Pehea e wehe ai i kahi mea proxy ma AutoCAD

ʻO nā papahana e like me Google Chrome,ʻOpera, Yandex Browser he kaulana loa. ʻO ka mea mua, ua hoʻokumuʻia kēia kaulana ma ka hoʻohanaʻana i ka webKit pūnaewele hou a me ka pono, a ma hope iho,ʻo kona mākena lohi. Akā,ʻaʻole iʻike nā kānaka a pau ka mea hoʻohana mua i kēiaʻenehanaʻo Chromium. No laila, ua hanaʻia nā papahana i luna a me nā mea'ē aʻe ma keʻano o kēia noi.

Ua kūkuluʻiaʻo Chromium, kahi pūnaewele wehe pūnaewele pūnaewele puni honua, e ka hui kaiaulu Chromium me ke komoʻana o Google, a laila ua hoʻohanaʻo ia i kēiaʻenehana no kāna hana pono'ī. ʻO nā poʻe kaulana i like me NVIDIA,ʻOpera, Yandex a me kekahi poʻe'ē aʻe kekahi i komo i ka hoʻolālāʻana. ʻO ka hoʻolālā holoʻokoʻa o kēia poʻe kānaka nunui i hāʻawi aku i kā lākou hua i keʻano o kahi mea'enele maikaʻi loa e like me Chromium. Eia naʻe, hiki ke noʻonoʻoʻia heʻano "raw" o Google Chrome. Akā, i ka manawa like, me kaʻikeʻo Chromium i kumu no ka hoʻokumuʻana i nā mana hou o Google Chrome, he nui nā mea maikaʻi ma mua o kona hoa i kaulana, e laʻa, i ka wikiwiki a me ka hūnā.

Paena pūnaewele

He mea kupanaha ināʻo ka hana nui o Chromium, e like me nā papahana likeʻole, he meaʻokoʻa keʻole ka hoʻokele ma ka pūnaewele.

ʻO Chromium, e like me nā mea'ē aʻe e pili ana i ka hae Lolina, kahi o nā wiki kiʻekiʻe loa. Akā, no ka mea heʻoi iki nāʻoihana'ē aʻe o kēia polokalamu kelepona, e like me nā noi i hanaʻia ma ke kumu (Google Chrome,ʻOpera, a me nā mea'ē aʻe), uaʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka holoʻana i mua o lākou. Eia kekahi,ʻo Chromium ka mea nāna e hoʻololi wikiwiki JavaScript - v8.

Chromium eʻae iāʻoe e hana i nā pūnaewele nui i ka manawa like. He polokalamu pūnaewele kaʻawale kēlā me kēia pūnaewele pūnaewele. ʻO kēia ka mea e hiki ai, i ka hopena o ka hopena o kahi papa a pale paha i luna,ʻaʻole e hoʻopau pono i ka papahana, akāʻo ka hoʻoponopono pilikia wale nō. Eia kekahi, i ka pauʻana o kahi hōʻailona, ​​ua hoʻokuʻu kokeʻia ka RAM ma mua o ka pauʻana o kahi hōʻailona ma nā polokalamu kele pūnaewele, kahi o ke kaʻina hana no ka hana o ka papahana holoʻokoʻa. Ma kekahiʻaoʻao,ʻo iaʻano hana o kaʻoihanaʻoi aku i ke kaumaha o ka'ōnaehana ma mua o ka hoʻololiʻana i hoʻokahi kaʻina hana.

Kākoʻoʻo Chromium i nā pūnaewele pūnaewele hou. Ma waena o lākou, Java (me ka hoʻohanaʻana i ke plugin), Ajax, HTML 5, CSS2, JavaScript, RSS. Hākoʻo ka polokalamu i ka hana me nā protocol hoʻololi http http: https a me FTP. Akā,ʻaʻole i loaʻa ka hana me ka leka uila a me ke kaʻina o ka loli wikiwiki o nā memo IRC ma Chromium.

I ka nānāʻana i ka Pūnaewele ma o Chromium, hiki iāʻoe ke nānā i nā faila multimedia. Akā, 'aʻole like Google Chrome, hiki wale ke wehe i nā papahana ma kēia polokalamu kele pūnaewele, e like me Theora, Vorbs, WebM, akā,ʻaʻole i loaʻa nā hōʻailona likeʻole me MP3 a me AAC no ka nānā a me ka hoʻolohe.

Nā engines hulina

ʻO ka'ōnaehana hulina maʻamau i Chromium ka mea maʻamau Google. ʻO kaʻaoʻao nui o kēia pūnaewele huli, ināʻaʻoleʻoe e hoʻololi i nā hoʻonohonoho mua, eʻikeʻia i ka hoʻomaka a ke hoʻololiʻoe i kahi papa hou.

