Hoʻonohonoho i ka D-Link DIR-300 NRU B7 no Beeline

Ke hāpai nei au i ka hoʻohanaʻana i nā kauoha hou a me nāʻoihana hou no ka hoʻololiʻana i ka firmware a me ka hoʻonohonohoʻana i kahi mea kelepa Wi-Fi no ka holomuaʻana me Beeline Go

Inā loaʻa iāʻoe kekahi o ka D-Link, Asus, Zyxel a TP-Link mea hoʻokele, a me ka mea hoʻokumu Beeline, Rostelecom, Dom.ru a TTC aʻaʻoleʻoe i hoʻonohonoho hou i nā mea hoʻokele Wi-Fi, e hoʻohana i kēia mau leka uilaʻikepili Wi-Fi.

E nānā hoʻi: Hoʻonohonoho i ka mea hoʻokele D-Link DIR-300

 

Mea hoʻoili Wi-Fi D-Link DIR-300 NRU. B7

Ua hala kekahi mau lā i hala aku nei hiki ke hoʻonohonoho hou i kahi mea laina hou WiFi D-Link DIR-300 NRU Rev. B7,ʻaʻohe pilikia me kēia, ma keʻano nui,ʻaʻole i ala. No laila, e kūkākūkā ana mākou pehea e hoʻonohonoho ai i kēia lemu iāʻoe iho. ʻOiaiʻo D-link i hoʻololi maoli i ka hoʻolālā o ka mea i hoʻololiʻoleʻia no nā makahiki he nui,ʻo ka firmware a me ke kelepona o ka tincture e hoʻopau hou i ke ala o nā papa hou hou me nā kānana i hoʻomaka i ka 1.3.0 a pau me ka hope hope i kēia lā - 1.4.1. ʻO ka mea nui, i koʻu manaʻo, hoʻololi i ka B7 - eia ka pukaʻole o ka antenena waho -ʻaʻoleʻike wau i ka hopena o kēia i ka maikaʻi o ka hoʻouna / hoʻouna. DIR-300 a no lailaʻaʻole i lawa ka mana o ka mana hōʻailona. Maikaʻi, e haʻi ana ka manawa. No laila, e hele i ke kumuhana - pehea e hoʻonohonoho ai i ka mea hoʻopuka DIR-300 B7 e hana me ka Beeline pūnaewele.

E nānā pū: Hoʻonohonoho i ke kelepona DIR-300

Hoʻohuiʻia DIR-300 B7

Mea hoʻoili Wi-Fi D-Link DIR-300 NRU. B7 nānā hope

Hoʻopiliʻia ka'ōpili hou a me ka hoʻopukaʻoleʻia e like me kēia: ke kākoʻo mākou i ke kelepona lako (ma ko mākou hihia, Beeline) i ka portal melemele ma hope o ke alalai, i kākau inoaʻia e ka Pūnaewele. E hoʻopili i ke kaulaunu polū me kahi hopena e hoʻopili ai mākou i kekahi o nā kumu i koe oʻehā o ka mea hoʻopuka,ʻo kekahi i loko o ka pūnaewele o ka kāʻei kikowaena o kāu kamepiula. Hoʻokuʻu mākou i ka mana i ka mea hoʻopuka a ke kali nei e kāleka i luna, a na ka computer e hoʻoholo i nā palena o ka pūnaewele pūnaewele hou (ma kēiaʻano, mai kāhāhā i ka "palena" a me ka pono).

E hoʻomaopopo: i ka manawa o ka hoʻonohonoho o ke alalai, mai hoʻohanaʻoe i ka pilina Beeline i loaʻa iāʻoe ma kāu kamepiula e hiki i ka pūnaewele. Pono e nele. Ma hope iho, ma hope o ka hoʻonohonohoʻana i ke alalai,ʻaʻole pono e pono - e hoʻokumuʻia ka pilina e ke alalai.

