Pehea e nānā ai i ka iPhone e IMEI


Ināʻoe e hoʻohana ana i ka polokalamu Mozilla Firefox, a laila ua loaʻa i kēia pūnaewele pūnaewele kahi hale hoʻonui i kūkuluʻia me kahi nui o nā mea pono e pono ai ka hoʻonui i nā mana o ka polokalamu kele pūnaewele. ʻO kekahi o ia mau mea hoʻokomoʻo Video DownloadHelper.

Video DownloadHelper kahi pāʻoihana pūnaewele kaulana e hāʻawi iāʻoe e hoʻoiho i nā waihona media mai nā pūnaewele punaewele. No laila, inā hiki iāʻoe ke nānā aku i nā kiʻiʻoniʻoni a hoʻolohe i ke mele pūnaewele ma nā pūnaewele wale nō, i kēia manawa, inā pono, e hiki ke hoʻoukaʻia nā loiloi hoihoi i kahi kamepiula.

Pehea e hoʻouka ai i DownloadHelper Video no Firefox?

Hiki iāʻoe ke hele e kiʻi iā DownloadHelper Video no Mozilla Firefox i ka manawa e loaʻa ai ka loulou i ka pauʻana o ka puke, a heleʻoe i ka hale.

No ka hanaʻana i kēia, wehe i ka menu kele pūnaewele ma kaʻaoʻao'ākau i luna a hele i kaʻaoʻao ma ka puka makani. "Pākuʻi-mau".

Ma ka pukapihi i weheʻia, ma ka'ākau'ākau, e hoʻokomo i ka inoa o ka mea i makemakeʻia a laila e kaomi i ke kī komo.

Ma nā hua i hōʻikeʻia,ʻo ka mea mua ma ka papa inoaʻo ia ka hōʻuluʻulu āu eʻimi nei. No ka hoʻohuiʻana iā Mozilla Firefox, e kaomi i ka pihi i ka'ākau. "E hoʻokomo".

Ke hoʻopauʻia ka hōʻano hou, eʻikeʻia kahi kiʻi haʻahaʻaʻo Add-on Video DownloadHelper ma kaʻaoʻao'ākau i luna.

Pehea e hoʻohana ai i Video DownloadHelper?

ʻO ka helu i hōʻikeʻia ma luna o ka hōʻailona hōʻike i ka helu o nā faila i loaʻa no ka hoʻoukaʻana. Eia kekahi laʻana, makemake mākou e kiʻi i kahi pūnaewele o kāu punahele punahele. No ka hanaʻana i kēia, hele i kaʻaoʻao me ka wikiō, e kau i ke wikiō ma ka pāʻaniʻana, a laila kaomi i ka kiʻi Video DownloadHelper.

A maanei e puka mai ana kahi liʻiliʻi liʻiliʻi - hiki i ke add-on ke hōʻike i nā hōʻike wikiō a mākou e makemake ai e kiʻi, akā i nā hoʻolaha pūnaewele, nā wikiō'ē aʻe, a me nā kiʻi'ē aʻe a me nā lekile i loaʻa ma kaʻaoʻao.

Maʻaneʻi, ponoʻoe e koho i kahi faila e kiʻi ai ma muli o kona inoa, ka nui a me ka maikaʻi. Ma hope o ke kohoʻana i kahi faila, e kaomi i ka'ākau o ia mea ma luna o ka hōʻailona me kahi hōʻailona. Akā, i loko o kā mākou hihia, aia hoʻokahi walenae kōnae i loaʻa ma kaʻaoʻao, no laila ua hāʻawiʻia mākou e kiʻi.

Eʻikeʻia kekahi puka hou ma ka pakuhi, kahi e pā ai i ke pihi. "Quick Download".

E hoʻomaka ka pūnaewele. I ka wā i hoʻoukaʻia ai,ʻikeʻia ka hua'ōlelo ma ka pāʻani e pili ana i ka holomuaʻana o ka download.

Hōʻike'ē aʻe kahi icon'ē aʻe i ka'ākau o ka Video DownloadHelper icon, e hoʻokuʻu iāʻoe e hele pololei e pāʻani i ka faila i kiʻiʻia.

Download Helper for Mazilaʻaʻoleʻo ia kaʻoi akuʻoi aku kūpono a kūpaʻa no ka polokalamu Mozilla Firefox. Eia naʻe,ʻo kēia wale nō ka hōʻailona e hiki ai iāʻoe ke hoʻoiho i nā leo a me ke kelepona mai nā wahi o ka pūnaewele, kahi i hiki ai ke nānā (hoʻolohe) wale nō ma ka pūnaewele.

Hoʻoiho iā Mozilla Firefox Video DownloadHelper no ke kaʻawale

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana