Caliber 3.22.1


ʻO ka Pūnaewele Pūnaewele Google Chrome kahi kokoke i kahi polokalamu kelepona maikaʻi, akā hiki i ka nui o nā puka popukahi ma ka Pūnaewele hiki ke hōʻino i ka manaʻo nui o ka heʻenaluʻana i ka pūnaewele. I kēia lā, e nānā mākou i ka mea e pale ai i nā pop-ups ma Chrome.

ʻO nā pākūkēna heʻano hoʻolaha pāʻoihana ma ka Pūnaewele i ka wā o ka heʻenaluʻana o ka heʻenalu,ʻikeʻia ka puka pūnaewele Google Chromeʻokoʻa ma kāu pakuhi, a ke alakaʻi wikiwiki nei i kahi pūnaewele hoʻolaha. ʻO ka pōmaikaʻi, hiki ke hoʻopauʻia nā puka makani pop-up ma ka polokalamu kele pūnaewele me ka hoʻohanaʻana i nā mea hana Google Chrome maʻamau a iʻole nā ​​mea hana'ē aʻe.

Pehea e hoʻopau ai i nā pop-ups ma Google Chrome

Hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka hana me ke kōkua o nā mea hana a Google Chrome a me nā mea hana'ē aʻe.

Hanana 1: Hoʻopilikia i nā pop-up ma ka hoʻohanaʻana i ka hoʻopaneʻe AdBlock

No ka weheʻana i nā pāʻani hoʻolaha hoʻolaha (ad ad, pop-up, hoʻolaha ma ke wikiō a me nā mea'ē aʻe), ponoʻoe e huli i ka hoʻoukaʻana i kahi AdBlock hoʻolālā kūikawā. Ua hoʻopuka mua mākou i nā kulekele kiko'ī no ka hoʻohanaʻana i kēia kuhiʻana ma ko mākou pūnaewele.

E nānā pū: pehea e pale ai i nā pāʻoihana a me nā pop-ups ma o AdBlock

Ke Kumu 2: E hoʻohana i ka Adblock Plus Extension

ʻO kekahi lohi hou no Google Chrome, Adblock Plus, he like loa i ka hana i ka hopena mai ke ala mua.

  1. No ka paleʻana i nā puka popukahi ma kēiaʻano, ponoʻoe e hoʻouka i kahi kiko kiko i kāu polokalamu kele pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hana i kēia ma ka hoʻoukaʻana mai ia wahi pūnaewele a ka mea hoʻoponopono a iʻole mai ka hale kūʻaiʻo Chrome add-ons. No ka weheʻana i ka hale kūʻai add-ons, e kaomi i ka pihi pāʻomi ma kaʻaoʻao'ākau i luna a hele i kaʻaoʻao. "Nā Mea Hana'ē aʻe" - "Nānā".
  2. Ma ka puka e wehe ana, e iho i ka hopena o kaʻaoʻao a koho i ke pihi "Hoʻopuka hou".
  3. I ka'āpana hema o ka pukapiʻi, me ka hoʻohanaʻana i ka pā koho, e hoʻokomo i ka inoa o ka lālā e makemakeʻia a e kaomi i ka pihi komo.
  4. ʻO ka hopena hope e hōʻike i ka palena e pono ai mākou, a ma kahi aʻoukou e pono ai e kaomi "E hoʻokomo".
  5. E hōʻoia i ka hoʻokomoʻana o ka hoʻopaneʻe.
  6. Hanaʻia, ma hope o ka hoʻoukaʻana i ka hoʻonuiʻana,ʻaʻole e hanaʻia nā hana'ē aʻe - ua paʻa i kēia mau puka makani puka pā.

Māhele 3: Ke hoʻohana nei iā AdGuard

ʻO ka polokalamu AdGuard paha,ʻo ia ka hopenaʻoi loa a maikaʻi loa no ka paleʻana i nā puka pop-upʻaʻole wale ma Google Chrome, akā i nā papahana'ē aʻe i hoʻonohoʻia ma kāu kamepiula. I ka manawa koke, pono e hoʻomaopopoʻia, ma ka likeʻole o nā hoʻohui i'ōleloʻia ma luna,ʻaʻole i noa ka polokalamu o kēia polokalamu, akā hoʻolako i nā mea hou no ka paleʻana i nāʻike i makemakeʻoleʻia a me ka hōʻoiaʻiʻoʻana i ka palekana ma ka pūnaewele.

  1. Hoʻiʻi a hoʻokomo iā AdGuard ma kāu kamepiula. Ma hope o ka pauʻana o kāna hoʻokomoʻana,ʻaʻole eʻikeʻia nā puka popukahi ma Google Chrome. Hiki iāʻoe ke hōʻoia e hoʻohana ana kāna hana no kāu polokalamu kele pūnaewele, ināʻoe e hele i ka māhele "Papa".
  2. I ka'āpana hema o ka puka puka e wehe ana, e wehe i kahi "Nono Kuʻina". Ma ka'ākau, eʻikeʻoe i ka papa inoa o nā noi e makemake aiʻoe e huli iā Google Chrome aeʻike pono i ka huliʻana o ka piʻo holo waena i kahiʻoi e kū kokoke i kēia polokalamu kele pūnaewele.

Māhele 4: Hoʻopilikia i nā puka pop-up me nā lako hana Google Chrome

ʻO kēia hanana e hiki ai i Chrome ke pāpā i nā puka pop-up iʻole i hea aku ka mea hoʻohana iā ia iho.

No ka hanaʻana i kēia, e kaomi i ka pihi pāʻomi o ka polokalamu kele pūnaewele a hele i ka mahele o ka papa inoa e hōʻike ana. "Papa".

I ka hopena o kaʻaoʻao i hōʻikeʻia, e kaomi i ke pihi. "Hōʻike i nā hoʻonohonoho kūikawā".

I ka papa "'Ikepili Pilikanaka" e kaomi i ka pihi "Nā Pūnaewele Nānā".

Ma ka puka makani e wehe, e huli i kahi poho Pākuʻi a kuhikuhi i kahi mea "Block pop-ups ma nā pae a pau (i manaʻoʻia)". E mālama i nā loli ma ke kaomi "Hana".

Eʻoluʻolu, ināʻaʻoleʻoe i kōkua i kahi Google Chrome e hoʻopau ai i nā puka pop-up, hiki ke hoʻoholoʻia me kahi kūlana kiʻekiʻe loa e pahu i kāu kamepiula i nā polokalamu huapiu.

Ma kēia kūlana, ponoʻoe e hoʻokō i kahi'ōnaehana'ōnaehana no nā meaʻino e hoʻohana ana i kāu kamepiula a iʻole kahi pono e nānā pono ai, e like paha, Dr.Web CureIt.

ʻO nā pahūʻana he mea pono loa ia e hiki ke hoʻopauʻia ma ka pūnaewele pūnaewele Google Chrome ma ka hoʻouluʻana i ka heʻenalu pūnaewele.