Mea hana kila keleawe e hoʻoholo i nā pilikia o ka polokalamu kele pūnaewele

ʻO kekahi mau pilikia me Google Chrome he mea maʻalahi loa ia:ʻaʻole i weheʻia nāʻaoʻao a me nā memo kuhiʻole o lākou, ua hōʻikeʻia nā pāhaʻi pahū i kahi e ponoʻole ai, a ua like nā mea like me nā mea hoʻohana a pau. I kekahi manawa ua hoʻoiliʻia lākou e nā polokalamu'elepona, i kekahi manawa ma nā hewa i loko o ka pūnaewele pūnaewele, aiʻole, ma ka laʻana, ma ka hana ponoʻole o ka hoʻolālā Chrome.

ʻAʻole hiki i ka wā ma mua, uaʻikeʻia kahi Chrome Cleaner Tool (Chrome Cleanup Tool, kahi hana hōʻoia pūnaewele) no Windows 10, 8 a me Windows 7 ma ka pūnaewele kūkaho o Google. ʻO ka Chrome ma keʻano hana. Hōʻike 2018: I kēia manawa, ua kūkuluʻia ka hōʻoia holoi pono pūnaewele i loko o ka pūnaewele Google Chrome.

Ke hoʻokomo nei me ka hoʻohanaʻana i ka Google Clean Clean Tool

ʻAʻole pono ka holoiʻo Chrome Cleanup i ke kauʻana ma kāu kamepiula. E kiʻi wale i ka'ōnaehana hoʻokō a holo i kahi.

Ma ka papa mua, hoʻopuka ka Chrome Cleanup Tool i kāu kamepiula no nā polokalamu hoʻonāukiuki e hiki ai ke hoʻololi i ka polokalamu kelepona o Google Chrome (a me nā mea'ē aʻe kekahi, ma keʻano maʻamau). I koʻu hihia,ʻaʻole i loaʻa nā papahana likeʻole.

I ka manawa hou, hoʻopau ka pūnaewele i nā pūnaewele pūnaewele: kaʻaoʻao nui, kaʻimi pūnaewele a me nāʻaoʻao wikiwiki e hoʻihoʻiʻia, ua hoʻopauʻia nā panelihi a ua pau nā hōʻailona (ʻo ia kekahi o nā mea kūpono inā loaʻa iāʻoe nā hoʻolaha makemakeʻole i kāu polokalamu kele pūnaewele), a nā pōnae manawa lōkahi Google Chrome.

No laila, ma nāʻanuʻuʻelua e loaʻa iāʻoe kahi polokalamu maʻemaʻe, a ināʻaʻole ia e hihia i nā hoʻonohonoho pūnaewele, pono e holo pono.

I koʻu manaʻo, me konaʻano maʻalahi, pono loa ka polokalamu:ʻoi aku ka maʻalahi i ka paneʻana i kahi nīnau a kekahi kanaka e pili ana i ke kumu e hanaʻole ai ka polokalamu kelepona a iʻole nā ​​pilikia'ē aʻe me Google Chrome, e manaʻo nei e ho'āʻo i kēia polokalamu, ma mua o ka weheweheʻana i ka pehea e hoʻopau ai i nā kuhi , nānā i kāu kamepiula no nā polokalamu i makemakeʻoleʻia a hana i nā hanana'ē aʻe e hoʻoponopono ai i ke kūlana.

Hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka polokalamu Chrome Cleaning Tool mai ka pūnaewele official http://www.google.com/chrome/cleanup-tool/. Ināʻaʻole i kōkua ka waihona, makemake wau e ho'āʻo i AdwCleaner e ho'āʻo a me nā pono hana hoʻoili'ē aʻe.