Pehea e hiki ai i ka mahele "Possible Friends" VKontakte


Loaʻa paha he nui o mākou iʻike i ka papaʻo VKontakte "Hiki i ke aloha", akā,ʻaʻole iʻike nā kānaka a pau i keʻano no ka pehea e hana ai. ʻO kēia ka mea e pili ana i kēia mea.

Pehea eʻike ai nā hoaaloha o VKontakte?

E nānā i ka nānāʻana o ka pā. "Hiki i ke aloha"malia pahaʻaʻole iʻike kekahi iā ia.

Aʻo ka nui, mai ka poʻe iʻike no ia mea, i koho i ka hanaʻana o kēia hana, a pehea ka mea e hoʻolālā ai i ka poʻe a kākou eʻike ai? He mea maʻalahi. E hoʻomaka kāua i kēia māhele a nānā i nā mea kiko'ī. Ma hope o ka hanaʻana i kēia, eʻikeʻoe i ka hapanui o ka poʻe e noho nei i laila, akā,ʻaʻole mākou i hoʻopuka aku i mau hoaaloha, aiʻole he mau hoaaloha pū kekahi me lākou. I kēia manawa,ʻoi iki keʻano o ka hanaʻana o kēia hana, akā,ʻaʻole kēia.

ʻO ka mea mua, ua hoʻokumuʻia kēia papahana ma muli o nā poʻe a lākou i launa like pū ai. ʻO ka hope aʻe ka laina okoa. Loaʻaʻia nā mea hoʻohana i loaʻa iā lākou keʻano o kēlā kūlanakauhale ma ko lākouʻike e like me kāu, hoʻokahiʻoihana a me nā kumu'ē aʻe. ʻO ia,ʻo ia ka mea maʻalahi waiwai e hoʻomau mau i ka papa inoa o kāu mau hoa hiki. Inā ua hoʻohuiʻoe i kekahi i kou mau hoaaloha a i ka manawa koke, mai ka papa inoa o kona mau hoaaloha, aia kekahi poʻe i loaʻa nā hoaaloha meʻoe, ae hāʻawiʻia iā lākou e like me kouʻike. Eia ka māhele holoʻokoʻa o ka māhele "Hiki i ke aloha".

ʻOiaʻiʻo,ʻaʻole hiki ke loaʻa kaʻike pololei a kūpono. Hiki i nā mea hoʻolālā o VKontakte keʻike i kēia. Hiki iāʻoe ke hana i ka manaʻo e kāʻiliʻo VK i kaʻike inoaʻikeʻole i hoʻopaʻaʻia me kaʻike, aiʻole e kūʻai mai mai nā pūnaewele'ē aʻe. Akā, he kānalua kēia, a mai makaʻu,ʻaʻole i hōʻiliʻiliʻia kāuʻikepili pilikino.

Ka Hopena

Loaʻa, i kēia manawa, maopopoʻoe pehea e hana ai kēia hana. Me ke kōkuaʻana iā ia, eʻikeʻoe i kou mau mea kahiko a iʻole eʻike i nā kānaka mai kou kūlanakauhale, kahi hoʻonaʻauao.