Hoʻonui i ka'ōlinolino a me ka hoʻopiʻi o nā kala i ka kiʻi ma Photoshop


E like me kekahi papahana'ē aʻe me Internet Explorer E hiki mai nā pilikia:ʻAʻohe weheʻo Internet Explorer i nāʻaoʻao, aʻaʻole paha i hoʻomaka. I ka pōkole, hiki i nā pilikia ke hōʻike iā lākou iho ma ka hanaʻana me kēlā me kēia noi, aʻaʻoleʻole he mea'ē aʻe o kā Microsoft i kūkuluʻia.

ʻO nā kumu i hoʻohanaʻole aiʻo Internet Explorer ma Windows 7 aiʻole nā ​​kumu i hoʻohanaʻole aiʻo Internet Explorer ma Windows 10 aiʻole ma kekahi papahana hana'ē aʻe o Windows. E ho'āʻo mākou e hoʻomaopopo i nā "kumu" o nā pilikia me ka polokalamu kele pūnaewele a noʻonoʻo i nāʻano e hana ai.

Pākuʻi-ma keʻano he kumu o nā pilikia me Internet Explorer

ʻAʻole hiki keʻano'ē keʻano, akā,ʻo nāʻano kākoʻo nui a pau, hiki ke ho'ēmi i ka hana o kahi pūnaewele pūnaewele a iʻole ke kumu o kaʻikeʻana i kahi hemahema ma kaʻaoʻaoʻo Internet Explorer. Ua ho'ākākaʻia kēia ma kaʻikeʻana o nāʻano likeʻole o nā papahana kolohe e hana pinepine i nā mea hou a me nā hoʻoulu a me ke kauʻana i hoʻokahi o ia noi e hoʻololi i ka hana o ka polokalamu kele pūnaewele.

No ka hōʻoia o kahi kahi i hana ai i ka hana hewa, e hahai i kēia mau hana.

  • E kaomi i ke pihi E hoʻomaka ae koho i kahi mea Holo
  • Ma ka puka Holo e kāhua i ke kauoha "C: Nā Pūnaehana Pūnaewele Internet Explorer expxpression.exe" -extoff

  • E kaomi i ke pihi Ok

Ke hoʻokōʻia nei kēia kauoha e hoʻomakaʻo Internet Explorer me nā kīʻole.

Eʻike inā hoʻomaka i ka Internet Explorer ma kēia'ōnaehana, inā he mau hewa a hōʻano i ka holo o ka pūnaewele pūnaewele. Inā hoʻomaka ka hana Internet Explorer, ponoʻoe e nānā i nā mea add-on a pau ma ka polokalamu kele pūnaewele a hoʻopau i nā mea e pili ana i kāna hana.

ʻO ka hoʻoholoʻana i keʻano o kēia mau mea hoʻokomo i hoʻololi i nā pilikia me Internet Explorer ua maʻalahi: e hoʻopili wale iā lākou i kēlā me kēia (e hana i kēia, e kaomi i ka hiʻona Ka lawelawe i keʻano o ka 'āpana (aiʻole ke kāhui huiʻo Alt + X), a laila ma ka papa kuhikuhi e wehe, koho E hōʻoia i nā add-on), e hoʻomaka hou i ka polokalamu kele pūnaewele a nānā i nā loli o kāna hana

Nā pūnaewele Kahu kahi kumu o nā pilikia me Internet Explorer

Inā hōʻoleʻole i ka polokalamu kele pūnaeweleʻaʻole i kōkua i ka hoʻohemoʻana i ka pilikia, a laila e ho'āʻoʻoe i ka hoʻonohonohoʻana i kāu pūnaewele pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, hana i ke kaʻina o nā kauoha.

  • E kaomi i ke pihi E hoʻomaka ae koho mai ka menu Ka Papa Panana
  • Ma ka puka Nā hoʻonohonoho pūnaewele kaomi ma Nā Pūnaewele Pūnaewele

  • A laila, e hele i kaʻaoʻao ʻO ka koho ae kaomi Hoʻopa hou ...

  • E hōʻoia i kāu hana ma ka pāʻana i ke pihi. Hoʻohou hou

  • E kali a hiki i ka pauʻana o ke kaʻina hana a kaomi Kūkā

Nā Virus i kumu o nā pilikia me Internet Explorer

I pinepine pinepine, nā huakino e hoʻopilikia i nā pilikia me Internet Explorer. Hoʻopiliʻia i loko o ka computer o ka mea hoʻohana, kāpili lākou i nā pūnaewele a ho'āla i ka hana hewaʻole o nā noi. No kaʻike pono i ke kumu kumu o nā pilikia me ka polokalamu kelepona pūnaewele ponoʻole, e hahai i kēia mau hana.

  • E kiʻi i ka polokalamu anti-virus ma ka pūnaewele. No ka laʻana, e hoʻohana i ka polokalamu hou loa o ka mākau lawelaweʻo DrWeb CureIt!
  • E holo i ka pono ma keʻano he luna hoʻoponopono
  • E kali a hiki i ka hoʻopauʻana o ka'ōpili a nānā i ka hōʻike e pili ana i nā maʻi i loaʻa.

He mea pono eʻikeʻoe i kekahi mau manawaʻino e pale i ka hana o nā noi,ʻo ia hoʻi,ʻaʻole lākou eʻae iāʻoe e hoʻomaka i ka polokalamu kele pūnaewele a hele i ka pūnaewele e kiʻi i kahi polokalamu kamepiula. I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻohana i kekahi kamepiula'ē aʻe e kiʻi i ka faile.

ʻO ka poino i nā keʻena liʻiliʻi ma keʻano he pilikia o ka Internet Explorer

Pā'ē nā pilikia me Internet Explorer no ka hopena o ka hana o nā papahana no ka hoʻomaʻemaʻeʻana i PC: nā pūnaewele pūnaewele i hōʻinoʻia a hiki i ka hōʻailona inoa o ka hale waihona kahi hopena o ka hana o ia mau papahana. Ma kēiaʻano, hiki ke hoʻohana houʻia ka hana maʻamau o ka pūnaewele pūnaewele wale nō ma hope o ke kaha houʻiaʻana o nā hale waihona puke pūnaewele. Hiki ke hana i kēia me ka hoʻohanaʻana i nā loiloi kūikawā, no ka laʻana, hoʻohana i ka hoʻohana IE.

Ināʻaʻole i kōkua kēia mau mea a pau iāʻoe e hoʻoponopono i nā pilikia me Internet Explorer, a laila no ka pilikiaʻole wale nō me ka polokalamu kele pūnaewele, akā,ʻo ka pūnaewele holoʻokoʻa hoʻi, no laila e ponoʻoe e hana i ka hōʻoia hou o nā pūnaewele pūnaewele a hoʻihoʻi i ka pūnaewele hana i ka mea ho'ōla hou.