Kauʻia nā papahana AMD Radeon HD 7600M

ʻO ka AMD Radeon HD 7600M Series he papahana kiʻi kālai'āina kiʻi i hoʻomākaukauʻia no ka hoʻokomoʻana ma ka mahele o ka polokalamu kamepiula hoʻolimalima. I mea e hiki ai i ka mea hoʻohana ke hoʻomaopopo i ka pono piha o kēia mau kiʻikuhi kiʻi, pono ka hoʻolālā hoʻokele. Hiki ke hana i kēia ma nāʻano likeʻole, a ma kēiaʻatikala e nānā mākou i nā koho he 4 no ka hanaʻana i ka hana.

Ke kūkulu nei i ke alakaʻi no ka AMD Radeon HD 7600M Series

No kaʻoluʻolu o ka mea nāna i kiʻi i ka hōʻailona kiʻi kiʻi ma ka pūnaewele AMD Series Radeon HD 7600M he mauʻano likeʻole no ka hoʻomohanaʻana i nā polokalamu. E nānā ponoʻoe iā lākou a pau, a ponoʻoe e koho i kahi kūpono a hoʻohana.

Ke Kumu 1: Pūnaewele Pūnaewele

ʻO ke ala māmā a maikaʻi loa e kiʻi i nā māhele kūpono e hoʻohana i ka punaewele punaewele o ka mea hana. Pono eʻikeʻia, ma muli o keʻano o ka'ōnaehana GPU maʻamau,ʻo ka hoʻonohonoho o nā papahana kahi i hanaʻia ai ka hoʻokomoʻana.

E hele i ka pūnaewele AMD official

  1. E wehe i ka loulou ma luna nei e kū ma kaʻaoʻao kākoʻo o ka pūnaewele AMD.
  2. I ka papa "E koho i kāu huahana mai ka papa inoa" kaomi pinepine "Nā Kiʻi" > "AMD Radeon HD" > "Series AMD Radeon HD 7000M" > hoʻohākāka i kāu hōʻailona mai kēia'ōnaehana hiʻohiʻona> "Hoʻouna".
  3. Ma ka papa inoa o nā pūnaewele hoʻonohonoho pūnaewele a me nā helu, e hoʻonui ma ke kaomiʻana i ka "more" i kaʻaoʻao e pili ana i kāu OS.
  4. E hōʻikeʻia kahi papa inoa o nā hoʻokolohua kūpono no ke kauʻana. E koho i ka mea kūpono a kaomi "ELE".

ʻO nā kiʻi wikiō mua loa o kēia pūʻulu,ʻo ia ke kānāwai, kākoʻo i nā papahana 2 - Hoʻoponopono PūnaeweleʻOhana a me Radeon Software Crimson Edition. No kaʻike hou aku i ka hoʻonohonohoʻana i ke kalaika ma o kēia mau polokalamu, e nānā i kā mākou mauʻatikala kaʻawale i nā loulou i lalo nei.

Nāʻike hou aku:
Ke hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele ma o ka AMD Catalyst Control Center
Ke hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele me AMD Radeon Software Crimson

Hoʻomākaukau hou nā'ōmeʻa Hōʻike Radeon Software Adrenalin EditionMa waho aʻe, hiki iā lākou ke loaʻa ka pūnaewele pūnaewele Hoʻonohonoho Manaʻo AMD o AMD. ʻO Adrenalin Edition kahi polokalamu hoʻoili hoʻoili hou i hoʻololi i ka Crimson Edition. ʻO keʻano o ka hoʻoukaʻana i ka mea hoʻokele ma o ka meaʻole heʻano likeʻole,ʻo kaʻokoʻa likeʻole ma loko o ke aniani a me nā mana o ka mea hoʻokele. No laila, hiki iāʻoe keʻoluʻolu e hahai i ka loulou ma luna nei a hoʻohana i nā'ōlelo hoʻokomo pūnaewele AMD ma Crimson. Hoʻonohonoho ka AMD Minimal Setup ma keʻano he polokalamu kamepiula no kaʻike pono'ī o kahi hoʻokele hou o ka hoʻokele a me kona hoʻoukaʻana iā ia iho. ʻAʻohe manaʻo kūikawā ma iaʻano pono, no lailaʻaʻole mākou e noʻonoʻo.

Hanana 2: Pūnaeweleʻekolu no ka hoʻokomoʻana i nā hoʻokele

I kēia mau polokalamu maikaʻi loa, ua hiki iāʻoe ke hoʻokomo i nā mea hoʻokele i ka mea iʻikeʻia a hōʻohoʻi paha i nā mea hoʻokele kahiko. ʻOiai ka meaʻo ia pūnaewele i pili pono loa no ka hoʻolālā houʻana o nā mea a me nā kiko kikowaena, hiki iāʻoe ke hoʻohana ia mea no kahi hoʻonohonoho hoʻokahi. Hiki iāʻoe ke koho i ka noi kūpono ma ka heluheluʻana i kā mākouʻatikala.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Eia hou, ke aʻo aku nei mākou iāʻoe e hoʻolohe i ka Solution DriverPack. Ua hoʻokumuʻia kēia noi i kahi waihonaʻikepili lako waiwai nui kahi e paʻakikīʻole ai i ka mea hoʻohana e kiʻi a hoʻouka i kahi kalai kaʻa no kā lākou kālemu wikiō a, inā makemakeʻia, ma ka manawa like e hoʻopau ai i nā mana'ē aʻe o kēia polokalamu. A i loko o kā mākou mau wehewehe kaʻawale, hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me keʻano o ka hoʻohanaʻana i ka Solution DefverPack Solution.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

Ke Kumu 3: ID polokalamu

ʻO kekahi manawa wikiwiki aʻoluʻolu eʻimi a kiʻi i nā leka āu eʻimi nei. Hoʻonohonohoʻia kahi kikowaena i kēlā me kēia'ōnaehana, mahalo i ka mea e hiki ai i ka OS ke hoʻoholo i kēia, a hiki i ka mea hoʻohana ke loaʻa koke i nā polokalamu i pili. ʻO nā mea a pau āu e makemake ai e kope iā ia mai "Mana Mea Mea" ae hoʻohana i kahi kahua hilinaʻi e huli ai i ka polokalamu. ʻO ka pōmaikaʻi o kēiaʻano,ʻo ia ka hiki ke koho i ka pūnaewele pūnaewele.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Māhele 4: mea hanahana hana Windows

Hiki iāʻoe ke hoʻouka i kahi mea hoʻokele no kahi kāleka wikiō me kaʻole e lawe i nā polokalamu'ē aʻe. I ka Windows ma o "Mana Mea Mea" ʻImiʻia a hoʻoukaʻia ka polokalamu me ka hoʻohana pūnaewele pūnaewele wale nō. ʻAʻole hoʻohanaʻia kēiaʻano, akā hiki nō ke hoʻohana i kekahi i kekahi. Eʻikeʻoe i kahi alakaʻi'ānō i kēlā me kēiaʻaoʻao ma kā mākou mau mea'ē aʻe.

Ke hoʻonoho nei i nā mea hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i nā mea hana Windows

Ua nānā mākou i nā koho maʻamau no ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hoʻokele no nā AMI Radeon HD 7600M Kāmeʻa. Ponoʻoe e hoʻomaʻamaʻa me kēlā mea kēia mea a koho i ka mea kūpono.