Mea mana Ethernet: me ka hōʻailona melemele,ʻaʻohe puka i ka pūnaewele. Pehea e hoʻoholo ai i ke kŘkohu a kahi hea e hiki ai ke hoʻohuli i ka mea hoʻokele no ia?

Alohaʻoe

Inā loaʻa nā pilikia me ka pūnaewele (a iʻole paha, hiki ke loaʻa iā ia),ʻo ke kumu pinepine he kumu hoʻokahi kahi:ʻaʻole he mea hoʻokele no ke kāleka kālepa (ʻo ia hoʻi,ʻaʻole e hana!).

Inā weheʻoe i ka luna o ke keʻena (ʻo ia ka mea e'ōleloʻia ai, kokoke i kēlā me kēia manual), hiki iāʻoe keʻike, pinepine,ʻaʻohe kāleka kākoʻo, ke kū'ē i kahi hōʻailona melemele, akā kekahi mea Ethernet (ma kahi pūnaewele pūnaewele, aiʻole ka mea kelepona pūnaewele, a pēlā aku). p.). E like me kēia ma luna nei, he aha ka mea o Ethernet ka mea nāna e mālama i kahi kākiʻu wale nō (ʻAʻole wau e noho i kēia ma kaʻatikala).

Ma kēiaʻatikala, e haʻi wau iāʻoe i ka mea e hana ai me kēia kuhi, pehea e hoʻoholo ai i keʻano o kāu kāleka pūnaewele a loaʻa nā hoʻokele no ia. No laila, e hoʻomau i ka hōʻuluʻuluʻana o "nā flight" ...

E nānā!

ʻAʻole hiki iāʻoe ke komo i ka pūnaewele no kahi kumu likeʻole (ʻaʻole no ka nele o nā mea hoʻokele ma ka mea Ethernet mahele). No laila, ke paipai nei au e nānā hou i kēia manawa i ka mana pūnaewele. No ka poʻeʻikeʻole i ka weheʻana, eia kekahi mau mea hoʻohālike.

Pehea e komo ai i ka luna pūnaewele

Ke Kumu 1

E hele i ka papa hoʻonohonoho Windows, a laila e hoʻololi i ka hōʻike i nā kiʻi liʻiliʻi aʻike i ka mea hoʻouna ma loko o ka papa inoa (e nānā i ka pua ula ma ka pakuhi ma lalo).

Hanana 2

I ka Windows 7: ma ka papa Start, ponoʻoe eʻike i ka laina e hana a hoʻokomo i ke kauoha devmgmt.msc.

Ma ka Windows 8, 10: e kāomi i ka huiʻana o nā pihi Win a me R, ma ka laina i hoʻomakaʻia, e hoʻokomo i ka devmgmt.msc, e kaomi i (e nānā i lalo).

Nā hiʻohiʻona o nā hanana i loaʻa

Ke komoʻoe i loko o ke kelepona pūnaewele, e hoʻolohe i ka pepa "Nā mea'ē aʻe". E hōʻike i nā meahana a pauʻole i hoʻokomoʻia ai nā hoʻokele (aiʻole inā he mau hoʻokele, akā mālamaʻia nā pilikia me lākou).

Ke hōʻikeʻia nei kekahi mauʻano o ka hōʻikeʻana i kahiʻano likeʻole i nāʻano likeʻole o Windows.

ʻO Windows XP. ʻO ka mea hoʻohana Ethernet.

Pūnaehana Pūnaewele. Windows 7 (English)

Pūnaewele pūnaewele ʻO Windows 7 (Russian)

Aia kekahi like, pinepine, i nā hihia ma lalo nei:

