Loaʻa no Google Chrome e kiʻi i ke mele.

Inā loaʻa iāʻoe nā pilikia me ka hoʻouluhiʻana i ka hoʻohanaʻana i kekahi laptop, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻonui i ka wikiwiki o ka mea māmā. Ma loko o kēia manual e kamaʻilio mākou no nāʻano a pau e hoʻoponopono ai i kēia pilikia.

ʻO kahi mea palekana ma kahi pona

ʻIke like i ka papapihi papapihi, aia nāʻaoʻao laptop kokoke i kekahi i kekahi, a hiki i ka hoʻouluʻana. ʻO ia ke kumu, ma kekahi mauʻano, mahalo i ka overclocking o ka mea lele, hikiʻole ke hoʻonui i kaʻoihana olaʻoihana o nā mea hana, akā, e hoʻonui i kāna hana.

E nānā pū hoʻi: Pehea e hana ai ināʻoi aku ka'ōpelu

Ke Kumu 1: BIOS Pūnaewele

ʻO ke ala wale nō e hoʻonui ai i ka māmā o ka mea hoʻomaʻamaʻa ma o ka'ōnaehana pūnaeweleʻo ia ke hoʻololi i kekahi o nā hoʻonohonoho BIOS. Eia naʻe,ʻo kaʻoi aku o ka maʻalahi loa, no ka mea,ʻaʻole hiki ke hoʻopiliʻia nā kumuhana i ka hana pono o ka pona.

  1. I ka hoʻomakaʻana o ka computer, e kaomi i ka pākuhi BIOS. ʻO ia ke kuleana o kēia "F2"akā, aia kekahi mau mea'ē aʻe.
  2. E hoʻohana i nā kī kī e hele i "Mana" ae koho mai ka papa inoa "Nānā Mea Hana".
  3. E hoʻonui i ke kumukūʻai maʻamau i ke kaula. "CPU Fan Speed" i ka maximum i hiki.

    Nānā: Keʻano like paha ka inoa o nā mea ma nāʻano BIOS'ē aʻe.

    E aho e haʻalele i nāʻaoʻao'ē aʻe i ka moku'āina mua a iʻole e hoʻololi iā lākou me ka hilinaʻi piha loa i kā lākou hana.

  4. Pākuhi kāomi "F10"e mālama i nā loli a haʻalele i ka BIOS.

Inā hiki iāʻoe ke hoʻomaopopo i keʻano, eʻoluʻolu e leka uila mai iā mākou i nā'ōlelo.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻonohoʻia ai BIOS ma PC

Hanana 2: Speedfan

ʻO Speedfan eʻae iāʻoe e hoʻolālā i ka hana a ka mea mālamaʻole mai lalo o ke kikowaena, me ka nānāʻole i keʻano'ōnaehana pona. Pehea e hoʻohana ai no kēia mau kumuhana, ua haʻiʻia ma kekahiʻokoʻa.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻonui ai i ka māmā o ka mea hoʻomaʻamaʻa e hoʻohana ana iā Speedfan

Māhele 3: AMD OverDrive

Inā loaʻa iāʻoe kekahi polokalamu AMD i hoʻokomoʻia i loko o kāu kamepiula, hiki iāʻoe ke hōʻuluʻulu i AMD OverDrive. Hoʻopihaʻia ka papa hana hoʻopunipuni i nā kuhikuhi ma ka loulou ma lalo nei.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻonui ai i ka māmā o ka mea hoʻomalu ma ka mea hana

Ka Hopena

ʻO nā koho hikiʻole i nā koho i manaʻoʻia e mākou,ʻaʻohe meaʻokoʻa'ē aʻe a hiki i ka hoʻokōʻana i nā hopena me ka hōʻinoʻoleʻana i nā mea hana. Eia nō naʻe, me kēia ma ka noʻonoʻo, ponoʻoe e hoʻopilikia i ka hana o ka'ōnaehana hoʻonaninani nui inā wale nōʻoe i kaʻike ma ka hanaʻana me nā mea i loko o ka pona.