Pehea e hoʻonoho ai i kahi hua'ōlelo no Wi-Fi ma kahi mea kelepona Asus

Inā ponoʻoe e pale i kāu pūnaewele ahoʻole,'alahi kēia e hiki ke hana. Ua kākau wau i ka pehea e kau ai i kahi hua'ōlelo ma ka Wi-Fi, inā he kālaika D-Link iāʻoe, i kēia manawa e kamaʻilio mākou e pili ana i nā mea hoʻokele i kaulana - Asus.

He kūpono kēia o kēia puke pai i nā mea hoʻokele Wi-Fi like iā ASUS RT-G32, RT-N10, RT-N12 a me nā mea'ē aʻe. I kēia manawa,ʻeluaʻano o Asus firmware (a iʻole paha, ka pūnaewele pūnaewele) e pili ana, a no kēlā me kēia.

Hoʻonohonoho i ka'ōlelo'enele pūnaewele i ka Asus - kuhikuhi

ʻO ka mea mua, e hele i kahi o kāu kelepa Wi-Fi, e hana i kēia ma kekahi polokalamu kelepona i kekahi kamepiula i hoʻohuiʻia me ke aho a iʻoleʻole i ka mea hoʻopuka (akāʻoi aku ma luna o ka mea i hoʻohuiʻia e ke aho), e komo i ka helu 192.168.1.1 ke kūlana kūlana o ka'ōnaewele pūnaewele o Asus. Ma ke noi e komo ai a me ka hua'ōlelo komo, e hoʻokomo i ka luna a lawelawe. ʻO kēia ka hōkeoʻokoʻa a me ka hua'ōlelo no ka nui o nā polokalamu Asus - RT-G32, N10 a me nā mea'ē aʻe, akā i ka hihia, e hoʻomaopopoʻoe i ka heluʻana o kēiaʻike ma ka pākuhi ma ke kua o ka mea hoʻopuka, a me ka mea i loaʻa Ua hoʻololi ka mea hoʻokele i ka hua'ōlelo.

Ma hope o ka hoʻokomo pololei, e laweʻiaʻoe i kaʻaoʻao nui o ka'enewele pūnaewele Asus, kahi e like paha me ke kiʻi ma luna nei. Ma nā hihiaʻelua,ʻo ke kaʻina o nā hana e kau ai i kahi hua'ōlelo ma ka Wi-Fi like ia:

  1. E koho i ka "Network Wireless" ma kaʻaoʻao ma ka hema, e wehe kaʻaoʻao o ka Wi-Fi.
  2. No ka hoʻonohonohoʻana i ka hua'ōlelo, e hoʻonohonoho i keʻano hoʻokaʻina (WPA2-Personal i kākoʻoʻia) a hoʻokomo i ka hua'ōlelo i makemakeʻia ma ka māhele "Pre-shared WPA Key". Pono e hoʻohanaʻia ka hua'ōlelo me nā huaheluʻewalu aʻoi aku aʻaʻole pono e hoʻohanaʻia ka pī'āpā Cyrillic i ka wā e hana ai.
  3. E mālama i ka hoʻonohonoho.

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonohonoho hōʻoia.

Akāʻike: ma kēlā mau polokalamu i hoʻohui muaʻia eʻoe me Wi-Fi me kaʻole o ka hua'ōlelo, ka mea i hoʻopiliʻia me ka hōʻoiaʻoleʻana, hiki i kēia ke hopena i ka wā e hoʻopaʻa aiʻoe, ma hope o kāu hoʻonohonohoʻana i ka hua'ōlelo, ka pona, ka lepona a iʻole ka papa hōʻike i kekahi mea like "hikiʻole ke hoʻohui" aiʻole "ʻO nā pūnaewele pūnaewele i hoʻopaʻaʻia ma kēia kamepiulaʻaʻole e hoʻokō i nā koi o kēia pūnaewele" (i loko o Windows). I kēia hihia, hoʻopau i ka pūnaewele i hoʻopaʻaʻia, e hoʻi hou a hono. (No nāʻike hou aʻe no kēia, e nānā i ka loulou mua).

ʻO ASUS Wi-Fi password - ke aʻo wikiō

Pono, i ka manawa like, he wikiō e pili ana i ka hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo ma nāʻano firmwares o nā mea loiloiʻole o kēia brand.