Ke hanaʻana i kahi leka uila i Outlook

E hoʻopili hou ana ka leka uila i nā halihali maika hou mai ka hoʻohanaʻana. I kēlā me kēia lā, hoʻomāhuahua ka helu o nā mea hoʻouna i ka leka ma o ka pūnaewele. Ma kēiaʻano, he mea pono e hana i nā polokalamu polokalamu kūikawā e kōkua i kēia hana, e loaʻa a hoʻouna aku i ka leka uila i mea kūpono. ʻO kekahi o kēia mau noihanaʻo Microsoft Outlook. Eʻike i kahi e hiki ai iāʻoe ke hana i kahi leka uila i ka leka uila a Outlook.com, a laila e hoʻohui iā ia i ka papahanaʻoihana i luna.

Reena liʻiliʻi

E hana i ka leka uila ma Outlook.com ma kahi o ka polokalamu kele pūnaewele. Hoʻomoka mākou i ka helu o ka Outlook.com i loko o ka pahu helu o ka pūnaewele. Hāʻawi hou ka pūnaewele pūnaewele i live.com. Inā loaʻa iāʻoe kekahi moʻokāki Microsoft,ʻo ia ka mea no nā lawelawe a pau o kēia hui, a laila e hoʻokomo i ka helu phone, ka leka uila a iʻole kou inoa Skype, e kaomi i ke pihi "Next".

Ināʻaʻohe oʻu moʻokāki ma Microsoft, a laila e kaomi i ka'ōlelo "Create it".

Hoʻomakaʻia ka puka inoa Microsoft ma mua o mākou. Ma konaʻaoʻao ma luna, e hoʻokomo i ka inoa a me ka inoa, ka inoa inoaʻole (he mea nuiʻole i mālamaʻia e kekahi), he hua'ōlelo no ka komoʻana i ka helu (2 manawa), ka'āina noho, ka lā hānau, a me ka wahine.

Ma lalo o kaʻaoʻao, e hoʻopaʻaʻia kahi leka uila hou (mai kekahi lawelawe'ē aʻe), a me kahi helu kelepona. Ua hanaʻia kēia i hiki ai i ka mea hoʻohana ke hilinaʻi nui i kāna moʻowāki, a inā paha e nalowale ka hua'ōlelo, hiki iā ia ke hoʻihoʻi i kaʻike i ia.

E hōʻoia e komo i ka captcha e nānā i ka pūnaewele iʻoleʻoe he'ōpoki, a laila kaomi i ke pihi "Create Account".

Ma hope o kēlā, hōʻikeʻia kahi moʻolelo e'ōlelo ana e pono anaʻoe e noi i kahi leka ma o SMS e hōʻoia i kaʻoiaʻiʻoʻoʻoe maoli. E komo i ka helu kelepona, a laila e kaomi i ke pihi "Send Code".

Ma hope o ka hōʻeaʻana o ke code i ke kelepona, e hoʻokomo i kahi i kūpono i keʻano, a kaomi i ke pihi "Hoʻopili i kahi helu". Ināʻaʻole hiki mai ka code no ka manawa lōʻihi, a laila kaomi i ke pihi "ʻAʻole i loaʻa", a hoʻokomo i kahi kelepona'ē aʻe (inā loaʻa), a ho'āʻo hou e ho'āʻo hou me ka helu kahiko.

Inā maikaʻi nā mea a pau, a laila ma hope o ke kaomiʻana i ka pihi "Hoʻopili i ka helu," e wehe ka puka Windows. E kaomi i ka pua ma keʻano o kahi triangle ma kaʻaoʻao'ākau o ka maka.

Ma ka puka hou, hōʻike mākou i ka 'ōlelo kahi e makemake ai mākou eʻike i ka anakuhi leka uila, a hoʻonoho pū i ke kaʻina manawa. Ma hope o kāu kohoʻana i kēia mau koho, e kaomi ma ka arrow hoʻokahi.

Ma ka puka aʻe, e koho i ka kumuhana no ke kūlana o kāu moʻokāki Microsoft mai nā mea i manaʻoʻia. E hou hou i ka pua.

Ma ka puka hope loa, loaʻa iāʻoe ka manawa e koho ai i ka paʻa mua i ka hopena o nā leka i hoʻounaʻia. Ināʻaʻoleʻoe e hoʻololi i kekahi mea, pono ke kākauʻana: "Haʻawiʻia: Outlook". Kaomi ma ka pua.

Ma hope o kēlā, ua weheʻia kahi puka kahi e'ōlelo ai ua hoʻokumuʻia kahi pūnaewele ma Outlook. E kaomi i ke pihi "Next".

Hoʻopiliʻia ka mea hoʻohana i kāna moʻokāki ma ka leka uila.

Ke louʻana i kahi moʻokāki i ka polokalamu kāleka

I kēia manawa, ponoʻoe e nakinaki i ka pūnaewele i hanaʻia ma Outlook.com i Microsoft Outlook. E hele i ka "File" menu.

A laila, e kaomi i ke pihi nui "Settings Settings".

Ma ka pukapihi e wehe ana, ma ka "Email"ʻaoʻao, e kaomi i ka pākuhi "Create".

Ma mua o mākou e wehe i ka puka koho koho. Hoʻokuʻu mākou i ke ala i ka "Email Account" wahi, kahi e waiho ai ma kahi o ke kūleʻa, a kaomi i ke pihi "Next".

E weheʻia ka puka o ka hoʻonohonohoʻike. Ma ka papa "ʻO kou inoa", e hoʻokomo i kāu inoa mua a hope loa (hiki iāʻoe ke hoʻohana i kahi pseudonym), i kākau muaʻia ma kaʻoihana Outlook.com. Ma ka kolamu "E-mail address" hōʻike mākou i ka helu piha o ka pahu leta ma Outlook.com, i kākau muaʻia. Ma nā māhele ma lalo o "Kupuhipa", a me ka "Kalikoa Kalikimaka", hoʻokomo mākou i ka hua'ōlelo like i komoʻia i ka wā e hoʻopaʻa inoaʻia ai. A laila, e kaomi i ke pihi "Next".

E hoʻomaka ana ke kaʻina hana e pili ana i ka moʻokāki ma Outlook.com.

A laila, hiki i kahi dialogu kahi e komo aiʻoe i kou inoa inoa a me kāu hua'ōlelo i kāu moʻokāki ma Outlook.com hou, a kaomi i ke pihi "OK".

Ma hope o ka pauʻana o ka hoʻonohonoho pūnaewele, eʻikeʻia kahi hua'ōlelo. E kaomi i ke pihi "Finish".

A laila, e hoʻomaka hou i ka noi. No laila, e hoʻokumuʻia ka mea hoʻohana pūnaewele Outlook.com i Microsoft Outlook.

E like me kāu eʻike ai, e hana ana i kahi pahu pahu leta a Outlook.com i loko o Microsoft Outlook iʻelua mauʻanuʻu: ka hanaʻana i kahi pūnaewele ma o kahi polokalamu kele pūnaewele ma kaʻoihana Outlook.com, a laila e hono ana i kēia pūʻai i ka polokalamu polokalamu Microsoft Outlook.