HDD ka mahana 4

Ke uhi nei kaʻaoʻao home Yandex i nāʻano likeʻole e hiki ke hoʻoponoponoʻia no ka maʻalahi o ka hoʻohanaʻana i ka pūnaewele. Ma waho aʻe o ka hoʻololi a me ka hoʻololiʻana i nā palena o nā widget, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ke kumuhana hope o ka pūnaewele.

E nānā hoʻi: Hoʻonohonoho i nā kikokikona ma kaʻaoʻao hoʻomaka o Yandex

Ke hoʻokumu nei i kahi kumuhana no kaʻaoʻao nui o Yandex

Ma hope aʻe,ʻike mākou i nāʻanuʻu e hoʻololi i ke kumu o kaʻaoʻao mai ka papa inoa o nā kiʻi.

  1. No ka hoʻololiʻana i ka hoʻololi o nā kumuhana, e kaomi ma kahi laina e pili ana i ka papa inoa pūʻulu. "Hoʻonohonoho" a me nā mea wehe "Hoʻonoho i kahi kumuhana".
  2. Aia nā hōʻoluʻolu o kaʻaoʻao a me kahi laina i ka lalo me nā kiʻi a me nā kiʻi likeʻole.
  3. ʻO ka mea'ē aʻe, koho i kaʻano i makemake iāʻoe a e kaomi ma ka papa inoa ma ke kaomiʻana i ke pihi ma keʻano o kahi pua i ka'ākau o nā kiʻi aʻikeʻoe i ke kiʻi pono āu eʻike ai ma kaʻaoʻao nui o Yandex.
  4. No ka hoʻonohonoho i ke kumu, e kaomi i ke kiʻi i kohoʻia, a laila eʻike kokeʻia ia ma kaʻaoʻao ae hiki iāʻoe ke hoʻohālikelike. No ka hoʻohanaʻana i ka haʻina i kohoʻia, e kaomi i ke pihi. "Hoʻopakele".
  5. Hoʻopiha kēia i ka hoʻokomoʻana o ke kumuhana āu e makemake nei. Inā makemakeʻoe e hoʻihoʻi i kaʻaoʻao home ma hope o kekahi manawa i kona kūlana mua, e hoʻi i ka mea "Hoʻonohonoho" ae koho "Hoʻokumu i ka pūnaewele".
  6. Ma hope o ia mea, eʻike houʻia kaʻike mua o ka hulu keʻokeʻo.

I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hoʻololi ai i kaʻaoʻao Yandex hoʻomaka ma o ka hoʻololiʻana i ka moena keʻokeʻo keʻokeʻo me kahi nani a nani o kaʻano a iʻole kahiʻano mai kahi kiʻi punahele.