Pehea e hoʻouka ai i ka Windows 10 ma kahi kamepiula a iʻole kamepiula

No ka hoʻoukaʻana i ka Windows 10, ponoʻoe eʻike i nā koi liʻiliʻi no ka kamepiula, nāʻano likeʻole i kona mauʻano, pehea e hana ai i ka media media, e hana i ke kaʻina hana pono'ī a hana i nā hoʻonohonoho mua. ʻO kekahi mau mea i loaʻa i nā koho a me nāʻano,ʻo kēlā me kēia meaʻoi loa ma lalo o kekahi mauʻano. Eʻike mākou ma lalo inā hiki ke hoʻokomo hou i ka Windows no ka meaʻole, he aha kahi hoʻomaʻemaʻe maʻemaʻe a pehea e hoʻouka ai i ka OS mai kahi pūnaewele USB a iʻole disk paha.

ʻO ka mea

  • Nā koi liʻiliʻi
    • Ka Papa: nā palena palena
  • Ehia nā manawa e pono ai
  • Pehea ka lōʻihi o ke kaʻina hana?
  • ʻO ka hapa o ka pūnaewele e koho ai
  • Ka papa hana hoʻomākaukau: ka hana media ma o ka laina kauoha (ka leka uila a iʻole ka disk)
  • ʻOihana hoʻomaʻemaʻe i Windows 10
    • Nānā wikiō: pehea e hoʻouka ai i ka OS ma kahi pona
  • ʻO ka hoʻonohonoho mua
  • Hoʻopili i ka Windows 10 ma o ka papahana
  • 'Ōlelo Hoʻopuka Hoʻopuka
  • Nā mea i ka manawa e hoʻouka ai i nā kamepiula me UEFI
  • Nā hana i hoʻonohonohoʻia ma kahi pūnaewele SSD
  • Pehea e hoʻouka ai i ka polokalamu ma nā papa a me nā leka

Nā koi liʻiliʻi

ʻO nā koi kūpono i hoʻolakoʻia e Microsoft e hiki ai iāʻoe ke maopopo inā pono ka hoʻonāʻana i ka pūnaewele ma kāu kamepiula, no ka mea inā emi aku kona mauʻokoʻa ma mua o nā mea i hōʻikeʻia ma lalo nei,ʻaʻole ponoʻoe e hana i kēia. Ināʻaʻole i hoʻokōʻia nā koi kau palena, e kau a paʻa paha ka computer, no ka mea,ʻaʻole i lawa ka hana a kākoʻo i nā hana a pau e pono ai ka'ōnaehana hana.

Eʻoluʻolu eʻikeʻoe i kēia mau mea no ka hoʻomaʻemaʻeʻo OS wale nō, me kaʻole o nā papahana a me nā pāʻaniʻekolu. Ke hoʻokomo nei i nā polokalamu hou e hoʻonui i nā koi liʻiliʻi, i ka pae hea, e hilinaʻi ana i ka koiʻana i ka polokalamu hou aʻe.

Ka Papa: nā palena palena

HoʻomākaukauNo 1 GHz aiʻole SoC.
ʻO Ram1 GB (no nā 32-bit system) aiʻole 2 GB (no nā'ōnaehana 64-bit).
ʻO kahi mākia māmā16 GB (no 32-bit system) aiʻole 20 GB (no nā'ōnaehana 64-bit).
Hoʻohālike kiʻiʻO DirectX version 9 aʻoi aku me ka WDDM 1.0 ka mea hoʻokele.
Hōʻike800 x 600.

Ehia nā manawa e pono ai

No ka hoʻokomoʻana i ke kikowaena, pono iāʻoe kahi 15 -20 GB o ka māhele kūʻokoʻa, akā, he mea pono hoʻi e pili i 5-10 GB o ka mokuaki no nā loli hou, ka mea i laweʻia ma hope koke iho o ka hoʻokomoʻana, a me 5-10 GB no ka waihona Windows.old. 30 mau lā ma hope o ka hoʻokomoʻiaʻana o ka Windows hou e mālamaʻia i nāʻikepili e pili ana i ka pūnaewele mua āu i hōʻano hou ai.

