Hoʻouka a hoʻoili i nā mea hoʻokele no ka HP LaserJet 1300 palapala.


ʻO nā'ōpili kekahi pūnaewele pūnaewele i hoʻonohonoho ponoʻia no ka hoʻokōʻana i nā'ōnaehana like i loaʻa i loko o ke kikowaena. I kēia lā, e kamaʻilio mākou e pili ana i kahi e loaʻa ai a pehea e hoʻouka ai i ka mea hoʻokele no ka pulima HP LaserJet 1300.

ʻOihana Pūnaewele no HP LaserJet 1300

Nui nā koho no kēia hana. ʻO ke kumu nui a me ka maikaʻi loa o nāʻano aʻo, e like me ka huli pono a me ke kopeʻana i nā faila kūpono i PC a hoʻohanaʻia paha i nā pūnaewele pūnaewele i kūkuluʻia. No nā poʻe hoʻohana pilikino a kūpono paha i ko lākou manawa, aia nā mea hana kūikawā e 'ae ai iāʻoe e hoʻouka a hoʻololi paha i nā mea hoʻokele.

Ka Papa Hana 1: Ke Kumu Loaʻa Hewlett-Packard

Ma ka pūnaewele kākoʻo o HP, hiki iā mākou ke huli i nā mea hoʻokele no nā lako paʻiʻia i hoʻokuʻuʻia e kēia mea hana. Maanei ponoʻoe e makaʻala, no ka mea he mau mea no ka hoʻoukaʻana.

E hele i ka pūnaewele kākoʻo HP

  1. Ma kēiaʻaoʻao, he mea nui ka nānāʻana i ka hoʻoholoʻana o ka pūnaewele i ka pūnaewele i hoʻonohoʻia ma kā mākou kamepiula. Inā kūʻole ka version a me ka bitness, e kaomi i ka loulou i hōʻikeʻia ma ka huina.

  2. Ke kali nei mākou i kā mākou pūnaewele ma ka papa inoa a hoʻohana i nā hoʻololi.

  3. Ma hope, wehe i kaʻaoʻao "Driver-Universal Print Driver" ae kaomi i ke pihi "Download".

  4. Ma hope o ka kaliʻana i ka download e hoʻopau, e wehe i ka pūnaewele me ka pālua. Inā makemake, e hoʻololi i ke ala no ka weheʻoleʻana i ke kahua "Unzip i ka waihona" pāomi "Huli". E haʻalele nā ​​jackdaws i ko lākou mau wahi a kaomi "Hoʻokuʻu".

  5. Ma hope o ka weheʻana, e kaomi Ok.

  6. E hōʻoia i kāuʻaelike me ka leka o ka pāomi palapala "ʻAe".

  7. E koho i keʻano hoʻokohu. Hōʻike maikaʻi ka papahana o ka'ōnaehana i keʻano o kaʻokoʻa o kekahi i kekahi, ke'ōlelo wale mākou iāʻoe e koho "Normal" koho.

  8. E weheʻia ka puka makani o ka mea hoʻokomo pūnaewele Windows, kahi a mākou e kaomi ai ma luna o ka mea nui.

  9. Ho'holo mākou i keʻano o ka hoʻohuiʻana i kā mākou polokalamu i ka PC.

  10. E koho i ka mea hoʻokele ma ka papa inoa a kaomi "'Aʻe".

  11. Hāʻawi mākou i ka mea paʻi kiʻi,ʻaʻole lōʻihi, inoa. E hāʻawi ka mea hoʻolālā e hoʻohana i kāu palapala, hiki iāʻoe ke haʻalele.

  12. Ma ka puka hou,ʻike mākou i ka hiki ke hāʻawi i ka polokalamu.

  13. Maʻaneʻi, e hoʻoholo paha inā e hana i kēia mea paʻi ke mea paʻakikī, e hana i kahi lōʻihi o ka lōʻihi hōʻoia, aiʻole e hoʻopau i ka papahana hoʻonohonoho me ke kī. "Hana".

