Hoʻohui pūʻana i PS4 i ka pona ma o HDMI

Ma MS Word, nui nā hana maikaʻi e lawe i kēia polokalamu ma waho aʻe o ka mea hoʻoponopono kikokikona maʻamau. ʻO kekahi o kēia mau "ponohana" ka hanaʻana o nā kiʻikuhi, i nā mea kiko'ī eʻikeʻia ai i loko o kā mākouʻatikala. I kēia manawa e ninaninau mākou i keʻano pehea e kūkulu ai i kahi histogram ma Word.

Leʻaleʻa: Pehea e hana ai i kahi leka i Kupu

Kuhi - Eia kahi ala kūpono a me ke kiʻina o ka hōʻikeʻana i nāʻikepili laulā ma keʻano kiʻi. Aia kekahi mahele o nā'āpana kūpono i ka'āpana,ʻo ke kiʻekiʻe o ia mea he hōʻailona o nā mea waiwai.

Leʻaleʻa: Pehea e hana ai i ka papa i loko o Word

No ka hoʻokumuʻana i kahi histogram, e hahai i kēia mau hana:

1. wehe i kahi palapala hua'ōlelo e makemake aiʻoe e kūkulu i kahi histogram a hele i kaʻaoʻao "Hoʻomoʻi".

2. Ma kahi hui "Nā kiʻi" e kaomi i ke pihi "Kōkuhi Siata".

3. Ma ka puka makani e hōʻike ana i mua o kou, koho "Pūʻulu".

4. Ma ka lālani kiʻekiʻe, kahi i hōʻikeʻia nā'ōpuniʻeleʻele a keʻokeʻo, e koho i kahiʻano kūpono o ka histogram a pēhi "OK".

5. E hoʻokomoʻia kahi moʻolelo me kahi papa Excel nui i ka palapala.

6.ʻO kāu mea pono e hana, hoʻopihaʻia nā māhele a kau i ka papa, hāʻawi iā lākou i inoa, a komo pū kekahi inoa no kāu histogram.

Hiki ke hoʻololi i ka moʻolelo

No ka hoʻololiʻana i ka nui o ka histogram, e kaomi i ia mea, a laila e huki i kahi o nā markaka e kū ana ma kaʻaoʻao.

Ke kāomi nei i ka histogram, ke hoʻololi nei i kaʻaoʻao nui "E hana ana me nā kiʻi"i loko o iaʻelua mau pahu "Hoʻumu" a "Hōpili".

Maanei hiki iāʻoe ke hoʻololi i keʻano o ka histogram, konaʻano, ka lanu, hoʻohui a wehe i nā mea.

    Kōkuhi: Inā makemakeʻoe e hoʻololi i keʻano o nāʻano a me keʻano o ka histogram pono'ī, e koho mua i nā kala kūpono, a laila e hoʻololi i keʻano.

I ka papa "Hōpili" Hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka nui pono o ka histogram ma ke kohoʻana i kona kiʻekiʻe a me ka laulā, e hoʻohui i nāʻano likeʻole, a hoʻololi hoʻi i ke kahua o ka māhele kahi e waihoʻia ana.

Leʻaleʻa: Pehea e hui pū ai i loko o ka Word

Ma hope o kēia, ma kēiaʻatikala liʻiliʻi mākou i haʻi iāʻoe pehea e hana ai i kahi moʻolelo i ka Word, a me pehea e hiki ai iāʻoe ke hoʻololi a hoʻololi.