Ma muli o ka hopena, pono e hoʻokaʻawale i kahi 40 GB o ka hoʻomanaʻo i ka mahele nui, akā, ke paipai nei au e hāʻawi iā ia i ka hoʻomanaʻo nui inā hiki i ka disiki paʻakikī, e like me ia i ka wā e hiki mai ana, nā waihona liʻiliʻi, nāʻike e pili ana i nā papahana a me nā'āpana o nā polokalamu'ē aʻe. ʻAʻole hiki ke hoʻonui i ka mahele nui o kahi diski ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka Windows ma luna o ia, me ka likeʻole o nā pakuhi'ē aʻe, hiki ke hoʻoponoponoʻia ka nui i kēlā me kēia manawa.

Pehea ka lōʻihi o ke kaʻina hana?

Hiki i ke kau uila ke lawe no ka lōʻihi o 10 mau minuke a mau hola paha. Ke hilinaʻi nei ia i ka hana a ka computer, kona mana a me kāna ukana. ʻO ka hopena hope e pili ana ināʻoe e hoʻouka ana i ka pūnaewele ma kahi diskiʻoʻoleʻa hou, ma hope o ka weheʻana i ka Windows kahiko, a iʻole e hoʻokomo i ka pūnaewele ma hope o ka mea mua. ʻO ka mea nui,ʻaʻole ia e hoʻopilikia i ka hana,ʻoiai inā e manaʻo anaʻoe e hilinaʻi ana ia, no ka mea ua liʻiliʻi loa ka loiloi e pili ana, keʻoleʻoʻoe e hoʻouka ana i ka Windows mai ka pūnaewele official. Inā paʻa ke kaʻina hana, hoʻopau i ka computer, hoʻololiʻia, hoʻomohala i nā disks a hoʻomaka hou i ke kaʻina hana.

Hiki ke hoʻonohonoho i ka papa hana hoʻonohonoho i nā minuke he umi i kekahi mau hola.

ʻO ka hapa o ka pūnaewele e koho ai

Hoʻokaʻawaleʻia nā pakuhi o ka'ōnaehana iʻehāʻano: home, profession, corporate and for education. Mai nā inoa i hoʻomaopopoʻia kahi hōʻike no ka mea i manaʻoʻia:

  • Home - no ka hapanui o nā poʻe hoʻohanaʻole i ka hana me nā papahana hoʻonaʻauao aʻaʻole maopopo i nā hiʻona o ka'ōnaehana;
  • nā meaʻoihana - no nā poʻe e hoʻohana i nā polokalamuʻoihana a hana pū me nā pūnaewele pūnaewele;
  • hui pūnaewele - no nā hui, no ka mea hiki iā ia ke hoʻonohonoho i ka māhele, hoʻololi i nā lolo uila me kekahi kī, mālama i nā kamepiula a pau ma ka hui mai kekahi papahana nui, a pēlā aku;
  • no nāʻoihana hoʻonaʻauao - no nā kula, nā kulanui, nā kulanui, a me nā mea'ē aʻe. Aia nō i ka version kona mau iho pono'ī, eʻoluʻolu ana i ka hana me ka pūnaewele ma nā papahana i luna nei.

Eia kekahi, ua māheleʻia nā mana i luna iʻelua mau hui: 32-bit a 64-bit. ʻO ka hui mua he 32-bit, hoʻohoho houʻia no nā polokalamu hoʻokahi-core, akā hiki ke hoʻokomoʻia ma kahi pūnaewele lua-kelepona, akā,ʻaʻole e komo kekahi o kāna mau hua. ʻO ka lua o ka hui - 64-bit, i hanaʻia no nā mea hana lua, eʻae iāʻoe e hoʻohana i ko lākou mana a pau ma keʻano oʻelua mau kiko.

Ka papa hana hoʻomākaukau: ka hana media ma o ka laina kauoha (ka leka uila a iʻole ka disk)

No ka hoʻouka a hoʻomaikaʻi paha i kāu pūnaewele, ponoʻoe e kiʻi i kiʻi me kahi polokalamu hou o Windows. Hiki ke hoʻoukaʻia mai ka pūnaewele pūnaewele o Microsoft (

//www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10) aiʻole, ma kahi e loaʻa ana iāʻoe, mai nāʻike kumu'ē aʻe.

E kiʻi i ka mea hana hoʻokomo i ka pūnaewele luna

Nui nāʻano o ka hoʻouka a hoʻomaikaʻi paha i kahi'ōnaehana hana hou, akā,ʻoi aku ka maʻalahi a me kaʻoihanaʻoihana ka hanaʻana i ka pāhana hoʻonohonoho a me ka kāpae. Hiki ke hana i kēia me ke kōkua o ka papahana hoʻonaʻauao mai Microsoft mai, hiki ke laweʻia mai ka loulou i luna nei.

Pono pono nā'ōpili e kākau aiʻoe i ke kiʻi me kaʻole, i kāpiliʻia i ka puka FAT32 a loaʻa i 4 GB ka hoʻomanaʻo. Ināʻaʻohe mālamaʻia kekahi o nā kūlana i luna,ʻaʻole e hoʻohanaʻia ka pāhana hoʻonohonoho. Ma keʻano he kāpili, hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā leka uila, microSD a iʻole disks.

Inā makemakeʻoe e hoʻohana i kahi kiʻi kuʻunaʻole o ka pūnaehana hana, a laila e hanaʻoe i ka leka uila iʻole ma o ka polokalamuʻoihana mai Microsoft, akā e hoʻohana ana i ke laina kauoha:

  1. Ma muli o ka hoʻomākaukauʻana o ka media i mua,ʻo ia hoʻi, ua hoʻokuʻuʻia ka hakahaka ma luna o ia mea a hoʻopiliʻia, e hoʻomaka koke mākou ma ka hoʻololiʻana i ia mea i ka leka uila. E holo i kahi kauoha kauoha e like me ka luna.

    E holo i ka manawa kauoha e like me ka luna

  2. E holo i ka boottsct / nt60 X: ke kauoha e hoʻonohonoho i ke kūlana media i ka "Installation". X i loko o kēia kauoha e pani i ka inoa media i hāʻawiʻia iā ia e ke kikowaena. Hiki ke nānāʻia ka inoa ma kaʻaoʻao nui o ka mea nāna e nānā,ʻo ia kahi hoʻokahi leka.

    E holo i ka kāhua boot /ct60 X no ka hoʻokumuʻana i ka leka uila

  3. I kēia manawa, ke kau nei mākou i ka kiʻi i kiʻi muaʻia o ka pūnaewele ma luna o ka pānaehana hoʻokomo i hanaʻia e mākou. Inā e neʻe anaʻoe mai ka Windows 8, hiki iāʻoe ke hana ia mea ma keʻano maʻamau ma ke kaomiʻana i ke kiʻi me ka pihi'ākau'ākau a kohoʻana i ka mea "Mount". Ināʻoe e neʻe nei mai kahi kahiko o ka pūnaewele, a laila e hoʻohana i ka polokalamu UltraISOʻekolu, kūʻokoʻa a ponoʻole e hoʻohana. Ke kauʻia kēia kiʻi ma luna o ka pāʻoihana, hiki iāʻoe ke hoʻomaka me ke kauʻana o ka pūnaewele.

    E kau i ke kiʻi o ka pūnaewele ma luna o ka mea lawe

ʻOihana hoʻomaʻemaʻe i Windows 10

Hiki iāʻoe ke hōʻoia i ka Windows 10 ma kekahi kamepiula e hālāwai me nā koi kūpono i luna. Hiki iāʻoe ke hoʻouka ma ka polokalamu kamepiula, e like me Lenovo, Asus, HP, Acer a me nā mea'ē aʻe. No kekahiʻano o nā kamepiula, aia kekahi mau hiʻohiʻona i ka hoʻonohonohoʻana o Windows, heluhelu e pili ana iā lākou ma nā māhele o lalo o kēia mea, heluhelu iā lākou ma mua o kou hoʻomakaʻana i kahi hoʻomohana inā he lālāʻoe o kahi hui pūnaewele kūikawā.

  1. Hoʻomaka ka papahana hoʻonohonoho me kaʻike pono e hoʻokomoʻoe i ka leka uila i hoʻokumu muaʻia i loko o ke awa, aia wale nō ma hope o ka hoʻopauʻana i ka computer, e hoʻomaka i ka hoʻololiʻana, a i ka hoʻomakaʻana o ka hoʻomakaʻana o ka hoʻomaka, hoʻomaka kaomi Kele i ka papa keyboard i nā manawa a hiki i kou komoʻana i ka BIOS. Hiki keʻokoʻa ke kī ma Delete, nā mea e hoʻohanaʻia i kāu hihia, ma muli o keʻano o ka motherboard, akā hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo ia mea ma ke kuhikuhiʻana iā ia ma keʻano o ka hōʻailona kuhikuhi iʻikeʻia i ka manawa o ke kamepiula.

    E kaomi i ka holoiʻana e komo i ka BIOS

  2. E hele i ka BIOS, e hele i ka "Download" a iʻole Boot, ināʻoe e pili ana i ka hua'ōlelo non-Russian o ka BIOS.

    E hele i kaʻaoʻao Boot.

  3. ʻO ka lakaʻole, ua hoʻololiʻia ke komipiuta mai ka diski pa'ū, a ināʻaʻoleʻoe e hoʻololi i ka kauoha makuka, e pau ka'ōnaehana hoʻonohonoho i ka hoʻohanaʻole, aʻo ka pūnaewele ke holo i keʻano maʻamau. No laila, i ka mahele o Boot, hoʻonohonoho i ka mea hoʻokomo pūnaewele i mea mua e hoʻomaka ai ka download mai laila mai.

    Hoʻonoho mākou i ka mea kāpili i ka mua ma ka hoʻonohonoho papa

  4. Hoʻopakele i nā mea i hoʻololiʻia a haʻalele i ka BIOS; e hoʻomaka koke ke kamepiula.

    E koho i ka hana Save a Exit

  5. Hoʻomaka ka papa hana hoʻonohonoho me ke aloha, koho i ka'ōlelo no ke kele a me keʻano hoʻokomo, a me ka hōʻano manawa e noho aiʻoe.

    E koho i ka 'ōleloʻokoʻa, ke komo' ana, ka manawa manawa

  6. E hōʻoia e makemakeʻoe e hele i ke kaʻina hana ma ke kaomiʻana i ke pihi "Install".

    E kaomi i ke pihi "Install"

  7. Inā loaʻa iāʻoe kahi kī palapala laikini, a makemakeʻoe e komo i kēia manawa, a laila e hana. Ināʻole, e kaomi i ke pihi "ʻAʻohe oʻu huahana" e lele i kēia kaʻina. E aho e komo i ke kī a hoʻopau i ka'ōnaehana ma hope o ka hoʻomohalaʻana, no ka mea inā i hana ia i loko o ia manawa, hiki i ka hewa ke hiki.

    E komo i ka kī palapala laikini a pani i ka kaʻina

  8. Inā hoʻokumuʻoe i ka media me nāʻano kikowaena hou aʻaʻole i komo i ke kī i ka hana mua, a laila eʻikeʻoe i ka puka makani me kahi koho o ka mana. E koho i kahi o nā paʻi i hoʻonohonohoʻia a holo i ka hana hou.

    E koho i kahi o Windows e hoʻokomo

  9. E heluhelu aʻae i kaʻaelikeʻaelike.

    Eʻae i kaʻaelike palapala

  10. I kēia manawa, koho i kahi o nā koho hoʻokomo - hoʻohou a hoʻokomoʻia me ka lima. ʻO ka koho mua loa eʻaeʻoleʻoe e lilo i ka palapala laikini inā ua hoʻololiʻia kāuʻaoʻao o ka pūnaehana hou e hoʻonui nei. Eia kekahi, i ka manawa e hōʻoho hou ana mai kahi kamepiula,ʻaʻole e holoiʻia nā pūnaewele, a me nā papahana, a me nā kiʻi'ē aʻe'ē aʻe. Akā inā makemakeʻoe e hoʻokomo i ka pūnaewele mai ka'ōpala e pale aku i nā hewa, a me ka hōpili a hoʻoponopono pono i nā hapa, a laila koho i kahi hoʻonohonoho lima. Me ka hoʻonohonoho lima, e hiki iāʻoe ke mālama i nāʻikepili iʻikeʻole i ka maheleʻaoʻao nui,ʻo ia hoʻi, ma nā diskpe D,ʻE, F, a pēlā aku.

    E koho i pehea e makemake aiʻoe e hoʻouka i ka polokalamu

  11. ʻO ka hoʻololiʻanaʻo ia ka mea maʻamau, no lailaʻaʻole mākou e noʻonoʻo. Inā kohoʻoe i kahi hoʻonohonoho lima, a laila iāʻoe kahi papa inoa o nā māhele. E kaomi i "Setup Setup".

    E kaomi i ke pihi "Disk Setup"

  12. No ka hoʻokaʻawaleʻana i ka māhele ma waena o nā disks, holoi i nā paukū a pau, a laila kaomi i ka pākuʻi "Create" a kaha i kahi kikowaenaʻole. Ma lalo o ka pāhele nui, e hāʻawi i 40 GB, akāʻoi aku ka maikaʻi, aʻo nā mea'ē aʻe a pau no hoʻokahi aʻoi aku paha i nā mahele.

    E ho'ākāka i ka leo a kaomi i ke pihi "Create" e hana i kahi mahele

  13. Ma ka'āpana liʻiliʻi he mau faila no ka hoʻihoʻi a me ka huli o ka pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe e pono, hiki iāʻoe ke holoi.

    E kaomi i ke pihi "Delete" e holoi i ka paukū

  14. No ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele, ponoʻoe e hōʻano i ka mahele kahi āu e makemake ai e kau. ʻAʻole hiki iāʻoe ke kāpili a hōpili i ka pāhele me ka pūnaewele kahiko, a hoʻouka i ka mea hou i kekahi kaʻina i hoʻopiliʻia. I kēia hihia,ʻelua mau pūnaewele i hoʻonohonohoʻia,ʻo ka koho i waena o ka mea e hanaʻia i ka manawa o ke kamepiula.

    E hoʻolālā i ka mahele e hoʻokomo i ka OS ma luna

  15. I ka manawa i koho aiʻoe i ka disk no ka pūnaewele a ua neʻe i kahi o ka hopena e hoʻomaka ai, e hoʻomaka ka hoʻolō. E kali a hiki i ka hoʻopauʻana o ke kaʻina, hiki iā ia ke hala i nā minuke he umi i kekahi mau hola. Mai hoʻopilikia i kēia mau mea a hiki i ka maopopoʻana ua maloʻo. Heʻuʻuku loa ke kūlana o ka hanging.

    Ua hoʻomaka ka pūnaewele e hoʻohui

  16. Ma hope o ka pauʻana o ka hoʻokumu mua, e hoʻomaka ka papahana hoʻomākaukau, aʻaʻoleʻoe e pani.

    Ke kali nei no ka hopena o ke aʻoʻana

Nānā wikiō: pehea e hoʻouka ai i ka OS ma kahi pona

//youtube.com/watch?v=QGg6oJL8PKA

ʻO ka hoʻonohonoho mua

Ma hope o ka mākaukau o ke kamepiula, e hoʻomaka ka hoʻomaka mua:

  1. E koho i ka'āina āu i kēia manawa.

    E ho'āka i kāu wahi

  2. E koho i kahi papawaena āu e makemake ai e hana, ma ka hopena, ma ka "Russian".

    Koho i ka papahana maʻamau

  3. ʻAʻole hiki iāʻoe ke hoʻohui i kaʻaoʻaoʻelua, inā lawa iāʻoeʻo Lūkini a meʻEnelani, e hōʻike nei ma kahi o ka paʻamau.

    E hoʻouka i kahi papahana hou a lele i kahi hanana

  4. E kāleka i kāu moʻokāki Microsoft inā loaʻa iāʻoe a loaʻa ka pūnaewele pūnaewele, iʻole, e hoʻomau i ka hanaʻana i kahi helu kūloko. ʻO ka pūnaewele i hanaʻia eʻoe e loaʻa i nā kuleana hoʻoponopono, no ka mea hoʻokahi wale nō a, a pēlā,ʻo ka mea nui.