Akā, hiki iāʻoe keʻimi i kēlā me kēiaʻaoʻao kahi āu e hele nei, ma o ka pahu hulina. I kēia hihia, hoʻohanaʻiaʻo Google no ka paʻamau.

Ma ka hua Lūkini o Chromium, Yandex a me Mail.ru pūnaewele huli e hoʻokomoʻia. Eia hou, hiki i nā mea hoʻohana ke koho i kekahi meaʻokoʻa'ē aʻe ma o ka pūnaewele pūnaewele, a hoʻololi paha i ka inoa o ka pūnaewele huli, i hoʻonohonohoʻia e ka paʻamau.

Nā kaha kiʻi

Loaʻa i nā'ōnaewele pūnaewele pūnaewele hou, ua hāʻawiʻo Chromium iāʻoe e mālama i nā URL o kāu pūnaewele punahele i nā kaha pūlima. Inā makemakeʻia, hiki ke hoʻokomoʻia nā kahameka ma luna o kahi mea hoʻohana. Hiki ke loaʻa iā lākou ma ka papa koho.

Hoʻomaʻaʻia nā kaha pūnaewele ma o ka mea nāna e hoʻomanaʻo kahakai.

E mālama i nā pūnaewele

Eia hou, hiki ke hoʻopakeleʻia kekahiʻaoʻao ma ka pūnaewele i kahi kamepiula. Hiki ke mālama i nā 'aoʻao ma ke' ano he failahi ma ka html (ma kēia 'ano,' o ka 'ōlelo wale nō a me ka hōʻailona e ho'ōla' ia), a me ka hoʻopakele hou 'ana o ka waihona kiʻi (a laila e loaʻa nā kiʻi i ka huli' ana i nā palapala i mālama 'ia).

Hōʻoia

ʻO kahi kūlana hilinaʻi kiʻekiʻeʻo ia ka pae o ka pūnaewele Chromium. ʻOiai he emi iki ia ma ka hana iā Google Chrome, akā, likeʻole me ia, hāʻawiʻia ka nui o ka inoa inoaʻole. No laila,ʻaʻoleʻo Chromium e hoʻokuʻu i nāʻikepili, nā hapa hoʻopuka helu a me ka hōʻike RLZ.

Manaʻo Pūmahi

Loaʻa iā Chromium kāna mea hoʻonohonoho pono i kūkuluʻia. Me ia, hiki iāʻoe ke nānā i nā hana e holo nei ma ka polokalamu kele pūnaewele, a inā makemakeʻoe e ho'ōki iā lākou.

Pākuʻi a me nā plugina

ʻOiai,ʻaʻole hiki ke kapaʻia nā hana pono'ī a Chromium, akā hiki ke hoʻopau nuiʻia ma o ka hoʻohuiʻana i nā plug-ins a me nā mea hou. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻohui i nā mea unuhi, nā mea lawe pūnaewele, nā mea hana e hoʻololi ai i IP, a pēlā aku.

Loaʻa i nā mea āpau a pau i hoʻohuiʻia no ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome ma Chromium.

Nā kōkua:

  1. Ka piʻi kiʻekiʻe;
  2. He kūʻokoʻa maoli ka polokalamu, a he puka loaʻa;
  3. Pākuʻi pūnaewele;
  4. Kākoʻo i nāʻenehana pūnaewele hou;
  5. ʻO ke keʻekeʻa;
  6. Kahi pālua, e like me Russian;
  7. ʻO ke kūlana kūlana kūlana kiʻekiʻe, a me ka nele o kaʻikeʻikepili i ka mea hoʻoponopono.

Nā mea maikaʻi:

  1. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ke kūlana hoʻokolohua, kahi e nui ai nā hua'ōlelo he "raw";
  2. Nā hana iki liʻiliʻi e like me nā polokalamu like.

E like me kāu eʻike ai,ʻo ka Chromium pūnaewele,ʻoiaiʻo kona "dampness" e pili ana i nā hua'ōlelo Google Chrome, aia kekahi o nā poʻe pā, no ka wikiwiki loa o ka hana a me ka hōʻoiaʻana i kahi kiʻekiʻe o ka pilikino pilikino.

Download Chromium no ka mea

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Kometa pūnaewele Pehea e hoʻololi ai i nā plugina ma ka polokalamu kele pūnaewele Google Chrome Google chrome Ma hea kahi e mālama ai i nā kahamaena Google Chrome?

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO Chromium kahi polokalamu kelepona multifunctional,ʻo keʻano nui o iaʻano he loli kūpono a me ka paʻa o ka hana, a me kahi kiʻekiʻe o ka palekana.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Pūnaewele Windows
Developer:ʻO nā mea kākau
Kuhi: Free
Nui: 95 MB
'Ōlelo: Russian
Hoʻohui: 68.0.3417