Loss

Strava

Mea kaulana ma waena o ka poʻe kukini makemake e hele pū meʻoe i ka hoʻonaʻauaoʻana a me ka huliʻana i nā kānaka like. Hoʻokōʻo Strava iʻekolu mau hoʻohālikelike - holo wāwae, aʻauʻau.

Ma keʻano free, hiki iāʻoe ke hahai i nā papa hoʻonaʻauao, e hana i nā ala i ka mua, e hoʻokipa i nā hoaaloha, e hoʻolohe i nā'ōlelo leo, e hahai i kou kūlana, ka wikiwiki, ka mamao a hoʻohui i nā mea'ē aʻe, e like me ke keaka me kahi pūnaewele GPS. No ka hoʻokumuʻana i nā pahuhopu, e hoʻokaʻawale i kou wahi i kēia manawa me nā hoaaloha, e loaʻa i kaʻike kūpono o ka hoʻonaʻauaoʻana i ka manawa kūpono a loaʻa i kekahi mau pono, ponoʻoe e hoʻololi i ka Premium version.

Download Strava

Nāna

Hoʻomaopopo pono i ka hoʻokomo ponoʻana i ka hoʻolālāʻana i kāu hana ma ka lā. No ka hana ponoʻana, ponoʻoe e halihali i kāu iPhone i kāu pēke aiʻole pēke paha. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka noi ke koʻikoʻi loa, no ka mea,ʻaʻole ia he mau kī aʻoi aʻe a me ka weheʻana i kaʻike.

E hoʻoholo pono anaʻo Moves i ka mea āu e hana nei: e hele, e holo, e holo i ke kaʻa a hoʻomaha paha. Eia kekahi, e noʻonoʻo ka noi i ka mamao, ua puhi ka calories, ka huakaʻi hele a me nā mea hōʻike'ē aʻe o kaʻoihana. No ke kūlana i ka holomua, ponoʻoe e hoʻomaka i ka noi, a no laila iʻole e poina iāʻoe e hana pinepine i kēia hana, e hoʻomanaʻo iāʻoe i kēia.

Hoʻololi iā Moves

Nike + Kaapuni

Ua hoʻokumuʻo ia i ka mana mele a me ka mea kaulana kaulana o ka honua i nā mea hoʻolālā hoʻolālā, Nike, i kona mau'ahamele pono'ī no ka hana. Nike + Club Club he hoa maikaʻi loa ia ma ka holoʻana i ka nui o nā koho maikaʻi.

ʻOiai he hale hoʻokūkū kēia, e hoʻonui i kou mau hoa e hoʻomanaʻo i kā lākou hana, hoʻolālā a hoʻoikaika iāʻoe iho i nā mea hou. I kou wā e holo ai, e haʻi ka mea lohe lohe iāʻoe no ka holomua o kāu haʻawina i kēia manawa, aʻaʻoleʻoe e hopohopo, e hoʻololi i kāu mele punahele punahele ma o ka polokalamu. Ma ka hoʻomaopopo he hiki i nā mea hoʻohana a pau keʻano kūikawā kūikawā,ʻo Nike + Run Club eʻae iāʻoe e hoʻolālā i kahi hoʻolālā hoʻokumu pilikino, a ke loaʻa nei kēia mau mea a pau me ka ukuʻole.

Download Nike + Run Club

Ma ka hoʻokomoʻana i kahi hoʻolālā kaulana a loea e holo nei, he mea nui ia e koho i kou hoa noʻoe, me ke kōkua e hiki ai iāʻoe ke mālama pono i kou olakino a hiki i kahi kiʻekiʻe. E kōkua kekahi o kēia mau noi iāʻoe me kēia.