He mea pono nō hoʻi e hōʻoia i ka hoʻonohonohoʻana i nā pilina o kahi o ka IPV4: no ka loaʻaʻana o ka IP IP a me nā inoa kikowaena DNS pūnaewele. No ka hanaʻana i kēia, ma ka Windows 7, e kaomi i kaʻenehana e pili ana i lalo, e koho i ka "Network and Sharing Center", a laila e hoʻololi i nā hoʻonohonoho kūʻokoʻa, kaomi-'ākau ma luna o "nā'enewa o ka pūnaewele pūnaewele, a me kaʻikeʻanaʻaʻole he aiʻole nā ​​helu kūikawā. I ka Windows XP, hiki ke nānāʻia kēia mau mea i ka Pae Mana Manawaena - kaʻike pūnaewele.

Hoʻonohonohoʻia ka hoʻonohonohoʻana ma DIR-300 rev. B7

ʻO ka hana mua i ka hoʻonohonohoʻana i ka L2TP (hoʻohana i kēia protocol Beeline) ma ka D-Link DIR-300 e hoʻomaka i kāu polokalamu pūnaewele punahele (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ma Mac OS X, a pēlā aku) a hele i 192.168.0.1 (mākou e hoʻokomo i kēia helu ma ka pahu helu o ka pūnaewele a kāomi i kahi). Aʻo ka hopena, pono mākou eʻike i kahi hōʻailona komo a me ka'ōlelo hōʻoia e komo i ka papa koho o ka mea hoʻokeleʻo DIR-300 B7.

Ke kākoʻo a me ka helu inoa no DIR-300 rev. B7

Loaʻa ka loiloi paʻamau, aia like ka hua'ōlelo. Inā no kekahi kumu i kūponoʻole ai lākou, a laila pahaʻoe a iʻole kekahi mea'ē aʻe i hoʻololi i kēia mau mea. I kēia hihia, hiki iāʻoe ke hoʻohuli i ke alalai i nā hoʻolālā factory. No ka hanaʻana i kēia, e kaomi a paʻa i kekahi mea lahilahi (hoʻohana wau i ka niho niho) no 5 mau kekona ma kaʻaoʻao RESET ma hope o ka mea hoʻopuka. A laila e hana hou i ka haʻina mua.

Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka loiloi a me ka hua'ōlelo, e komo mākou i ka papa kuhikuhi o ka D-Link DIR-300 pūnaewele. B7. (Akā,ʻaʻohe oʻu kōkua i kēia kekini polokalamu, pēlā i ka screenshots aia kahi hoʻonohonoho o ka hoʻoponopono houʻana.ʻAʻoheʻike i ke kikowaena a me ke kaʻina hana.)

ʻO D-Link DIR-300 rev. B7 - Luna Panāna

Maʻaneʻi, pono mākou e koho "Kōkuhi lima", a ma hope iho eʻikeʻoe i kahiʻaoʻao e hōʻike ai i ka hoʻohālike o kāu kelepa Wi-Fi, e hōʻikeʻia i ka hōʻaia a me nāʻike'ē aʻe.

ʻIkepili e pili ana i ke alalai DIR-300 B7

I ka papa kiʻekiʻe, koho i ka "Network" a hiki i ka papa inoa o nā kuhi WAN.

Nā hono WAN

Ma ka kiʻi ma luna nei, ua nele kēia list. Loaʻa iāʻoe keʻano, inā ua kūʻai waleʻoe i kahi mea hoʻopuka, hoʻokahi kahi pili. Mai hoʻolohe i ka mea (hiki ke nalowale ma hope o ka hopena hou) a kaomiʻia "Add" ma kaʻaoʻao hema.

 

Hoʻonohonoho o L2TP pūnaewele i D-Link DIR-300 NRU rev. B7

I ka "Connection Type" kahua, e koho i "L2TP + Dynamic IP". A laila, ma kahi o ka inoa o ka hui maʻamau, hiki iāʻoe ke komo i kekahi mea'ē aʻe (e like me keʻano, loaʻa iaʻu kahi beeline), e hoʻokomo i kāu inoa inoa mai ka Beeline Internet ma ka māhele "Username", e hoʻokomo i ka hua'ōlelo a hōʻoia i ka hua'ōlelo ma ka papa,ʻo ia ka Beeline password. ʻO ka helu o ka pūnaewele VPN no Beelineʻo tp.internet.beeline.ru. E kau i kahi kikoo ma Keep Alive a kaomi "Save." Ma kaʻaoʻao e hiki mai ana, kahi e hōʻikeʻia ai ka hui hou, e hoʻihoʻi houʻia mākou e mālama i ka hoʻonohonoho. Hoʻopakele mākou.

