Hoʻouka i nā koho no nā mea hoʻokele no ka polokalamu laulāʻo Acer Aspire V3-571G

ʻO ka mea pōʻino,ʻo nā kuhi hewa likeʻole ma kekahiʻaoʻao aʻo kekahi paha e pili pū me ka hana o nā papahana. Eia kekahi, i kekahi manawa, aia lākou i ka manawa o ka hoʻomohalaʻana. No laila, hikiʻole i ka polokalamu ke holo. Eʻike i ka hopena 1603 i ka manawa e hoʻokomo ai i Skype, a pehea nāʻano e hiki ai ke hoʻoponopono i kēia pilikia.

Nā kumu

ʻO ka pilikia nui loa o ka hewa 1603ʻo ia ke kūlana i ka wā i weheʻia aiʻo Skype mai ka computer ponoʻole, a me nā plug-ins a iʻole nā ​​mea'ē aʻe i koe ma hope o ke kāohiʻana i kahi hōʻano hou o ka noi.

Pehea e pale ai i kēia kuhi

A iʻoleʻoe e hālāwai me 1603, ponoʻoe e hahai i nā leka māmā inā hoʻoheheʻeʻia ka Skype:

  • Hoʻopili i kahi Skype wale nō me ka mea uninstall uninstall, aʻole i ka hihia, lawe lima i nā faila a me nā folia;
  • ma mua o ka hoʻomakaʻana i ke kaʻina hana e hoʻopili ai, e paʻa i ka Skype;
  • Mai pāʻani i ke kaʻina holoi inā hoʻomaka mua ia.

Akā,ʻaʻole nā ​​mea a pau e pili ana i ka mea hoʻohana. Eia kekahi laʻana, hiki ke hoʻopilikiaʻia ke kaʻina uninstall e ka pauʻana o ka mana. Akā, a maʻaneʻi, hiki iāʻoe ke pale i ke kākoʻoʻana i kahi pūnaewele mana kūwahoʻole.

ʻOiaʻiʻo,ʻoi aku ka maʻalahi o ka paleʻana i ka pilikia ma mua o ka hoʻoponoponoʻana, akā, eʻike mākou i ka mea e hana ai inā uaʻike muaʻia ka 160 160 i Skype.

ʻO ka pilikia

I mea e hiki ai ke hoʻokomo i kahi hōʻano hou o ka noi Skype, ponoʻoe e hoʻoneʻe i nā tolo'ē aʻe i hope o ka mea i hala. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e hōʻea a hoʻokomo i kahi polokalamu kūikawā e hoʻoneʻe i nā'ōpena o nā polokalamu, i kapaʻiaʻo Microsoft Hoʻoponopono iā ProgramInstallUninstall. Hiki iāʻoe ke loaʻa ia ma ka pūnaewele official o Microsoft.

Ma hope o ka weheʻana i kēia pono, e kali mākou a pau ka hoʻopihaʻia o nā mea a pau, a laila eʻae i kaʻaelike ma ke kaomiʻana i ke pihi "Accept".

ʻO ka hope aʻe o ka hoʻonohonohoʻana i nā pono pilikia e pili ana i ka hoʻoukaʻana a weheʻana paha i nā polokalamu.

Ma ka puka hou, ua konoʻia mākou e koho i kahi o nā kohoʻelua:

  1. E hōʻoia i nā pilikia a hoʻokomo i nā kuhi;
  2. E huli i nā pilikia a e koho e koho i nā hoʻoponopono no ke kauʻana.

I kēia kumuhana, ponoʻia ka papahana iā ia e hoʻohana i ka koho mua. Ma ke ala, ua kūpono i nā mea hoʻohana iʻikeʻole i nā maʻalahi o ka'ōnaehana hana, no ka mea, e hoʻokō ka papahana i nā mea paʻa a pau. Akāʻo ka kohoʻeluaʻo ka mea kōkua wale nō i nā mea hoʻohanaʻoi aku. No laila,ʻae mākou i ka noi o ka pono, a koho i keʻano mua ma ke kaomiʻana i ke komoʻana "E hōʻoia i nā pilikia a hoʻokomo i nā mea kūpono."

Ma ka puka hou, i ka nīnau o ka pono e hoʻouka aiʻole weheʻia ana paha nā polokalamu e ka pilikia, e kaomi i ka pākuhi "Uninstall".

