Pehea e kani ai i ke kani ma o ke kani uila ma ke kelepona

I kēia lā, hiki i nā faila PRN ke loaʻa i loko o nā'ōnaehana hana e hana ana i nā hana he nui e pili ana i ka papahana i hana muaʻia. Ma ke kaʻina o kēia manual, e noʻonoʻo mākou i nāʻano likeʻole o kēia pūnaewele a haʻi iāʻoe e pili ana i ka pono o ka pono e wehe.

Hoʻomakaʻana i nā faila PRN

Nui nā polokalamu e hiki ke hoʻoponopono i nā faila i ka palapala o PRN, e kūpaʻa ana i konaʻano. E hoʻolohe wale aku mākou i nā meaʻelua o lākou, ka mea maʻalahi a hiki i nā mea hoʻohana Windows.

Hanana 1: Microsoft Excel

Hiki ke hoʻokumuʻia aʻano weheʻia kēiaʻano o ka hōʻailona PRN i Microsoft Excel, i komo pū i loko o ka pūnaewele polokalamu keʻena o kēia hui. ʻO ka mea o kēia mau kikowaena he papa i laweʻia aku i ka hōpili kikokikona no ka manaʻo o ka laweʻana i kekahiʻike. Hiki iāʻoe ke aʻo hou e pili ana i ka pūnaewele mai kahi mea kūikawā.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻouka ai i Microsoft Excel

Nānā: Ma kahi o Excel, hiki iāʻoe ke koho i kekahi mea hoʻoponopono e like me kēia, akā, hiki ke hoʻopunipuni nuiʻia nā mea o ka file.

E kiʻi iā Microsoft Excel

  1. Hoʻiʻi a hoʻohui i kēia polokalamu i kāu kamepiula. Ma hope o ke kāpiliʻana, e kaomi i ka loulou "E wehe i nā puke'ē aʻe" a ma kaʻaoʻao "Wehe"e kaomi i ka hiku "Manaʻo hou".
  2. Mai ka papa iho o nā papahana, koho "Nā Pūnaewele Niile" aiʻole "Kōnae kikokikona".

    Ma hope o kēlā koho i ka pepa kūpono ma ka kamepiula a e kaomi i ke pihi "Wehe".

  3. Ma ka puka "Leka uila" Ma nā papaʻekolu, pono e hoʻonoho i kahi helu o nā palena no ka hanaʻana.

    E hana i kēia ma ka nānāʻana i ke kahua. "Preview"a ma ka hopena e hoʻohana i ka pihi "Hana".

  4. I kēia manawa, weheʻia ka mea nānā mea nui ma Microsoft Excel, kahi e hōʻikeʻia ai nā mea o loko o ka file PRN i kohoʻia. Hiki iāʻoe ke loli a mālama i keʻano hoʻokahi, akā e hoʻomaopopoʻoe i ka hanaʻoiʻana i loko o kēia hihia he mau palena.
  5. Me ka hoʻohanaʻana i kēia papahana, hiki iāʻoe ke wehe i kahi palapala PRN i hanaʻia ma ka paʻiʻana.

    Akā, e like me ka hō'ā'ōlelo kikokikona, e hōʻike pololeiʻia kēia mau kikowaena, hoʻololi nui i ka mea kumu.

Ma keʻano me kēiaʻano PRN-hōpili, hiki ke heluʻia ka helu o nā koho polokalamu'ē aʻe. No laila,ʻo ka pane maikaʻi loa,ʻoiai,ʻo Microsoft Excel. Eia hou, hiki iāʻoe ke wehe i kēia failaʻaʻole wale ma ka papahana, akā, ma o ka pūnaewele pūnaewele like.

Ke Kumu 2: Adobe Acrobat

Kākoʻo ka polokalamu Adobe Acrobat i nā hōʻailona nui, me nā faila PRN. Eia naʻe,ʻokoʻa keʻano mua, aia i loko o lākou nāʻano kūikawā no nā hiʻohiʻona lolomi kūikawā. E hana i kahiʻano o kēia faila i ka wā e pai ai i kahi palapala i PDF-format.

Hoʻoi i ka Adobe Acrobat Reader

  1. Hoʻouka a hoʻokomo i ka polokalamu Adobe Acrobat. Hiki iāʻoe ke hōʻuluʻulu iā Acrobat Reader a me Acrobat Pro DC, e hilinaʻi ana i kāu mau pahuhopu.
  2. Ma hope o ka hoʻoukaʻana, ma ka papa luna, e hoʻonui i ka menu "File" ae koho i kahi mea "Wehe". Hiki iāʻoe ke kāomi i ka hui pūnaewele "CTRL +ʻO".
  3. Mai ka papa inoa me nā kiʻi, koho i ka koho "Nā Pūnaewele Niile".

    A laila koho i ka pepa e makemakeʻia a e hoʻohana i ke pihi "Wehe".

  4. A ma muli o ka hopena, e hoʻopiliʻia ka faila a hoʻonohoʻia ma kahi papa hakahaka ma ka papahana. Hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me nā mea i loko o kekahi wahi kūikawā, me ka hoʻohanaʻana i nā mea hana ma luna o ka papa kiʻekiʻe inā makemakeʻia.

    ʻAʻole hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka mea i loko o Acrobat Reader. Eia naʻe, me kēia, hiki iāʻoe ke ho'ōla ma keʻano pepa a iʻole ka PDF-format.

ʻO ka Adobe Acrobat i nānāʻia e mākou,ʻo ia ka polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoponoponoʻana i nā faila PRN, no ka mea e hiki iāʻoe ke nānā i ka waihona manawa, hoʻololi i ka PDF-format a iʻole e paʻi. Eia kekahi, ināʻaʻole ponoʻoe e hoʻoponopono i ka faile, ponoʻole ka polokalamu. Ināʻole,ʻo ka PRO version he 7 lā o ka hoʻokolokoloʻana, e like me nā huahanaʻoihana'ē aʻe.

Ka Hopena

Ua noʻonoʻo mākou i ke kaʻina o ka weheʻana i nā PRN-files wale nō i nā papahana likeʻole, akā aia kekahi mau hana'ē aʻe. Hoʻohana kēia i nā mea hoʻohana o nā'ōnaehana hana'ē aʻe ma waho o Windows. Inā he mau nīnau kāu e pili ana i ka weheʻana o nā waihona ma luna o kēlā mau papahana, aʻaʻoleʻoe i maopopo i kekahi mea, e kākau iā mākou i nā manaʻo.