I kēia manawa, inā i hana pololeiʻia nā hana a pau ma luna, ināʻaʻoleʻoe i kuhihewa i ka hoʻokomoʻana i nā kikowaena pili, a laila inā heleʻoe i ka "Status"ʻaoʻao, ponoʻoe eʻike i kēia kiʻi oli:

DIR-300 B7 - he kiʻiʻoliʻoli

Inā ua paʻa nā meaʻekolu a pau, a laila hōʻikeʻia kēia meaʻo ka mea nui loa ke hoʻonohonohoʻana i ka D-Link DIR-300 NRU rev. Ua hoʻokau maikaʻiʻia ka B7, a hiki ke holo i ka hana hou.

Ke hoʻonohonohoʻana i ka hui WI-FI DIR-300 NRU B7

Ma keʻano laulā, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kaʻili uila Wi-Fi pono ma hope o ka hoʻololiʻana i ke alalai i ka pūnaewele, akā i ka hapanui o nā mea, he mea pono ke hoʻonohonoho i kekahi o kona mau palena,ʻo ia hoʻi, e kau i kahi hua'ōlelo ma kahi wahi kuhi Wi-Fi e hikiʻole ai i nā hoalauna ke hoʻohana i kāu pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe e noʻonoʻo, hiki iā ia ke hoʻololi i ka wikiwiki o ka pūnaewele, a me nā "manaʻalima" i ka hanaʻana ma ka Pūnaewele, ponoʻole paha ia e leʻaleʻa iāʻoe. E hele i ka pūnaewele Wi-Fi, nā kumu nui. Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i ka inoa o kahi helu wahi (SSID), hiki ke hana, makemakeʻia e hoʻohana i ka'ōlelo Latina. Ma hope o ka hanaʻana, e kaomi i ka hoʻoponopono.

Nā Paena Wifi - SSID

I kēia wā e hele i ka papa "Haʻawina Haumaru". Maanei, ponoʻoe e koho i keʻano o ka hōʻoiaʻikepili (ʻo WPA2-PSK maikaʻi loa, e like me ke kiʻi) a hoʻonoho i kahi hua'ōlelo i kāu wahi i hiki i ka WiFi - nā leka a me nā helu, ma lalo o 8. Click "Change". Ua hanaʻia. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻohui i kahi paeʻike Wi-Fi mai kekahi mea i hoʻonohonoho ponoʻia me kahi modena kamaʻilio kūpono - e lilo i mea laptop,'ōpona, papa, a iʻole TV maikaʻi.UPD: inā hanaʻole, e ho'āʻo e hoʻololi i ka helu LAN o ka mea hoʻoili i ka 192.168.1.1 i nā kikowaena - network - LAN

E ponoʻoe e hana ma ka TV mai Beeline

No ka loaʻaʻana o ka IPTV mai Beeline, e hele i kaʻaoʻao mua o nā DIR-300 NRU Rev. B7 (no kēia mea, hiki iāʻoe ke kaomi i ka pehu D-Link ma kaʻaoʻao hema i luna) a koho i ka "hoʻonohonoho IPTV"

IPTV Hōʻoia o D-Link DIR-300 NRU Rev. B7

A laila ua maʻalahi nā mea a pau: koho i ke awa kahi e pili ai ka pahu Beeline set-top. Kaomi i ka loli. A mai poinaʻoe e hoʻohui i ka pahu i hoʻonohonohoʻia i ka port i'ōleloʻia.

Ma luna o kēia, malia paha, nā mea a pau. Inā he mau nīnau kāu - e kākau i nā pane, e ho'āʻo wau e pane i nā mea a pau.