Lego Digital Designer 4.3.10.0

Kaomi Fn, aia ma ka lalo o nā pona kīkapika pona, e pono e kāhea i ke ala hopeʻelua o nā kī F1-F12. Ma nā polokalamu hou o ka laptops, ua hoʻomaka ka mea hana e hana i ka mode multimedia multicultural like the main, a ua hala ko lākou kumu nui ma nā ala a pono e hoʻokomo i ka Fn ma ka manawa hoʻokahi. No kekahi poʻe hoʻohana, makemake like kēia koho, no ka lua, akā,ʻaʻole. Ma kēiaʻatikala, e kūkākūkā kākou pehea e hiki ai a hōʻolo paha Fn.

Hoʻonou a hoʻokuʻu iā Fn ma kahi papa keyboard

E like me ka mea i'ōleloʻia ma luna, ma muli o ke kumu i hoʻohanaʻia ai ka pona, e hoʻohanaʻia ka helu o nā kī F-no kēlā me kēia mea hoʻohana. Pono kekahi e like me nā kī F-kī, aʻo ka mea'ē aʻe uaʻoi aku kaʻoluʻolu me ko lākouʻano multimedia. Ke kūlikeʻole ka makemake i ka mea maoli, hiki iāʻoe ke kuhikuhi i nā ala e hiki ai a hoʻopaʻa i nā kī Fn a, ma muli o ka hopena, ka hana o ka pūnaewele F a pau.

Ke Kaʻina Hana 1: Keycut Shortcut

ʻO kēia koho he mamao loa ia mai ke ao holoʻokoʻa, no ka mea e hilinaʻi ana i ka laikini a me keʻano o ka pona,ʻo ka hoʻonohonohoʻana o nāʻoihana kiʻekiʻe no ka lālani luna o nā kī. Akā naʻe, hiki iā ia ke kōkua i kekahi o ka poʻe heluhelu, aʻaʻole lākou e hele i ka manawa e hoʻonui ai i ka manawa.

Nānā i ka lālani o luna o nā kī laptop. Inā he hōʻailona me kahi loka, e pale ana / eʻae ana i ka hana Fne ho'āʻo e hoʻohana. I kēia manawa ua loaʻa kēia icon i luna 'Apakā paha ma kahi'ē aʻe paha.

Eia kekahi, i kekahi manawa ma kahi o ka laka, aia kahi palapala "FnLk" aiʻole "FnLock"e like me ka mea i lalo.

E kāomi i ka hui pūnaewele Fn + Esce wehe / kāpae i ka hana o ka maʻamau F-series hou.

Hiki i kēia mau mea i kekahi o nā laptops Lenovo, Dell, ASUS a me kekahi mau mea'ē aʻe. I loko o kēia HP hou,ʻo Acer, a me nā mea'ē aʻe, hikiʻole ke kaohi.

Hanana 2: BIOS Pūnaewele

Inā makemakeʻoe e hoʻololi i ka hana hana F-kī mai ka hana i multimedia a iʻole ia, ma waho o ka paʻiʻana i ka kī Fn ma mua, e hoʻololi i nā koho BIOS. I kēia manawa ma kahi o nā laptops holoʻokoʻa, e hoʻololiʻia kēia hiʻohiʻona ma laila, a ma muli o ka kūʻaiʻana i ka meahana, hanaʻia kahiʻano multimedia, mahalo i hiki ai i ka mea hoʻohana ke hoʻomalu i ka'ōlohi o ka hōʻike, ka leo, hoʻihoʻi a me nā koho'ē aʻe.

Hoʻonuiʻia i keʻano e hoʻololi i keʻano o ka hana o F-kīʻai ma o ka BIOS, ua kākauʻia ma nā mea ma ka loulou ma lalo nei.

Heluhelu hou: Pehea e hiki ai i nā kī F1-F12 ma kahi pona

Nānā 3: Hoʻokuhi i ka mea hoʻokele

No ka hana Fn a kānalua, ua pane ka mea hoʻokele i kāna mau hua'ōlelo F. Ināʻaʻohe loaʻa, pono ka mea hoʻohana e hele i kahi pūnaewele official o ka mea hana lole pona a hoʻokaʻaʻike aku i kahi papahana kākoʻo. I ka manawa pinepine ua laweʻia nā hoʻokele a pau mai laila mai.

Ma hope aʻe, mai ka papa inoa o nā mea hoʻokele no kāu polokalamu o Windows (7, 8, 10), ponoʻoe eʻimi i kahi polokalamu (aiʻole kekahi mau papahana i ka manawa hoʻokahi, inā lākou e heluʻia ma ka papa inoa hoʻokaʻawale) nona ke kuleana o nā kī kī. Hiki iā ia ke lawe a hoʻoukaʻia e like me nā lakohana'ē aʻe:

  • HP - ʻO ke kumuhana polokalamu HP, "Hōʻike HP ma kahi nānā", ʻOihana wikiwikiʻo HP, "Kūlana Kūkuhi Uiho Kūwaenaʻo HP (UEFI)". Hiki paha ke nalowale kekahi mau noi no kahi mea laptop pono'ī;
  • ASUS - "'Ake";
  • Acer - "Luna Hoʻopuka";
  • Lenovo - Lenovo Energy Management / Lenovo Mana Manawa (aiʻole "Lenovo OnScreen Hōʻikeʻike", "Kūlana Kūlana kiʻekiʻe a me ka hoʻonohonoho mālama mana (ACPI) Driver");
  • Dell - "Ka Pepa Hana Dell QuickSet" (aiʻole "Dell Power Pūnaewele Lomi polokalamu" / Nā Dell Foundation Services - Hoʻopiha / "Kele Hana Kino");
  • ʻO Sony - "Ke Keʻena Parser Parser Fonalaula Sony", Ka Waihona Puke o Shake, Nā Mea hoʻohana pakuhi Sony (aiʻole "Vaio Control Center"). No kekahi mau hiʻohiʻona, e emi ana ka papa inoa o nā hoʻokele i loaʻa;
  • Nokia - Ka Papa Hana Hōʻike Papa;
  • Toshiba - "Hotkey pono".

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hikiʻole ai ke kōkua a hoʻololi i ka hana Fn, akā, e hoʻololi i keʻano o ka hana o ka pūnaewele F a pau, i ka mālama 'ia e kekahi kī kī.