Ua'ōhumu nā poʻe lawelawe Telecom i ka hikiʻole o ka "Spring Law"

ʻAʻole hiki i nā hui kelepa Lūkia ke hiki ke hoʻokō pono i nā koi o "Yarovoi Law", e koi ana e mālama i nā kaʻa alalepa, no ka mea,ʻaʻohe mea i'āponoʻia no kēia hana ma ka'āina. No kēia nūpepa Kommersant.

Wahi a kaʻimi pāhana a Rossvyaz, e hoʻonui i ka pono e hōʻike i nā hale hana hoʻomohana i ka hopena o kēia makahiki. Hiki i ka hoʻohanaʻana i nā polokalamu i hōʻikeʻoleʻia ka hopena i ka uku nui no nāʻoihana. I ka piliʻana i nā kūlana i piha,ʻo ke poʻo o ka hui kaiaulu o nā mea kelepona a Sergey Efimov i noi aku i ke aupuni o ka Russian Federation me kahi noi e wehewehe i keʻano o nā mea pono e hoʻohanaʻia no ka mālamaʻana i ke kaʻa. A hiki i ka wā e ho'ākākaʻia ai ke kūlana, manaʻo nā 'elele o nāʻoihana keleponaʻaʻole hiki iā lākou ke nānā a hoʻopaʻi iā lākou.

E hoʻomanaʻo i ka hoʻomakaʻana o ka hapa nui o nā'ōlelo o ka "Spring Law" mai ka lā 1 o Iulai, 2018. E like me lākou, pono nā pūnaewele'Ilepa a me nā poʻe lawelawe kelepona e mālama i nā moʻolelo o nā piila, nā SMS a me nā leka uila o nā mea hoʻohana Lūkini noʻeono mahina.