Ma hope o kaʻikeʻana o ka pono i ka kamepiula no ka hoʻokomoʻana o nā polokalamu i hoʻonohonohoʻia, e weheʻia kahi papa inoa me nā noi a pau i loaʻa i loko o ka pūnaewele. E koho i Skype, a laila e kaomi i ke pihi "Next".

Ma ka puka hou, e hoʻokomoʻo Microsoft iā ia i ProgramInstallUninstall e hoʻoneʻe iā Skype. No ka holoiʻana, e kaomi i ke pihi "ʻAe, e ho'āʻo e holoi."

Ma hope o kēlā, ke kaʻina hana no ka weheʻana iā Skype, a me nā mea i koe o ka papahana. Ma hope o ka hopena, hiki iāʻoe ke hoʻouka i ka'ōnaehana hou o Skype ma ke ala maʻamau.

E nānā! Inā makemakeʻoleʻoe eʻoki i nā faila a me nā kūkākūkā i loaʻa, ma mua o ka hoʻohanaʻana i ke ala i luna, e kope i ka waihona% appdata% Skype i kekahi papa hana papaʻole. A laila, i ka manawa e hoʻokomo aiʻoe i ka polokalamu hou o ka papahana, e hoʻihoʻi i nā faila a pau mai kēia kōpena i kona wahi.

Ināʻaʻole i loaʻa ka polokalamu Skype

Akā, hikiʻole ka hōʻailona Skype i loko o ka papa inoa o nā polokalamu i hoʻokomoʻia i Microsoft hoʻohui iā ProgramInstallUninstall, no ka mea,ʻaʻole mākou e poina ua holoi mākou i kēia polokalamu, a ua koe wale nā ​​"huelo" mai ia mea, aʻaʻole hiki ke hoʻomaopopoʻia. He aha e hana ai i kēia hihia?

I ka hoʻohanaʻana i kekahi mea hoʻohana pūnaewele (hiki iāʻoe ke hoʻohana i Windows Explorer), wehe i ka papa kuhikuhi "C: Nā palapala a me nā mea hoʻohana i nā mea hoʻohana a pau." Ke kali nei mākou i nā papa inoa e kau pūʻia ana o nā leka a me nā helu. Hiki paha i kēia waihona he hoʻokahi, a iʻole paha.

Kākau mākou i ko lākou inoa. E aho e hoʻohana i kahi hoʻoponopono kikokikona, e like me Notepad.

Alaila wehe i ke kuhikuhi C: Windows Installer.

Eʻoluʻolu e hōʻoia nā inoa o nā waihona ma kēia papa kuhikuhi me nā inoa i kākauʻia ma mua. Inā pili nā inoa, e hoʻokaʻawale iā lākou mai ka papa inoa. ʻO nā inoa kūikawā wale nō mai ka waihona Application Data Skype kōkuke i kaʻole i loko o ka waihona Installer e noho.

Ma hope o kēlā, e hoʻoholo i ka Microsoft Paʻi iā Polokalame ProgramInstallUninstall, a lawe i nā anuu i'ōleloʻia ma luna, a hiki i ka weheʻana o ka puka me ka koho o ka papahana no ka wehe. Ma ka papahana papahana, koho i ka mea "ʻAʻole ma ka papa inoa", a kaomi i ke pihi "Next".

Ma ka pukapihi e wehe, e hoʻokomo i kahi o nā waela kūikawā o ka kōpena mai ka papa helu Uihopili Data Skype, ka mea i hanaʻoleʻia i loko o ka papa kuhikuhi Installer. E kaomi i ke pihi "Next".

Ma ka puka hou, e hāʻawiʻia ka pono, e like me ka wā ma mua, e hoʻokuʻu i ka papahana. Eia hou, e kaomi i ke pihi "ʻAe, e ho'āʻo e holoi."

Inā nui aku i nāʻaoʻao hoʻokahi me nā hui kūikawā o nā leka a me nā helu ma ka papa helu noiʻi Data Skype, a laila e hana houʻia ke kaʻina hana i kekahi manawa, me nā inoa a pau.

Ke hanaʻia nā mea a pau, hiki iāʻoe ke uha i ka hoʻokomoʻana i kahi hōʻailona o Skype.

E like me kāu eʻike ai,ʻoi aku ka maʻalahi o ka hanaʻana i ke ala pololei no ka weheʻana i Skype ma mua o ka hoʻoponoponoʻana i ke kūlana e alakaʻi i ka hewa 1603.