E pale i nāʻaoʻao o ka kiʻi ma Photoshop


HDMI - heʻenehana i hiki iāʻoe ke hoʻololi i nāʻikepili multimedia - video a me ke kani - me ke kiʻekiʻe loa, a no keʻano maikaʻi. Hāʻawiʻia ka hana ma o kaʻike o ka lakohana a me ka lako polokalamu. E kapaʻia kēia mau mea he mau hoʻokele, a na mākou e kamaʻilio e pili ana i kā lākou hoʻokomoʻana ma hope.

Ke hoʻokomo nei i nā mea hoʻokele HDMI

Pono mua mākou e'ōleloʻaʻole mākou e loaʻa i kahi hōʻailona no ka HDMI ma ka pūnaewele, no ka mea,ʻo kēia mea hoʻokele wale nō i hāʻawiʻia wale nō ma kahiʻano o nā huahana polokalamu'ē aʻe. Hiki paha ke lilo i kekahi o nā laptops. No kaʻikeʻana i ka hikiʻana o kēia polokalamu kamepiula no kāu kamepiula, ponoʻoe e kelepona i ka punawai kōkua lima. Hiki ke loaʻa nā kulekele kūpono ma o ka hoʻohanaʻana i ka hulina ma kaʻaoʻao nui o kā mākou pūnaewele.

ʻOiai, aia nō nā "dumpers file" e huahua i nā hualoaʻa no kēlā me kēia noi pilikino, akā,ʻoi pinepine,ʻaʻohe mea e pili ana i kēia pūnaewele me nā polokalamu, a ma kekahi mau hana e hōʻino ai i ka pūnaewele. No laila, pehea mākou e lawe ai i nā mea hoʻokele a mākou e hoʻokomo iā lākou i loko o ka pūnaewele? Ma lalo e hōʻike mākou i nā koho no ka hoʻokōʻana i kēia hana.

Ka Papa Hana 1: Pūnaewele Paena Windows

Loaʻa i ka Windows OS hou kahi hana eʻimi ai i nā mea hoʻokele no nā mea hoʻohana e hoʻohana ana i ka "Update Center". Ke hana nei nā mea a pau i loko o ka'ōnaehana kūpono, pono wale nōʻoe e hōʻea i ka'ōnaehana'ōnaehana makemake a hoʻomaka i ke kaʻina hana.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i Windows 8, Windows 10

ʻO kēia ka mea maʻalahi loa. Ināʻaʻole i hoʻihoʻiʻia ka hualoaʻa e ka hulina maʻamau a laila e hele.

Hanana 2:ʻO nā mea hoʻokele pahu kiʻi

Aia nā'ōpae wikiō i nā faila kūpono no nāʻenehana a pau i kākoʻoʻia e ka'ōnaehana. E pili ana kēia i nā pūnaewele hiʻohiʻona a me nā mea i hoʻokomoʻia. Hiki iāʻoe ke hoʻouka a hoʻololi i ka polokalamu ma nāʻano likeʻole - mai ka laweʻana i kahi pōʻai mai kahi pūnaewele o ka mea hana lole e hoʻohana i nā polokalamu kūikawā.

Heluhelu hou: Pehea e hoʻohou ai i ka mea hoʻokae kiʻi kiʻi NVIDIA, AMD Radeon

Nānā 3: Hōʻoia i nā mea hoʻoholo a pau ma ka PC

No ka hikiʻole iā mākou ke hoʻokomo i nā polokalamu likeʻole no HDMI, hiki iā mākou ke hoʻoholo i ka pilikia ma o ka hoʻohanaʻana i kekahi o nā mea hana no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele. ʻO kēia nā papahana kūikawā, ma ka laʻana, DriverPack Solution aiʻole DriverMax. Hāʻawi lākou iāʻoe e mālama i nā pūnaewele pono e pono ai ka hoʻohanaʻana i nā meahana, a hiki i kēia lā. Ināʻaʻole i makemakeʻia kahi hōʻailona kūpono, a laila ma nā hualoaʻa nānā hiki iāʻoe ke koho i kēlā "wahie" i manaʻoʻia no ka'ōnaeho kiʻi. Hiki paha i kēia'eneke kiʻi kīnaha, ke kikowaena pūnaewele i hoʻolakoʻia a iʻole ka papa hana makuahine, e hāʻawi ana i ka pilina o nā mea hoʻohana a pau.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula ma o DriverPack Solution, DriverMax

No ka laptops

E like me kā mākou i'ōlelo ai ma luna, ma kekahi mauʻano, hiki iāʻoe ke loaʻa nā mea hoʻokele no kāu pīkole HDMI ma kahi pūnaewele o ka mea hana. Hoʻohana like kēia me nā polokalamu'ē aʻe. ʻAʻole ma nā manawa a pau, aʻoi aku paha,ʻaʻole loa,ʻo "ahihihi" kūpono e pili pono ana i nā pūnaha leka uila ke hana pono ma luna o kekahi pona. Loaʻa kēia ma keʻano o ka hoʻohanaʻiaʻana o nāʻenehana loea likeʻole i loko o ia mau mea. Hopena: inā ponoʻoe e hana me ka pūnaewele, ponoʻoe e lawe wale ma nāʻaoʻao kākoʻo official.

Ka Hopena

I ka hopena, hiki iā mākou ke'ōlelo i kēia mau mea: mai ho'āʻo e loaʻa i kahi mea hoʻokele no HDMI ma nā'eneke waiwai (ʻo nā luna i komoʻole i kēiaʻano), no ka mea, ma muli o ka hanaʻana, hiki iāʻoe ke hōʻeha i ka hapa pūnaewele wale nō o nā pūnaewele. E hana hou a me ka axiom e pili ana i ka laptops - hoʻohana i nā waihona wale nō ma nāʻaoʻao o kahi pūnaewele kahu. Ma ka hahaiʻana i kēia mau rula māmā, e hōʻoiaʻiʻoʻoe i ka hana paʻa a me ka lōʻihi o kāu kamepiula.