Pehea e hoʻopau ai i ka geolocation ma ka iPhone


I ka hanaʻana me nā hapanui o nā noi, noiʻo iPhone i ka geolocation -ʻikepili GPS e hōʻike i kahi i kēia manawa. Inā pono, hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka ho'ākāka o kēiaʻikepili ma ke kelepona.

E hoʻopau i ka papa'āina ma ka iPhone

Hiki iāʻoe ke palena i ke komoʻana o nā noi e hoʻoholo i kahi o kāu wahi ma nāʻaoʻaoʻelua - pololei ma o ka polokalamu pono'ī a me ka hoʻohanaʻana i nā koho iPhone. E noʻonoʻo i nā kohoʻelua ma ke kiko kiko'ī.

Ke Kumu Hana 1: Ke Kiʻi iPhone

  1. E wehe i nā kikowaena o ka'ōnaehana a hele i ka paukū "Kūʻiʻo".
  2. E koho i kahi mea "Nā lawelawe hoʻohālike".
  3. Inā makemakeʻoe e hoʻopau loa i ke komo i ka wahi ma kāu kelepona, e hoʻopau i ka koho "Nā lawelawe hoʻohālike".
  4. Hiki iāʻoe ke hoʻopau i ka hōʻiliʻiliʻana i nāʻikepili GPS no nā polokalamu maʻamau: e hana i kēia, koho i ka mea hoʻohana o ka uku ma lalo, a laila e nānā i ka pahu "ʻAʻole".

Hanana 2: Ka hoʻohana

Ma keʻano he kānāwai, i ka wā e hoʻomaka mua aiʻoe i kahi mea hana hou i hoʻonohonohoʻia ma ka iPhone, e loaʻa ka nīnau inā e hāʻawi iā ia i kaʻike i kahiʻikepili geo-data aʻaʻoleʻole. I kēia hihia, e kaohi i ka loaʻa o nāʻikepili GPS, koho "Ban".

I ka hoʻolālāʻana i kekahi manawa ma ka hoʻonohonohoʻana i kahi geo-position, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka hanana o ka'ōpona mai kahi pakuhi. I ka manawa like,ʻaʻole ia e'ōleloʻia e hoʻokahuli i kēia hana ma ia mau papahana kahi e pono ai, e like me nā mea āpau, i nā palapala'āina a me nā hoʻokele.