ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka ho'āla houʻana a me ke kopeʻana i nā waihona mai nā disame CD / DVD pilikia

Alohaʻoe

He nui nāʻikeʻikepili a me kaʻu mau manaʻo, he nui nā CD / DVD pūʻulu i loko o ka hōʻiliʻili: me nā papahana, nā mele, nā kiʻiʻoniʻoni, a pēlā aku. Akā, aia hoʻokahi pahu huki no nā CD - hiki ke maʻalahiʻia, i kekahi manawa mai ka hana kūponoʻole i ka pahu pahu ( e pili ana i ko lākou mea liʻiliʻi i kēia mau lā e noho mālie :)).

Inā mākou e noʻonoʻo i ka lawaʻana o nā disk (kahi e hana pū me lākou) a hoʻokuʻuʻia mai ka pahu - a laila, ua lilo koke ka hapanui o lākou i uhiʻia me nā kiʻi liʻiliʻi. A laila hiki mai ka manawa - ināʻaʻole hiki ke loliʻia kēia pēpē ...ʻOe, inā māheleʻia kaʻike o ka diski ma ka pūnaewele a hiki iāʻoe ke hoʻoiho iā ia, a ināʻaʻole? ʻO kēia kahi e pono ai nā polokalamu aʻu e makemake ai e lawe i kēiaʻatikala. A no laila, e hoʻomaka kāua ...

He aha e hana ai ināʻaʻole hiki ke heluʻia kahi CD / DVD - nā manaʻo kōkua a me nā hana hoʻopunipuni

ʻO ka mua, makemake wau e hana i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi a hāʻawi i kekahi mau'ōlelo. ʻO kekahi mau mea ma hope aku ma ka moʻolelo,ʻo ia nā papahana aʻu e paipai ai e hoʻohana no ka heluheluʻana i nā CD "ʻino".

  1. Ināʻaʻole i loliʻia kāu diski ma kāu pūnaewele, e ho'āʻo e hoʻokomo i kahi mea'ē aʻe (ʻoi loa, hiki ke puhi i nā DVD-R, DVD-RW disks (ma mua, aia nā leka e hiki ke heluhelu i nā CD wale nō, no ka laʻana. //ru.wikipedia.org/)). Loaʻa wau i hoʻokahi disil ua hōʻole loaʻia e pāʻaniʻia ma kahi PC kahiko me kahi CD-Rom maʻamau, akā hiki ke weheʻia ma kekahi kamepiula'ē aʻe me kahi kiʻi DVD-RW DL (ma keʻano, i kēia manawa e paipai wau e hana kope i kahi diski).
  2. Hiki ke mālamaʻole kāuʻike ma ka diski - no ka laʻana, ua hiki ke hoʻokomoʻia i ke kahawai tracker no ka wā lōʻihi. Ma kēia hihia, e maʻalahi ka huliʻana i kēiaʻike ma laila a laila e kiʻi iā ia, ma mua o ka ho'āʻoʻana e hoʻihoʻi i kahi CD / DVD.
  3. Inā he lepo ma luna o ka diski - a laila e hoʻokuʻu aku. Hiki ke holoiʻia me nā'ōpili liʻiliʻi o ka lepo ma kahi haʻahaʻa (ma nā hale kūʻai kelepona kekahi mea kūikawā no kēia). Ma hope o ka holoiʻana, pono e ho'āʻo hou e heluhelu i kaʻike mai ka'ōpae.
  4. Pono wau e nānā i kekahi mau mea: he maʻalahi loa ka hoihoiʻana i kahi faila pūnaewele a iʻole kiʻiʻoniʻoni mai kahi CD ma mua o kēlā me kēia waihona. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo, aia ma loko o kahi faila leo, ma keʻano o kona ola houʻana, ināʻaʻole heluheluʻia kahi'āpana heluhelu, e noho mālie wale nō i kēia manawa. Ināʻaʻohe heluhelu i kahi papahana a iʻole palapala waihona, a laila,ʻaʻole hiki iāʻoe ke wehe a wehe i kēia kōnae ...
  5. Manaʻo kekahi poʻe kākau e hoʻokuʻu i nā'ōpae, a laila e ho'āʻo nei e heluhelu iā lākou (e hoʻopaʻa ana i ka'ōpala o ka'ōpala i ka hana, akā ua hōʻoluʻolu ia - hiki i kahi mau minuke (hiki i ka mahana) hiki ke hukiʻia kaʻike). ʻAʻole wau e haʻi aku ia mea, ma ka liʻiliʻi, a hiki i kāu manawa e ho'āʻo ai i nā mea'ē aʻe a pau.
  6. A i hope. Inā loaʻa i kahi o kahi hihia o ka disikua (ʻaʻole heluhelu, ua puka ka hapa) - Ke'ōlelo aku nei au e kope pono iā ia a kaukau ma luna o kekahi kōpae. ʻO ka bele mua -ʻo ia ke kumu nui

