Ke hoʻouka nei i ka mea hoʻokele no ka mea kākau Xerox Phaser 3010


ʻO ka inoa o ka hui Xerox i ka CIS ua lilo ia i inoaʻohana no nā kope, akā,ʻaʻole i kaupalenaʻia nā huahana a kēia mea hana iā lākou wale nō -ʻo ka pāpū e komo pū ana me nā MFP a me nā nūpepa,ʻo ia hoʻi ka laina Phaser, kahi i kaulana loa i waena o nā mea hoʻohana. Ma lalo nei mākou e wehewehe i nāʻano no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele no ka polokalamu Phaser 3010.

Nūnāʻo Xerox Phaser 3010

E like me keʻano o nā paihana paʻiʻia mai nā mea hana'ē aʻe,ʻehā wale nō koho e pono aiʻoe e hana e hoʻokomo i ka polokalamu i ka mea paʻi kiʻi. Paipai mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i kēlā me kēiaʻano, a laila koho i kahi maikaʻi loa noʻoe iho.

Hanana 1: Portal Mea Hana Hana

Hiki i nā hoʻokele o Xerox Phaser 3010 ke maʻalahi loa eʻike ma ka pūnaewele luna pūnaewele. Hanaʻia kēia e like me kēia.

Palapala Xerox Pūnaewele

  1. E kipa i kaʻaoʻao ma ka loulou i luna nei. Aia ma luna nei kahi papa kahi e pono aiʻoe e kaomi i ke koho. "Ke kākoʻo a me nā mea hoʻokele".

    A laila koho "Palapala a me nā Mea Hoʻokele".
  2. Ma ka pūnaewele CIS o ka pūnaewele o ka pūnaeweleʻaʻohe wahi download, no laila, ponoʻoe e hele i kaʻaoʻao honua o kaʻaoʻao - no kēia, e hoʻohana i ka loulou pono. Hoʻokuʻuʻia kaʻaoʻao honua i ka'ōlelo Lūkini,ʻo ia ka'ōlelo maikaʻi.
  3. I kēia manawa, ponoʻoe e komo i ka inoa o ka mea ma ka pahu hulina. E kau i loko Phaser 3010 a kaomi i ka hopena ma kahi papa inoa papa.
  4. Ma ka pahu i lalo nei eʻikeʻia ka pili i kaʻaoʻao kākoʻo o ka mea paʻi i nīnauʻia - ponoʻoe e kaomi "Pahū a me nā Huli".
  5. E koho i ka'ōnaehana hana a me ka'ōlelo i makemakeʻia ināʻaʻole kēia e hana koke.
  6. E hoʻokae i lalo e hoʻopaʻa "'Akele". No ka mea o ka mea paʻi kiʻi mākou e noʻonoʻo nei, aia kekahi o nā polokalamu pūnaewele i loaʻa pinepineʻia no kekahiʻano o ka pūnaehana hana, no laila,ʻaʻoleʻoe e koho - pākuhi i ka inoa o ka palala e hoʻomaka i ka download.
  7. Ponoʻoe e heluhelu i kaʻaelike mea hoʻohana, a laila kaomi i ke pihi "Eʻae" e hoʻomau i ka hana.
  8. E hoʻomaka ka hoʻolālā e hoʻouka - e mālama iā ia i kahi papa kuhikuhi kupono. Ma ka hopena o ke kaʻina hana, e hele i kēia papa kuhikuhi a holo i ka hoʻonohonohoʻana.

Hanaʻia ka hana ma ka'ōhula kūikawā, no ka meaʻaʻohe mea paʻakikī i ia - e hahai pono i nā kuhikuhi o ka mea hoʻokomo.

Ke Kumu 2: Nā Nānā Mua Loa

ʻO kekahi o nā hui o nā mea hoʻohanaʻole i ka manawa a me ka manawa kūpono e huli maʻamau ai nā mea hoʻokele. I kēia hihia, ponoʻoe e hoʻohana i nā polokalamu'ē aʻe, kahi e kokoke ai ka huli a me ka hoʻomohalaʻana o nā polokalamu me kaʻole o ka hoʻokomoʻana o ka mea hoʻohana. ʻO kaʻoi loa o ka holomua o kēia mau hanana, ua loiloi mākou i kahi loiloi hou.

Heluhelu hou: Pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Loaʻa ka kohoʻana he maikaʻi, akāʻo ka nui o nā koho hiki ke hoʻopilikia i kekahi. No kēia mau mea hoʻohana, eʻoluʻolu mākou i hoʻokahi papahana pono'ī, DriverMax, i nā mea maikaʻi o kahiʻimi aloha a me kahi pūnaewele nui o nā hoʻokele. Eʻikeʻia nā kuhikuhiʻana no ka hoʻohanaʻana i kēia noi ma ka mea ma lalo o ka loulou i lalo nei.

Nānā: Hoʻoponopono i nā hoʻokele i DriverMax

Ke Kumu 3: ID polokalamu

ʻO ka poʻe i loaʻa me ka lolouila ma "you", ua lohe paha lākou i ka hiki ke loaʻa ka mea hoʻokele no nā mea hoʻohana me kāna ID. Hiki nō hoʻi iā ia no ka mea paʻi kiʻi a mākou e noʻonoʻo nei. ʻO ka mea mua, hāʻawi mākou i ka Xerox Phaser 3010 ID maoli:

USBPRINT XEROXPHASER_3010853C

Pono e kopeʻia kēia inoa pūnaewele lako, a hoʻohanaʻia i nā lawelawe e like me DevID a iʻole GetDrivers. Ua ho'ākākaʻia nā hana kūikawā o nā hana i loko o kekahi mea kūikawā.

Kaʻohi: Loaʻa i kahi mea hoʻokele e hoʻohana ana i kahi meaʻike

Ke Kumu 4: Nā Mea Pūnaewele

I ka hoʻoholoʻana i kā mākouʻoihana o kēia lā, hiki iāʻoe ke nānā pū me nā mea i kūkuluʻia i loko o Windows, "Mana Mea Mea", i laila e loaʻa ai nā hoʻokeleʻimi no nā mea i hoʻomaopopoʻia. He mea kūpono ia no ka Xerox Phaser 3010.ʻO ka hoʻohana ponoʻana i ka mea hana maʻalahi, akā inā he pilikia, ua hoʻomākaukau nā mea kākau i kahi alakaʻi kūikawā.

Nānā hou: E hoʻokomo i ke kalaiwa ma o ka "Mana Mea Mea"

Ua nānā mākou i nā mea e hiki ai ke hoʻokomo i ka firmware no ka printer Xerox Phaser 3010. Ma hope, makemake mākou e hoʻomaopopo i ka hapanui o nā mea hoʻohana e hoʻohana i ka koho maikaʻi loa me ka pūnaewele official.