  1. Ma hope o ka wehe houʻana iā Windows. ʻO kēia ke kumu maʻamau. ʻO ka meaʻoiaʻiʻo, ma ka hōʻanoʻana i ka disikō a me ka hoʻokomoʻana i kahi Windows hou, e hoʻopauʻia nā pūkele i loko o ka "old" system, akāʻaʻole lākou i loko o ka mea hou (ponoʻoe e hoʻouka hou ia). ʻO kēia kahi i hoʻomaka ai ka mea nui loa: ua loloa kaʻili mai ka PC (kāleka pūnaewele), ua hoʻololiʻia, aʻaʻole he kiʻi hou no ka mea hoʻokele ma ka Pūnaewele, no ka mea,ʻaʻohe pūnaewele no ka nele o ka mea hoʻokele (ke kala aku nei au no ka tautology, akāʻo ia ka pōʻai pōʻino). Pono eʻikeʻia he mau hōʻailona hou o Windows (7, 8, 10) i ka manawa o ka hoʻonohonohoʻana a loaʻa i nā mea hoʻokele o ka honua no ka lako pono (ʻoi aku ka mea i koeʻole kahi mea hoʻokele).
  2. E hoʻouka i nā mea hoʻokele hou. Eia kekahi laʻana, ua weheʻia nā mea hoʻokele kahiko, a ua hoʻokomo pololeiʻia nā mea hou - eʻoluʻolu e kiʻi i kahi kūlike likeʻole.
  3. Ke hoʻoukaʻana i nā noi e hana me ka pūnaewele. ʻO nā papa hana likeʻole no ka hanaʻana me ka pūnaewele (e like paha, inā hoʻopauʻia me ka pololei, hoʻonohoʻia, a me nā mea'ē aʻe) hiki ke hana i nā pilikia like.
  4. ʻO ka hōʻeha maikaʻi. ʻO nā hōʻoia, ma keʻano nui, hiki iā lākou ke hoʻohana :). ʻAʻohe pane maʻaneʻi. Hōʻike wau i kēiaʻatikala:

Inā maikaʻi nā mea hoʻokele ...

E mālama i kēlā manawa. ʻO kēlā me kēia paena kikowaena i kāu PC (pona) hoʻonohonoho i kona mea hoʻokele. Eia kekahi laʻana, ma kahi pona holoʻokoʻa, he mau hananaʻelua: Wi-Fi a me Ethernet (nānā i ka lalo ma lalo):

  1. Dell Wireless 1705 ... -ʻo kēia ka mea hoʻololi Wifi;
  2. ʻO ka Realtek PCIe FE Controller Family wale nō kahi meaʻea pūnaewele (Ethernet-Controller e like me ia i kapaʻia).

KA HANA NO KA HOʻOPIʻI NUI KAULANA / FINI KEKAHI NO NĀ KUMU KAULĀ

He wahi nui. Inā 'aʻole hana ka Pūnaewele ma kāu kamepiula (no ka meaʻaʻohe mea hoʻokele), a laila, hikiʻole iāʻoe ke hana me ke kōkuaʻole o kekahi hoalauna a iʻole hoaaloha paha. ʻOiai, ma kekahi mauʻano, hiki iāʻoe ke launa me ke kelepona, no ka laʻana, ma ka hoʻoukaʻana i ka mea hoʻokele pono i laila a laila e hoʻihoʻi iā ia i kahi PC. A iʻole heʻano'ē aʻe, e hoʻokaʻaʻike wale i ka Pūnaewele mai ia mea, ināʻoe, iāʻoe he laʻana o Wi-Fi:

Kō koho helu 1: manual ...

ʻO kēia koho he mau pono kūpono kēia:

  • ʻaʻohe mea e pono ai e hoʻokomo i kekahi mau ponohana'ē aʻe;
  • lawe wale i ka mea hoʻokele āu e makemake ai (ʻo ia hoʻi,ʻaʻohe wahi i ka laweʻana i nā gigabytes o nāʻike kūponoʻole);
  • Hiki iāʻoe keʻimi i kahi mea hoʻokele kaʻawale i nā meaʻoi loa i loaʻa keʻanoʻoihana. ʻaʻole kōkua nā papahana.

ʻOiaʻiʻo, aia kekahi mau mea pōpilikia: ponoʻoe e hoʻolālā manawa e huli ai ...

No ka hoʻouka a hoʻokomo i kahi mea hoʻokele i nā mea a pau o Ethernet, pono muaʻoe e hoʻoholo i kona koina maʻamau (maikaʻi, a me Windows - me kēia, ke manaʻo nei au,ʻaʻole e loaʻa ka pilikia. pāomi, a laila hele i nā waiwai - eʻikeʻia nāʻike a pau e pili ana i ke OS).

ʻO kekahi o nā ala kūpono loa e hoʻoholo ai i kahiʻano hoʻohālikelike pono'ī e hoʻohana i nā meaʻike inoa VID a me PID. Loaʻa iā lākou nā lakohana a pau:

  1. He mea hoʻolahaʻokoʻa ka VID;
  2. ʻO ka PID kahi mea hōʻailona huahana,ʻo ia hoʻi. ke kuhikuhi nei i kekahi hiʻohiʻonaʻokoʻa (e like me ke kānāwai).

ʻO ia, no ka kiʻiʻana i kahi mea hoʻokele no kekahi mea hana, he laʻana pūnaewele, ponoʻoe eʻike i ka VID a me ka PID o kēia'ōkuhi.