Nā papahana e kope i nā waihona mai nā disame CD / DVD i hōʻinoʻia

1. Ka hewa hewa o BadCopy

Palapala pūnaewele: //www.jufsoft.com/

ʻO ProComPro Pro kekahi kumu o nā papahana ma loko o kona niche e hiki ke hoʻohanaʻia no ka hoʻihoʻiʻana i nāʻike mai kahi haneli likeʻole: Disks CD / DVD, kāleka kāleka, kāpili puʻupuʻu (ʻaʻohe mea e hoʻohana ana i kēia mau mea, paha), nā kāpae USB a nā mea'ē aʻe.

ʻO ka'ōnaehana maikaʻi ke huki i nāʻikepili mai nā pāpāʻeha a iʻole i paʻiʻia. Hana ma nāʻano kaulana a pau o Windows: XP, 7, 8, 10.

Nāʻano o ka papahana:

  • ke hoʻopau holoʻokoʻaʻia ka holoʻokoʻa a pau (no nā mea hoʻohana hou);
  • kākoʻo no nā puʻupuʻu o nā hōpili a me nā faila no ka hoʻihoʻiʻana: nā palapala, nā waihona, nā kiʻi, nā wikiō, a me nā mea'ē aʻe;
  • ka mana e hoʻihoʻi i CD / DVD i hōʻinoʻia;
  • ke kākoʻo no nāʻanoʻokoʻa likeʻole: kāleka kāpili, CD / DVD, nā lekiō USB;
  • ka hiki ke hōʻoia i kaʻikepiliʻikepili ma hope o ka hōʻanoʻana a me kahi holoiʻana, etc.

Pane. 1. ka puka nui o ka papahana BadCopy Pro v3.7

2. CDCheck

Pūnaewele: //www.kvipu.com/CDCheck/

CDCheck - ua hoʻolālāʻia kēia pono e pale,ʻike a hoʻokuʻu i nā waihona mai nāʻino (scratched, damaged) CD. Me kēia pono, hiki iāʻoe ke kilokilo a nānā i kāu disks a hoʻoholo i kahi o nā kōnae i hoʻohaumiaʻia.

Me ka hoʻohana mauʻana i ka pono - hiki iāʻoe ke hōʻoia i kāu disks, e hoʻomaopopo ka polokalamu iāʻoe i ka manawa e hoʻololiʻia kaʻikepili mai ka'ōpili i kekahi ala'ē aʻe.

Me ka manaʻo maʻalahi (ʻike i ka Paukū 2), pono loa ka waiwai i kāna mau kuleana. Makemake wau e hoʻohana.

Pane. 2. ka puka puka o ka polokalamu CDCheck v.3.1.5

3. Kumu Loaʻa

Ka pūnaewele o ka mea kākau: //www.deaddiskdoctor.com/

Pane. 3. ka Lapa Hana Lapaʻole (kākoʻo i nā'ōlelo he nui, e like me Russian).

Hāʻawi kēia polokalamu iāʻoe e kope i kaʻike mai nā disikena CD / DVD i hikiʻole ke heluʻia a me ka hōʻinoʻia, disks floppy, dilale a me nā pāʻoihana'ē aʻe. E paniʻia nāʻikepiliʻikepili me nāʻikepili random.

Ma hope o ka hoʻomakaʻana i ka papahana, hiki iāʻoe ke koho i nā kohoʻekolu:

- kope kope mai ka'ilipiliʻinoʻino;

- e hana i kope kope o kahi CD a DVD paha i hōʻinoʻia;

- kope i nā pūnaewele mai ka pāpāho, a laila e puhi iā lākou i kahi CD a iʻole DVD paha.

