ʻAʻole ke kākoʻo o ka computer i kekahi mauʻano multimedia i ka wā e hoʻokomo ai i iCloud

Ke hoʻoiliʻoe i ka iCloud ma kekahi kamepiula a iʻole ka pona pūnaewele me ka Windows 10, hiki iāʻoe ke hālāwai me ka hemahema "ʻAʻole i kākoʻo i kāu kamepiula kekahi mau polokalamu multimedia. Ma kēia haʻawina o kēlā me kēiaʻaoʻao, e aʻo aiʻoe pehea e hoʻoponopono ai i kēia kuhi.

Keʻike nei ka hewa pono'ī inā ma ka Windows 10ʻaʻohe waihona multimedia e pono ai no ka hana o iCloud ma ka kamepiula. Eia naʻe,ʻaʻole hiki i ka hoʻoukaʻana i ka Pū Paʻa Pūnaewele mai Microsoft mai i nā manawa pono no ka hoʻoponoponoʻana, aia ma laila kekahi ala maʻalahi e hana pinepine. Ma hope aʻe, e noʻonoʻoʻia nā ala e hoʻoponopono ai i ke kūlana ināʻaʻole i hoʻokomoʻiaʻo iCloud me kēia leka. Hiki paha ke mahalo: E hoʻohana i iCloud ma kahi kamepiula.

ʻO kahi ala maʻalahi e hoʻoponopono ai "ʻAʻole i kākoʻo kāu polokalamu i nāʻano multimedia" a hoʻohui iCoud

ʻO ka manawa pinepine, inā mākou e kamaʻilio ana no nāʻano likeʻole o ka Windows 10 no ka hoʻohanaʻana i ka home (me nā hoʻopuka kumuhana),ʻaʻoleʻoe e pono e hoʻokuʻu i ka Pepa Pūnaewele kaʻawale, ua hoʻoholo maikaʻiʻia ka pilikia:

  1. E wehe i ka papa hana (no kēia, ma ka laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka huli ma ka pā'ālua). Nāʻaoʻao'ē aʻe maʻaneʻi: Pehea e wehe ai i ka papahana mana o Windows 10.
  2. I ka papa hoʻonohonoho, e wehe i "Program and Features".
  3. Ma ka hema, e kaomi "E hoʻololi i nā hiʻohiʻona a Windows paha."
  4. E hōʻoia i nā "Multimedia compos", aʻike pūʻia hoʻi ua hiki i ka "Mea Media Media" ke hāʻawiʻia. Ināʻaʻohe āu mea like, a lailaʻaʻole kūpono kēiaʻano e hoʻoponopono ai i ka hewa no kāu hoʻopukaʻana o Windows 10.
  5. E kaomi i "Ok" a kali i ka hoʻokomo o nā māhele kūpono.

Ma hope koke iho o kēia kaʻina pōkole, hiki iāʻoe ke holo i ka pūnaewele iCloud no Windows -ʻo ka hewaʻaʻole e hōʻike.

E hoʻomanaʻo: inā ua hanaʻoe i nāʻanuʻu i ho'ākākaʻia, akāʻikeʻia ka hemahema, e hoʻomaka hou i ke kamepiula (e hou hou,ʻaʻole e pani i lalo a hoʻololi), a ho'āʻo hou.

ʻO kekahi o nā puka o Windows 10ʻaʻole i loko o nā mea no ka hanaʻana me nā multimedia; i kēia manawa, hiki ke hoʻouka iā lākou mai ka pūnaewele Microsoft,ʻo ia ka mea i hōʻikeʻia e ka polokalamu hoʻonohonoho.

Pehea e hiki ai ke kiʻi i ka polokalamu Media Feature for Windows 10

No ka hoʻoukaʻana i ka pūnaewele Feature Pack mai ka pūnaewele official Microsoft, e hahai i kēia mau'anuhi (ka leka: inā he pilikiaʻole me ka iCLoud, e nānā i nā kuhikuhi ma ka pehea e hiki ai ke kiʻi i ka Media Feature Pack no Windows 10, 8.1 a me Windows 7):

  1. E hele i kahi palapalaʻaoʻao //www.microsoft.com/en-us/software-download/mediafeaturepack
  2. E koho i kāu polokalamu o Windows 10 a laila e kaomi "Hōʻoia".
  3. E kali no kekahi manawa (eʻikeʻia kahi window e kali ana), a laila e kiʻi i kaʻaoʻao i makemakeʻia o ka Pūnaewele Hui Pūnaewele no Windows 10 x64 aiʻole x86 (32-bit).
  4. E hoʻoholo i ka faila i hoʻoukaʻia a hoʻokomo i nā pono multimedia.
  5. Ināʻaʻole hoʻokomoʻia ka Pū Pū Pūnaewele, a loaʻa iāʻoe ka memo "ʻAʻole hoʻohanaʻia ka hōʻailona i kāu kamepiula",ʻaʻohe pono kēiaʻano no kāu hoʻopukaʻana o Windows 10 a ponoʻoe e hoʻohana i ke ala mua (hoʻonohoʻia ma nā māhele Windows).

Ma hope o ka hoʻopauʻana i ke kaʻina hana, pono ka hoʻonuiʻana i ka iCloud ma kāu kamepiula.