Nā hana o ka hoʻoukaʻana o nā hoʻokele no ka Webcam 720p 720p

Pūnaewele, e like me nā lako kamepiula'ē aʻe, pono nā pilo. Ma hope o ka heluheluʻana i kēiaʻatikala, eʻikeʻoe pehea e hoʻouka ai i ka polokalamu polokalamu Logitech.

Ke hoʻonoho nei i ke kalaiwa no ka pūnaewele Web Logitech HD 720p

ʻO kekahi polokalamu i hanaʻia no ka pūnaewele pūnaewele, e hōʻike ana i kona pono piha loa, e hiki ai ke hana. No laila, he mea nui eʻike i keʻano o ka laweʻana i nā hoʻokele a me ka hoʻokomoʻana iā lākou ma kāu kamepiula. Eia kekahi, pono e noʻonoʻo i kekahi mau hanana i ka manawa hoʻokahi, no ka meaʻaʻole i loaʻa kēlā me kēia mea i nā mea hoʻohana hoʻokahi.

Hanana 1: Pūnaewele kahuahana o ka mea hana

  1. ʻO ka mea mua e pono aiʻoe e hele i kahi pūnaewele o ka mea hanahana a nānā i ka hikiʻana o nā mea hoʻokele. ʻO ia ke kumu e hahai ai i ka loulou i ka punaewele waiwai o ka Logitech hui.
  2. Ma hope o kēia leka ma kaʻaoʻao'ākau o ka pihi "Kākoʻo". E kau i ka mea pōpona ma luna o laila eʻikea kahi puka pākuhi. Makemake mākou "Kākoʻo a kiʻi".
  3. Lawe ka pūnaewele iāʻoe i kahi palapala hulina huahana. ʻOiai, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ke anakuhi i hōʻikeʻia ma lalo o ke aho hulina, akāʻoi aku ka maikaʻiʻaʻole e hoʻolālā i ka manawa a kākau wale i ka inoa o ka pūnaewele a hāʻawi i ka punawai i ka manawa e loaʻa ai kāu mea e pono ai.
  4. A laila ua kuhikuhiʻiaʻoe i kaʻaoʻao pilikino o ka huahana. Aia ke kikowaena i waena o ke kelepona hiki iāʻoe keʻike i ke pihi. "Downloads". Makemake mākou. Kaomi a hoʻoneʻe.
  5. Kuhiʻia e kaomi ma kēiaʻaoʻao. "Download" ae kali a hiki i ka laweʻana o ka faila, e hōʻike mua i kahi e mālama ai. ʻO ka mea nui, mai hoʻopoina i ka wehewehe i ka pūnaehana hana o kāu kamepiula.
  6. I ka laweʻana o ka pūnaewele hoʻonohonoho, hoʻomaka i kahi hoʻokomo. No ka hanaʻana i kēia, ponoʻoe e holo i ka EXE e hoʻokomoʻia i ka pelekane a e kali i ka unuhiʻana o nā mea pono a pau.
  7. E hoʻomaka ka hoʻolālā iā ia mai ka pukapihi aloha, kahi e noiʻia aiʻoe e koho i ka'ōlelo e hanaʻia ai nā hana'ē aʻe.
  8. A laila ponoʻoe e nānā i ka pilina o ka mea i ka computer. Inā maikaʻi nā mea a pau, a laila, hoʻomauʻia ke download. Eia kekahi, i ka hana e hiki mai ana, hiki iāʻoe ke koho i kahi mea e hoʻokomo ai.
  9. Ma hope o ke kohoʻana i nā kūpono kūpono a me kahi hoʻonohonoho hoʻonohonoho, e hoʻomaka i ka hana ma ka download.
  10. Ua pau kēia hana. Hoʻoholo wale ia no ka kaliʻana i ka hoʻokomoʻana e hoʻopiha a hoʻohana i ka polokalamu mai Logitech.

Hanana 2: Hōʻoia polokalamu no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

I kekahi manawa,ʻaʻole i hoʻolakoʻia e nā pūnaewele papahana nā lako pono e pono ai a me nā mea hoʻohana e hoʻohana i nā noiʻaoʻao'ē aʻe e hoʻokomo, e like me nā hoʻokele. He kūpono ka'ōleloʻanaʻaʻole he hewa i loko o kēia, no ka mea,ʻo ka polokalamu i hanaʻia no kahi lōʻihi e hana nei i kekahi manawa ma mua o nā noiʻoihana. Inā makemakeʻoe i kēiaʻano o ka hoʻomohalaʻana i nā polokalamu kamepiula, a laila hiki iāʻoe ke heluhelu i kā mākouʻatikala e pili ana i nā polokalamu maikaʻi loa a maikaʻi i kēia māhele.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

He mea kaulana loa ka Polokalamu DriverPack. Hiki iā ia ke nānā pono i nā pūnaewele i pili, i waho a me loko, a hāʻawi i kona hopena no ka nui o nā mea hoʻokele no ka pihaʻana o kēlā me kēia māhele o ka pūnaewele. Ināʻaʻoleʻoe iʻike i ia polokalamu likeʻole, akā makemake maoliʻoe e ho'āʻo i kēia mea e hoʻokomo i nā loea webcam Logitech, e hoʻolohe i kā mākouʻenehana ma kēia kumuhana.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

Ke Kumu 3: ID polokalamu

He helu kūikawā kēlā me kēia polokalamu. Me ia, hiki iāʻoe keʻimi i kahi mea hoʻokele no kahi mea i loko o nā minuke. ʻAʻole ia he kūpono e wehewehe i kēiaʻano ma nā mea kiko'ī, no ka mea ma luna o kā mākou pūnaewele e loaʻa iāʻoe nā kuhikuhi e pili ana i keʻano o ka hoʻohanaʻana i ka helu polokalamu a hoʻoholo noʻoe iho ināʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nāʻano iʻole. No ka pūnaewele kamepiula penei:

'Opili VID_046D & PID_0825 & MI_00

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohana ai i ka ID pono'ī e hoʻohui i nā mea hoʻokele

Ka Papa Hana 4: Nānā Ulaula Windows

I kekahi manawaʻoi aku ka maʻalahi o nā mea a pau i ka mea iʻikeʻia e ka mea hoʻohana. ʻOiaiʻo ka mea hoʻokele kaʻawale ke loaʻa me kahi komo wale nō i ka pūnaewele. Me kēiaʻano,ʻaʻoleʻoe e huli i nā pūnaewele kūikawā a iʻole nā ​​pono e hoʻohana ai, no ka mea, ua hana pololeiʻia nā hana a pau ma o ka pūnaehana hoʻolālā Windows. E like me ia ma mua,ʻaʻole pono e pena i kekahi mea, no ka mea, he haʻawina piha kāu punawai e hoʻopakele ai iāʻoe mai nā nīnau a hoʻokomo iāʻoe i kekahi ala'ē aʻe.

Heluhelu hou: Pūnaehana pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Hoʻopiha kēia i ka hoʻonāʻana i nā mea hoʻokele no ka pūnaewele Web Logitech HD 720p. Eia naʻe, ua lawa kēia i ka laweʻana i nā lako pono e pono ai. Inā he mau nīnau kāu, a laila e nīnau iā lākou i nā pane, e paneʻiaʻoe.