E aʻo iā VID a me PID - pono mua e wehe i ka luna pūnaewele. A laila, e huli i nā mea hana me ka hōʻailona melemele (aiʻole, no kēlā mea, e nānā i ka mea hoʻokele). A laila wehe i kona mau waiwai (nānā ma lalo).

A laila e ponoʻoe e wehe i ka pane "ʻike" a ma nā'āpana koho "ID ID". Ma laloʻoe eʻike i ka papa inoa o nā koina -ʻo ia ka mea a mākou eʻimi nei. Pono e kāpiliʻia kēia laina ma ka pāomiʻana me ia me ka pāʻani'ākau'ākau a me ka kohoʻana i ka mea kūpono mai ka papa kuhikuhi (e nānā i ka hoʻonikino ma lalo). ʻOiaʻiʻo, kēia laina a hiki iāʻoe ke huli i kahi mea hoʻokele!

A laila e hoʻokomo i kēia laina i kahi pūnaewele huli (e like me Google,) aʻike i nā mea hoʻokele i makemakeʻia ma nā wahi he nui.

Eia kekahi laʻana, e hāʻawi wau iʻelua mau helu (hiki iāʻoe ke huli pololei iā lākou):

  1. http://devid.info/ru
  2. //ru.driver-finder.com/

Kō koho 2: hoʻohana i nā kūikawā. o nā papahana

ʻO ka hapanui o nā polokalamu no ka hōʻano houʻana i nā hoʻokele a hoʻokahi pilikia nui: ma ka PC kahi e hana ai lākou, pono e loaʻa i ka Internet (a,ʻo ia hoʻi,ʻo ka wikiwiki). Ma keʻano, i kēia hihia, e'ōlelo i nā papahana no ka hoʻokomoʻana ma luna o kahi kamepiula he meaʻole ...

Akā, aia kekahi mau polokalamu e hiki ke hana maʻamau (ʻo ia hoʻi, ua loaʻa iā lākou nā mea hoʻokae likeʻole i hiki ke hoʻokomoʻia ma kahi PC).

Ke hāpai nei au e noho ma keʻano 2:

  1. 3DP NET. He polokalamuʻuʻuku loa (hiki iāʻoe ke kiʻi i ka mea me ke kōkua o ka Pūnaewele ma kāu kelepona), i hoʻolālāʻia no ka hoʻouluʻana a me ka hoʻoukaʻana i nā pilo no nā mea pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hana me ka hikiʻole i ka pūnaewele. Ma keʻano nui, i ka manawa kūpono, i kā mākou hihia;
  2. Nā Pahū Paena Pakele. Hoʻonohonohoʻia kēia papahana ma nāʻanoʻelua:ʻo ka mua ka mea pono liʻiliʻi e pono ai i kaʻike pūnaewele (ʻaʻole wau e noʻonoʻo ia mea),ʻo ka lua ke kiʻi ISO me kahi huʻi hoʻokele nui loa (hiki i nā mea a pau a no nā mea a pau - hiki iāʻoe ke hoʻololi i nā hoʻokele no nā mea hana, ka mea i hoʻokomoʻia ma kāu kamepiula). ʻO ka pilikia wale nō:ʻo kēia kiʻi ISO e hoʻopiliʻia he 10 GB. No laila, ponoʻoe e hōʻea i mua, no ka laʻana, ma kahi pūnaewele kāpili USB, a laila e holo i ka PC kahiʻole kahi mea hoʻokele.

Hiki iāʻoe ke loaʻa i kēia mau papahana a me nā mea'ē aʻe i kēiaʻatikala.:

3DP NET - kāleka kānaeka hoʻopakele a me ka Internet :) :)

ʻO ia,ʻo kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka pane holoʻokoʻa i ka pilikia ma kēia hihia. E like me ka mea iʻikeʻia ma kaʻatikala, ma nāʻano he nui, hiki iāʻoe ke hele ma kāu iho. Ma keʻano laulā, ke paipai nei wau e kiʻi a mālama i kekahi wahi ma nā mea hoʻoili pūnaewele USB no nā lako a pau āu i loaʻa (inā lōʻihi nā mea a pau). A i keʻano o kekahiʻano hemahema, hiki iāʻoe ke hoʻohoʻi wikiwiki i nā mea a pau (a ināʻoe e hoʻokau hou i ka Windows) me ka pilikiaʻole.

Ua loaʻa iaʻu. Inā loaʻa nā hōʻailona - mahalo iāʻoe ma mua. Nā mea i loaʻa!