Me kaʻoiaʻiʻoʻaʻole i hoʻouka houʻia ka polokalamu no ka wā lōʻihi - Ke'ōlelo mau nei au e ho'āʻo i nā pilikia me nā CD / DVD disk.

4. Hoʻopili Puna

Pūnaewele: //www.softella.com/fsalv/index.ru.htm

Pane. 4. FileSalv v2.0 - ka puka nui o ka papahana.

Inā hāʻawiʻoe i kahiʻano pōkole, a lailaKōnae pakele - he polokalamu ia e kāpae i nā disakena aʻeha nā pilikia. He maʻalahi ka papahana aʻaʻole nui ka nui (kahi wale nō 200 KB). ʻAʻole pono ka mea e pono ai.

Hanaʻiaʻo ia ma OS OS 98, ME, 2000, XP (i ho'āʻoʻoleʻia ma koʻu PC - hana ma ka Windows 7, 8, 10). No ka hōʻohoʻiʻana -ʻo ka'ōkuhi kūpono loa, me nā disame "manaʻoʻole" -ʻaʻole hiki ke kōkua.

5. Kope Kope Kope

Pūnaewele: //dsergeyev.ru/programs/nscopy/

Pane. 5. Kope Kope V1.04 - ka puka makani, ka papa hana o ka hoʻi houʻana i kahi faila mai kahi diski.

Me konaʻano liʻiliʻi, hiki i ka waihona pono ke hoʻihoʻi mai i nāʻili mai nā CD a iʻole nā ​​CD. Nāʻano o ka papahana:

  • hiki ke hoʻomau i nā faila iʻole i kope kopeʻia e nā papahana'ē aʻe;
  • hiki ke hoʻopauʻia ka papa hana kope a hoʻi hou, ma hope o kekahi manawa;
  • ke kākoʻo no nā faila nui (me ka nui o 4 GB);
  • ka hiki ke hoʻokae koke i ka polokalamu a pau i ka PC ma hope o ka pauʻana o ke kaʻina kope;
  • ʻO kākoʻo'ōlelo Lūkia.

6. Ke kāpenaʻo Unkoppable Copykil

Ka pūnaewele: //www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29

Ma keʻano laulā,ʻaʻole ia he pono kūpono no ka kopeʻana i nāʻikepili mai nā disakule iʻeha a me nā mea i hoʻoleiʻia, nā diski e hōʻole nei e heluheluʻia e nā lakohana Windows maʻamau, a me nā hakahaka a, i ka heluheluʻana, e loaʻa nā hewa.

Hoʻopuka ka papahana i nā māhele a pau o ka waihona i hiki ke heluheluʻia, a laila e hoʻohuiʻia ia mau mea i kahi holoʻokoʻa. ʻO kekahi manawa, mai kēia kiʻi liʻiliʻi ua loaʻa maikaʻi, a i kekahi manawa ...

Ma keʻano laulā, makemake au e ho'āʻo.

Pane. 6. ka Roadkil's Unstoppable Copier v3.2 - ka hoʻoponopono hoʻonohonoho hou.

7. Kikena kope

Pūnaewele: //surgeonclub.narod.ru

Pane. 7. Super Copy 2.0 - ka puka'ōnaehana nui.

ʻO kekahi pūnaewele nui e heluhelu i nā waihona mai kahi disksʻinoʻia. ʻO nā meaʻaeʻaʻole e heluheluʻoleʻia, e paniʻia ("pāpā") me nā zeros. He mea pono ia i ka heluheluʻana i nā CD i kālaiʻia. Ināʻaʻole i kūʻinoʻia ka diski - a laila ma ka pūnaewele wiki (e like me nā hiʻohiʻona) -ʻo nā hemahema i ka hikiʻana mai o ka hōʻailona paha i kahi mamao loa!

PS

Ua loaʻa iaʻu. Ke manaolana nei wau heʻakahi aʻoi aʻe ka papahana i ka mea e mālama i kāuʻikepili mai kahi CD ...

E ola maikaʻi i ka 🙂