Ke nānā neiʻo Google Chrome i nāʻike pilikino

Ke nānā neiʻo Google Chrome i nāʻike pilikino. ʻO ka polokalamu anti-virus i kūkuluʻia i kekahi o nā meaʻike pūnaewele punahele o ka honua i ka nānāʻole i nā pūnaewele. E pili ana kēia i nā kamepiula ma ka pūnaehana hana o Windows. Nānā ka'ōpili i nāʻike a pau, me nā palapala pilikino.

Ke nānā neiʻo Google Chrome i nāʻike pilikino?

ʻO kaʻoiaʻiʻo o ka nānā ponoʻoleʻana o nā mea i hōʻikeʻia i hōʻikeʻia kahi mea lapaʻau i ka cybersecurity -ʻo Kelly Shortridge, kākau i ka puka pāpālina. ʻO ka hoʻomakaʻana o ka mea hōʻino i loaʻa i kahi tweet i hoʻopiʻiʻia ai i ka hanana wikiwiki o ka papahana. Ua nānā ka polokalamu kelepona i kēlā me kēia faile me ka waihoʻole i ka Kōpili Papawai. Ma muli o ka hoʻopilikiaʻiaʻana e ia pilikia ma ke ola pilikino, hōʻike hoʻolahaʻo Shortridge i kona hōʻoleʻana e hoʻohana i nā lawelawe o Google Chrome. Ua noi aku kēia noi i nā poʻe hoʻohana he nui, e like me Russian.

Ua nānā ka polokalamu kele pūnaewele ma o nā pūnaewele a pau ma ka papahana o Kelly, me ka nānāʻole i ka Kōpili Palapala.

Mālamaʻia kaʻikepiliʻikepili e ka polokalamu Chrome Cleanup Tool, i hanaʻia ma o ka hoʻomohalaʻana i kahi hui polokalamuʻonika ESET. Ua kūkuluʻia i loko o ka polokalamu kele pūnaewele i ka makahiki 2017 e hiki ai iā ia ke heʻenalu i ka pūnaewele. I ka hoʻomakaʻana, ua hoʻokumuʻia ka papahana e nānā i nā polokalamuʻeleʻele hiki ke loaʻa ka hopena maikaʻiʻole ma ka polokalamu kele pūnaewele. Keʻikeʻia kahi huakiko, hāʻawi ka Chrome i ka mea hoʻohana me ka manawa kūpono e wehe a hoʻouna i kaʻike e pili ana i ka mea i loaʻa iā Google.

Ua hanaʻia nāʻikepiliʻikepili e ka Chrome Cleanup Tool.

Eia naʻe,ʻaʻole i nānāʻo Shortridge i nā hiʻohiʻona o kaʻoihana pilikino. ʻO ka pilikia nui,ʻo ka hemahema o ka māliko e pili ana i kēia mea hana. Manaʻo ke kaukōʻaʻole i hoʻokau ponoʻo Google i ka hoʻolako i nā mea hoʻohana e pili ana i ka hana hou. E hoʻomanaʻo i ka hoʻolahaʻana o ka hui i kēia hana hou ma kāna puke. Eia naʻe,ʻo kaʻikeʻana i nā kōnae i hikiʻole mai i ka leka hoʻomaopopo kūpono no kaʻaeʻana, e alakaʻi i ka hopena o ka mea'ikepuni cybersecurity.

Ua ho'āʻo ka hui e hoʻopau i nā kānalua hoʻohana. Wahi a Justin Shu, ke poʻo o ka'apena pale mālamaʻike, ua hoʻohanaʻia ka mea hoʻohana i hoʻokahi manawa i ka hebedoma a ua kaupalenaʻia i kahi protocol e pili ana i nā pono o nā mea hoʻohana. ʻO ka pono i kūkuluʻia i loko o ka polokalamu kele pūnaewele ua lako i hoʻokahi wale nōʻoihana - ka huliʻana i nā polokalamuʻino ma luna o kahi kamepiula aʻaʻole i makemake eʻaihue i nāʻikepili pilikino.