    E hoʻokomo a iʻole e hana i kahi helu kūloko

  5. E hoʻopili a hoʻohana paha i ka hoʻohanaʻana i nā pūnaewele kapuaʻi.

    Hoʻopili a pale paha i ke ao

  6. E hoʻonohonoho i nā koho koho no kāu iho, e hoʻoikaika i nā mea āu i manaʻo ai he pono, a hoʻopau i kēlā mau hana āu e ponoʻole ai.

    E hoʻonoho i nā koho koho

  7. I kēia manawa e hoʻomaka ka pūnaewele i ka mālamaʻana i nā hoʻonohonoho a me ka hoʻoukaʻana i ka firmware. E kali a hiki i ka wā e hana ai, mai keʻakeʻa i ka hana.

    Ke kali nei mākou i ka hoʻolālā e hoʻokomo i nā hoʻonohonoho.

  8. Hanaʻia, ua hoʻonohonohoʻia a hoʻonohonohoʻiaʻo Windows, hiki iāʻoe ke hoʻomaka e hoʻohana a hoʻonui iā ia me nā polokalamuʻaoʻao'ē aʻe.

    Hanaʻia, hoʻokomoʻiaʻo Windows

Hoʻopili i ka Windows 10 ma o ka papahana

Inā makemakeʻoleʻoe e hoʻokō i kahi papa kuhikuhi, hiki iāʻoe ke hoʻololi koke i ka'ōnaehana hou me kaʻole e hana i kahi pūnaewele flash hoʻonohonoho aiʻoleʻole. No ka hanaʻana i kēia, e hahai i kēia mau hana:

  1. E hoʻouka i ka polokalamu hana Microsoft (//www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10) a hoʻoholo.

    E kiʻi i ka polokalamu mai ka papahana hana

  2. Ke nīnauʻiaʻoe i kahi mea āu e makemake ai, e koho i ka "Hoʻohou i kēia kamepiula" a hele i ka hopena hou.

    E koho i keʻano "Hoʻoponopono i kēia kamepiula"

  3. E kali a hiki i ka wā o nā pūnaha pūnaewele. E hoʻolako i kāu kamepiula me kahi pūnaewele pūnaewele paʻa.

    Ke kali nei mākou i ka download o nā pūnaewele pūnaewele.

  4. E nānā i ka pahu e makemake anaʻoe e hoʻouka i ka polokalamu i hoʻoukaʻia, a me ka koho "Save data a me nā noi" inā makemakeʻoe e haʻalele i kaʻike ma kāu kamepiula.

    E koho i ka mālamaʻana i kāuʻikepili aʻaʻole paha

  5. E hoʻomaka i ka hoʻomohala ma ke kaomiʻana i ka pākuhi "Install".

    Kaomi ma ka pākuhi "Install"

  6. E kali a hiki i ka manawa e loiloi hou ai ke kikowaena. ʻAʻole hiki ke pale i ke kaʻina hana, ināʻaʻole hiki keʻaeʻia ka hopena o nā hewa.

    Ke kali nei mākou i ka OS e hoʻololi.

'Ōlelo Hoʻopuka Hoʻopuka

Ke hiki i ka polokalamu hou ma hope o ka lā 29 o Iulai, hiki ke hoʻouka houʻia no ka hoʻomaʻemaʻeʻana, me ka hoʻohanaʻana i nāʻano i ho'ākākaʻia ma luna nei. I ka manawa o kahi hoʻomohana, e kinaki i ka "E komo i kāu kī palapala pākuʻi" ka hana a hoʻomau i ka hana. ʻO ka meaʻole wale nō, e hoʻopauʻia ka pūnaewele, no laila e hana ia i kekahi mau mea e pili ana i ka hiki ke hoʻololi i ke kikowaena.

Hoʻopihaʻia ka pūnaewele akāʻaʻole i hoʻololiʻia.

