No ke aha i hemahema ai ka hewa hemahema ma Avira?

Ma ka mokumahu,ʻaʻole hiki iāʻoe ke pāʻani wale i nā pāʻani wale nō, akā e lawe pū i kahi māhele i ke ola o ka Community, hoʻoili i nā screenshots a me ka haʻiʻana i kāu mau hopena a me nā hana. Akā,ʻaʻole nā ​​mea hoʻohana a pau eʻike i ka hoʻoukaʻana i nā screenshots i Steam. Ma kēiaʻatikala e nānā kākou i keʻano o kēia hana.

Pehea e hoʻouka i nā screenshots i Steam?

Hiki ke kiʻiʻia nā screenshots i laweʻia eʻoe i nā hāmeʻa me ka hoʻohanaʻana i ka Steam e hoʻohana nei i kahi kākika kūikawā. No ka paʻakikī, e lawe i ka hoʻolehi, ponoʻoe e kaomi i ka pa F12, akā, hiki iāʻoe ke pale i ke kī i nā koho.

1. No ka kiʻiʻana i ka hoʻole kiʻi kiʻi, e wehe i ka mea kūʻai Steam a mai luna, ma ka menu "View" menu iho, e koho i "Screenshots".

2. Eʻike kokeʻoe i ka puka o ka bootloader. Maanei hiki iāʻoe keʻike i nā screenshots a pau āu i lawe ai ma Steam. Eia kekahi, ua māheleʻia lākou i nāʻano, e pili ana i ka pāʻani kahi i hanaʻia ai ke kiʻi. Hiki iāʻoe ke hoʻo koho i nā screenshots ma ke kaomiʻana i ka inoa o ka pāʻani ma ka papa inoa iho.

3. I kēia manawa ua kohoʻoe i ka pāʻani, e huli i ka pākuhi maka e makemakeʻoe e kaʻana. E kaomi i ke pihi "Download". Hiki nō hoʻi iāʻoe ke waiho i kahi hōʻailona o ka pilahi kiʻi a kau i kahi hōʻailona ma luna o nā mea paʻiʻia.

4. Ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka papa hana download, ponoʻoe e hōʻoia i kou mau manaʻo a e kaomi hou i ke pihi "Download". E hōʻike ana kēia pukapiho i kaʻike e pili ana i ka wahi i waihoʻia noʻoe ma ke kahua Pūnaewele Steam, a me ka nui o kahi māhele disk e loaʻa ai kāu kiʻi kiʻi ma ka pūnaewele. Eia hou, ma ka puka like, hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i nā mea pilikino no kāu kiʻi. Inā makemakeʻoe i ke kiʻi eʻikeʻia ma ke kikowaena o ke kaiāulu, ponoʻoe e hoʻonohonoho i nā pilikino pilikino no nā mea a pau.

Pau kēlā! I kēia manawa hiki iāʻoe ke haʻi aku i nā lālā a pau o ka Community e pili ana i kāu mau hana a hoʻouka i nā screenshots.