Pūnaewele Pūnaewele SoftPerfect 1.2.0.0

ʻO kahiʻoihana mulipuna kekahi mau pūnaewele i'ākoakoa i hoʻokahi i hoʻokahi manawa. Pono lākou a pau e kākoʻo i ka lako polokalamu, no laila ponoʻoe e aʻo i kahi e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no ka Xerox Workcenter 3220.

Ke hoʻouka nei i ka mea hoʻokele no ka Xerox Workcenter 3220

Ua loaʻa i kēlā me kēia mea hoʻohana ka nui o nā koho koho hoʻokele pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i kēlā me kēia a hoʻoholo i ka hopena e pili ana i kahi mea kūpono.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

No ka hoʻoukaʻana i nā lakohana no ka polokalamu, ponoʻoe e kipa i ka pūnaewele official o ka mea hana. ʻO kaʻiliʻana i kahi mea hoʻokele mai ka pūnaewele punaewele o ka hui kahi kī ia i ka palekana kọmputa.

E hele i ka pūnaewele official Xerox

  1. E huli i ka pā koho kahi e pono aiʻoe e komo "Kekahana 3220".
  2. ʻAʻole koke ia ma kānaʻaoʻao e unuhi iā mākou, akāʻo ka'ōnaehana i makemakeʻia eʻikeʻia ma ka puka ma lalo. E koho i ka pihi ma lalo iho "Pahū a me nā Huli".
  3. A laila,ʻike mākou i kā mākou MFP. Akā, he mea nui e hiki ke hoʻoili i ka mea hoʻokele wale nō, akā i nā mea'ē aʻe o ka pūnaewele, no laila mākou e koho i ka waihona palapala i lalo nei.
  4. Ma ka waihona i hoʻokaheʻia, makemake mākou i ka faile. "Setup.exe". E wehe ia.
  5. Ma hope koke iho o kēia, ua hoʻomaka ka weheʻana o nā mea kūpono no ka hoʻokomoʻana. ʻAʻohe hana e pono iā mākou, e kali ana.
  6. A laila hiki iā mākou ke holo pololei i ka mea hoʻokele. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi "E hoʻokomo i ka polokalamu".
  7. Aʻo ka paʻamau, e kohoʻia ke ala i kūpono loa. E kaomi wale "'Aʻe".
  8. ʻAʻole i poina ka mea hana e hoʻomaopopo iā mākou no ka pono e hoʻohui i ka MFP i ka computer. Hana mākou i nā mea a pau e like me ke hōʻikeʻia i ke kiʻi, a kaomi "'Aʻe".
  9. ʻO ka pae mua o ka hoʻonohonohoʻanaʻo ke kopeʻana i nā faila. Eia hou, e kali ana i ka pauʻana o ka hana.
  10. ʻO ka lua o ka māhele maikaʻi loa. Maanei he hoʻomaopopo piha i nā mea i hoʻokomoʻia ma ka kamepiula. E like me kouʻikeʻana,ʻo kēia ka mea hoʻokele no kēlā me kēia polokalamu i loko o hoʻokahi MFP.
  11. Ua hoʻopauʻia ka hoʻokomo pūnaewele me kaʻelele e pono aiʻoe e kaomi i ke pihi. "Hana".

Hoʻopiha kēia i ka hoʻopiliʻana i keʻano, a koe wale no ka hoʻomaka houʻana o ka computer no ka hoʻololiʻana o nā loli.

Ke Kumu 2: Nā Polokalamu Pāʻani Pākolu

No kahi hoʻonohonoho kūpono o ka mea hoʻokele, ua hoʻolakoʻia nā papahana kūikawā i ka laweʻana a hoʻokomo pūnaewele i ka polokalamu me ka wikiwiki. ʻO ia mau noi, i kaʻoiaʻiʻo,ʻaʻole nui. Ma ka pūnaewele e hiki iāʻoe ke heluhelu i kaʻatikala, kahi e hoʻonani ai i nā mākaʻi maikaʻi loa o kēia māhele. I waena o lākou, hiki iāʻoe ke koho i ka pūnaewele e kōkua iāʻoe e hōʻoia aiʻole e hoʻokomo i ka mea hoʻokele iāʻoe.

E heluhelu hou: Ka wae o ka polokalamu hoʻolālā no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO ka alakaʻi o ia mau papahanaʻo iaʻo DriverPack Solution. He polokalamu kēia i hiki ke hoʻomaopopoʻia a hiki i ka mea hoʻomaka. Eia kekahi, aia ka mea hoʻohana i kahi pūnaewele kūʻokoʻa nui o nā hoʻokele. Inā paha ua paʻa ka pūnaewele luna hana i ke kākoʻo i ka'ōnaehana, hiki ke heluheluʻia ka papahana i nīnauʻia a hiki i ka mea hope loa. I mea e aʻo ai i ka pehea e hoʻohana ai, makemake mākou e heluhelu i kā mākouʻatikala, kahi i kākauʻia ai nā mea a pau ma ka'ōlelo maʻalahi a hiki ke hoʻomaopopo.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i nā mea hoʻokele ma kahi pona me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack

Ke Kumu 3: ID polokalamu

He helu helu helu kēlā me kēia mea hoʻohana. E like me ia,ʻaʻole i hoʻoholo waleʻia ka mea e ka pūnaehana hana, akā, aia nō hoʻi nā hoʻokele. I loko o nā minuke, e hiki iāʻoe ke loaʻa i ka polokalamu polokalamu no kēlā me kēia polokalamu me ka hoʻohanaʻole i nā polokalamu a i nāʻaoʻao'ē aʻe. Inā makemakeʻoe e hoʻohana i kēia koho e kiʻi i ka polokalamu no ka Xerox Workcenter 3220, laila ponoʻoe eʻike i keʻano o kona ID:

WSDPRINT XEROXWORKCENTRE_42507596

Inā manaʻoʻoe he mea maʻalahiʻole kēiaʻano, no laila,ʻaʻoleʻoe i kipa i kaʻaoʻao ma ko mākou pūnaewele, kahi i hāʻawiʻia nā kuhikuhi kiko'ī no iaʻano.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ka Papa Hana 4: Nānā Ulaula Windows

ʻO ka hoʻonohoʻana i ke kalaiwa ma o nā meahana Windows kūpono he mea ia e hikiʻole i ka hopena maikaʻi. Eia naʻe, pono nō iaʻano hana e hōʻano hou, inā no ka mea hiki ke kōkua i kekahi manawa.

  1. Pono muaʻoe e hele i "Pae Mana Mana". Maikaʻi maikaʻi ke hana "E hoʻomaka".
  2. A laila eʻikeʻoe "Nā Pūnaewele a me nā Mea Paipalapala". E pālua.
  3. Ma kaʻaoʻao o ka puka makani e kaomi "E hoʻokomo i ka mea paʻi".
  4. A laila, koho i ke ala hoʻokomo, no kēia pāloli "E hoʻouka i kahi mea paena pūnaewele".
  5. E koho i ke kiko no ka polokalamu, me ka hoʻololiʻoleʻana i kekahi mea, kaomi "'Aʻe".
  6. I kēia manawa, ponoʻoe eʻimi i ka mea paʻi puke pono'ī. No ka hanaʻana i kēia, koho i ka hema "Xerox", a ma ka'ākau "Xerox WorkCentre 3220 PCL 6".
  7. Ma hope o kēia mākaukau hoʻolimaʻana, ua hoʻomauʻia e puka mai i kahi inoa.

No laila, ua hoʻohaunaele mākou i 4 mau hana hana e hoʻouka i ka mea hoʻokele no ka Xerox Workcenter 3220.