Nā mea i ka manawa e hoʻouka ai i nā kamepiula me UEFI

ʻO ka UEFI mode heʻano BIOS i hoʻonuiʻia, uaʻikeʻiaʻo ia e kona hoʻolālā hou, ka lono a me ka support touchpad. Inā kākoʻo kou papa makua iā UEFI BIOS, a laila, i ka manawa o ka hoʻonohonohoʻana, hoʻokahi kahi - ke hoʻololi i ka kauoha kāpili mai ka kīpiki paʻakikī i ka hoʻokomo pūnaewele, pono e hoʻokomo muaʻoe i ka inoa media wale nō, akāʻo kona inoa e hoʻomaka ana me ka hua'ōlelo UEFI: ka mea halihali ". ʻO kēlā me nāʻokoʻa ma ka hopena hoʻokomo.

E koho i ka media me kahi hua'ōlelo EUFI ma ka inoa

Nā hana i hoʻonohonohoʻia ma kahi pūnaewele SSD

Inā hoʻokomoʻoe i ka pūnaewele ma luna o kahi diski māmā, akā ma kahi diski SSD, ponoʻoe e mālama i kēia mauʻanoʻelua:

  • Ma mua o ka hoʻokomoʻana i BIOS a iʻole UEFI, hoʻololi i keʻano hana o ka lolouila mai ka IDE a i ka ACHI. He kūlana koʻikoʻi kēia, no ka mea ināʻaʻole iʻikeʻia,ʻaʻole e loaʻa nā hana he nui o ka diski, hikiʻole ke hana maikaʻi.

    E koho i ka mode ACHI

  • Ma ke kauʻana o nā māhele, e haʻalele i ka 10-15% o ka puʻupuʻu i hoʻonāʻoleʻia. ʻAʻole pono kēia, akā ma muli o keʻano kūikawā e hana ai ka'ōpae, hiki ke hoʻolōʻihi i kona ola no kekahi manawa.

ʻO nā kumu i koe i ka wā e hoʻokomoʻia ai ma ka leka SSDʻaʻole'ē aʻe i ka hoʻokomoʻana ma kahi kōpae paʻakiki. E hoʻomaopopo i nāʻano o ka pūnaewele mua, pono e hoʻopau a hoʻonohonoho i kekahi mau hana iʻole e uhaʻi i kaʻoki, akā ma ka Windows hou, ponoʻole kēia, no ka mea,ʻo nā mea a pau i hoʻohanaʻia no ka hōʻinoʻana i ka'ōpili e hoʻohana nei i kēia manawa.

Pehea e hoʻouka ai i ka polokalamu ma nā papa a me nā leka

Hiki iāʻoe ke hoʻohou i kāu papa me Windows 8 i kaʻaoʻaoʻumi me ka hoʻohanaʻana i kahi polokalamu maʻamau mai Microsoft (

http://www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows10). ʻO nā kūlana hoʻohou a pau e like me nā paepae i hōʻikeʻia ma luna nei ma lalo o "Hoʻopuka i Windows 10 ma o ka papahana" no nā kamepiula a me nā kamepiula.

Ke hoʻonuiʻana mai Windows 8 a Windows 10

Ke hoʻopiliʻia nei ke kelepona Lumia e hoʻohanaʻia nei i kahi polokalamuʻoihana i hoʻoukaʻia mai ka hale kūʻai Windows, i kapaʻiaʻo Update Advisor.

Hoʻohou i ke kelepona ma o ka Hoʻoholo Hoʻolaha

Если вы захотите выполнить установку с нуля, используя установочную флешку, то вам понадобится переходник с входа на телефоне на USB-порт. Все остальные действия также схожи с теми, что описаны выше для компьютера.

Используем переходник для установки с флешки

Для установки Windows 10 на Android придётся использовать эмуляторы.

Установить новую систему можно на компьютеры, ноутбуки, планшеты и телефоны. Есть два способа - обновление и установка ручная. ʻO ka mea nui,ʻo ia ka hoʻomākaukau pono i kaʻikena, hoʻonohonoho i ka BIOS a iʻole UEFI a hele i loko o ka hana hou a iʻole ka hōʻano houʻana i nā kōpana puʻupuʻu, e hana i kahi hoʻonohonoho lima.