MediaGet 2.01.3800

Hoʻopili pinepine nā mea paʻa i nā mea multifunctional a i nā mea paʻi paha i ka hoʻohana ponoʻana i nā lakohana me kahi kamepiula. I ka manawa pinepine, he pilikia ka pahuhopu i nalowale, aʻo ia ke kuleana no ka pilina maʻamau o nā meahana. Hiki i ka Canon i-SENSYS MF4010 ke hoʻokomo pūnaewele pūnaewele. ʻO ia ka mea a mākou e kūkākūkā ai.

Huli a hoʻoili i nā hoʻokele no Canon i-SENSYS MF4010.

Ma lalo nei mākou e hāʻawi ai i nāʻano likeʻoleʻehā o ka huli a me ke kiʻiʻana i nā faila. Pau lākou a pau, akā ua kūpono lākou i nāʻano likeʻole. Ma mua o kou hoʻomakaʻana eʻike me nāʻano, makemake mākou e hoʻolohe i ka pūʻulu piha o nā polokalamu multifunction. ʻO ka mea nui loa, ma loko o ka pahuʻaʻole he manual wale nō, akā, he CD hoʻi me nā lako pono. Inā hiki, e hoʻohana i ka CD e hoʻokomo i ka mea hoʻokele. I nā kumu'ē aʻe, koho i kahi o nā koho i kohoʻia.

Ka Hopena 1: Ka Pepa Haʻawina Canon

ʻO kaʻiliʻana i nā waihona kūpono mai ka pūnaewele o ka mea hana mea hana keʻano pono loa a maikaʻi. Aia kaʻenehana huahana i nā loulou e kiʻi i nā hoʻokele o nā puka a pau i loaʻa. Hiki iāʻoe ke koho i ka mea pono a kauʻia ma kāu kamepiula. ʻO ka pōmaikaʻi o kēiaʻano,ʻo ia ke loaʻa mau iāʻoe ka polokalamuʻoi loa a hōʻoia. ʻO nāʻaoʻao holoʻokoʻa a pau:

Hele i kaʻaoʻao home o Canon

  1. Ma ka pūnaewele Canon, koho "Kākoʻo" a ma o ka māhele "Huli a kōkua" hele i "'Akele".
  2. Hiki iāʻoe ke koho i kahi huahana mai ka papa inoa.
  3. Eia naʻe, ke hāpai nei mākou e hoʻohana i ka pahu huli e mālama i ka manawa. I loko o ia mea, e komo i ka hoʻolālā o MFP a e kaomi i ka koho i hōʻikeʻia.
  4. Ma mua o ka hoʻoukaʻana, e hōʻoia e hōʻoia i ka pololei o ka māhele kiko'ī o kāu pūnaewele pūnaewele. Inā hewa ka hoʻonohonoho, e hoʻololi me ka lima.
  5. No ka hoʻomakaʻana i ka download, e kaomi i ka pihi pono.
  6. E heluhelu a hoʻopaʻa i kaʻaelike.
  7. E hoʻoholo i ka mea i hoʻoukaʻia a hahai i nā kuhikuhi ma ka puka.

Hoʻoholo wale ia e hoʻohui i ka mea multifunction a hele e hana me ia.

Ke Kumu 2: Nā Polokalamu Kūikawā

Aia kekahi mau polokalamu kūikawā, ka mea nui e loaʻa ai a hoʻouka i nā hoʻokele no nā mea i hoʻopaʻaʻia a me nā kikowaena computer. ʻO ka hapanui o nā māmā o kēia polokalamu pūnaewele me kaʻoihana pūnaewele a me nā polokalamu multifunction. E heluhelu hou e pili ana i ia mau hanana i loko o kā mākouʻatikala'ē aʻe ma ka loulou ma lalo nei. Ma lailaʻaʻoleʻoe e aʻo wale ai e pili ana i ka hiki i nā polokalamu kelepona, akā e aʻo pū hoʻi e pili ana i ko lākou mau pono a me nā pōʻino.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Inā hoʻoholoʻoe e hoʻohana i kēiaʻano, makemake mākou iāʻoe e nānā i DriverPack Solution a me DriverMax. ʻO kēia pūnaewele maikaʻi loa me kānaʻoihana, wikiwiki e nānā i nā pūnaewele i kūkuluʻia a pili i ka PC a koho i nā mea hoʻokele hou loa. Hiki ke loaʻa nā alakaʻi e pili ana i ka hana ma nā papahana i luna nei ma ka loulou ma lalo nei.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DriverPack
E huli a hoʻokomo i nā hoʻokele i ka papahana DriverMax

Māhele 3: Kelepona MFP Unique

Ma ke kaʻina hana o kekahi mea pono e paʻi me keʻenehana pūnaewele, hoʻokaʻinaʻia kahiʻike hiʻona. Hiki ke hoʻohanaʻia kēia code no ka huliʻana i nā hoʻokele ma nāʻoihana pūnaewele kūikawā. No laila e maopopo ana ua koho ponoʻoe i ka pūnaewele. ʻO ka Canon i-SENSYS MF4010 ID heʻano kēia:

USBPRINT CanonMF4010_Series58E4

ʻO ka mea makemake i kēiaʻano polokalamu polokalamu e huli ana i ka MFP, ke hoʻolaha nei mākou eʻike i nā mea'ē aʻe i kēia kumuhana ma ka loulou ma lalo nei.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 4: Ka Papa Hana Windows

Ua hoʻoholo mākou e hoʻokumu i kēia ala, no ka meaʻaʻole i hana mauʻia keʻano maʻamau. Eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i ka OS i kūkuluʻia o ka Windows OS ke loaʻaʻole kahiʻike aunoa o ka pūnaewele pili. Ponoʻoe e hoʻopihapiha i ke kaʻina hana, kahi kahi o nāʻanuʻu e hoʻonoho ai i ka mea hoʻokele.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

Ma luna aʻe, ua wehewehe mākou i nāʻano hanaʻehā o ka huliʻana a me ka hoʻoihoʻana i nā polokalamu i ka mea multifunctional Canon i-SENSYS MF4010. E like me kāu eʻike ai, ua like lākou a pau ma ka algorithm o nā hana, a me ka kūpono i nāʻano likeʻole. Ke manaolana nei mākou hiki iāʻoe ke loaʻa i ke ala kūpono loa a hoʻokomo i ka mea hoʻokele me ka pilikia.