  14. E kaomi hou i ka puka hou "Hana".

Hanana 2: Kākoʻo Kōkua HP

Ua hoʻokumu nā mea hoʻolālā o Hewlett-Packard no ko lākou mau mea hoʻohana i kahi papahana e hiki ai iāʻoe ke hoʻoponopono i nā pūnaewele HP i pili i kāu kamepiula i ka manawa hoʻokahi. ʻO kekahi o nā hana nui a pono loa,ʻo ia ke kauʻana o nā hoʻokele.

E kiʻi i ke kōkua kōkua HP

  1. Ma ka puka mua o ka mea i hoʻokomoʻia, e kaomi i ke pihi "'Aʻe".

  2. Heluhelu a heluhelu mākou i kaʻaelike.

  3. A laila, e hoʻomau i ka nānāʻana i ke kikowaena no kaʻike o nā pūnaewele a me nā mea hoʻokele.

  4. E nānā ana i ke kaʻina hōʻoia.

  5. Ma hope o ka pauʻana o ka huli, e koho i kā mākou polokalamu a hoʻomaka i ka hoʻohou.

  6. Hoʻopaopopo mākou i kahi o nā kōnae e hoʻouka ai ma kā mākou PC, e hoʻomaka i ka hana me ke pihi i hōʻikeʻia ma ka pakuhi kiʻi, a kali i ka hoʻonohonohoʻana e hoʻopau.

Māhele 3: Nā Paʻi Polokalamu Hoʻokolu

Ma ka Pūnaewele, hoʻolaha likeʻia nā huahana pūnaewele, i hoʻolālāʻia e hoʻololi i ka mea hoʻohana i loko o ia mau hana e like me ka huli a me ka hoʻoponopono pūnaewele no nā'ōnaehana likeʻole. Hoʻokahi o kēia mau mea hana - DriverMax - e hoʻohana mākou.

E nānā pū hoʻi:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Ma hope o ka hoʻoukaʻana a me ka hoʻolālāʻana i ka papahana, ponoʻoe e hoʻomaka a hoʻonā i ka hana nānā a hoʻololi. Hoʻokomo waleʻia ka hoʻopili holoʻokoʻa, pono wale mākou e koho i ka mea hoʻokele kūpono.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele me DriverMax

Hanana 4: NĀkini polokalamu hardware

Ma o kaʻikeʻikepili,ʻike mākou i kā mākou pono kūikawā kūlike e pili ana i kēlā me kēia'ōnaehana i loko o ke kikowaena. Mālama kēiaʻikepili iāʻoe eʻike i kahi mea hoʻokele kaʻawale i kahi o nā wahi kūikawā. Hoʻokomoʻia ko mākou LaserJet 1300 i kēia ID:

'Ofike VID_03F0 & PID_1017

aiʻole

'Opila VID_03F0 & PID_1117

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Ke Kumu 5: Pūnaewele Pūnaewele Pūnaewele

Hiki i kēia mea hoʻohana ke hoʻohana waleʻia e nā poʻe o nā lolo uila e holo ana i Win XP, no ka meaʻo ia wale nō ka pūnaewele i makemakeʻia. ʻO kekahi kumu:ʻo kēia kalaika wale nō ma kahi pūnaewele me ka 32-bit (x86) hohonu hohonu.

  1. E hele i ka papa hoʻomaka a wehe i ka poʻomanaʻo. "Nā Mea Paʻi a me nā Fax".

  2. E hele i ka hoʻokomoʻana i kahi polokalamu hou.

  3. E wehe ka polokalamu - "Haku". Maanei, e kaomi wale "'Aʻe".

  4. E hoʻopau i ka hulina maʻamau no nā mea paʻi a holo i ka hopena aʻe.

  5. A laila, e hoʻoholo ana mākou i keʻano o ka pilina o ko mākou mea paʻi. Hiki iā ia ke kūlana kino a me ka lolo.

  6. ʻO kaʻaoʻao hou e loaʻa ana nā papa inoa o nā mea hana a me nā'ōnaehana. I ka hema, koho i ka HP, a ma ka'ākau i ka inoa o ka pūʻulu, me ka weheʻoleʻana i keʻano.

  7. Hāʻawi mākou i kahi mea paʻi palapala.

  8. Ma ka puka aʻe e hiki ai iāʻoe ke holo i kahi wā lōʻihi o ka hoʻokolohua.

  9. ʻO ka hopena hope loaʻo ia e pani i ka mea hoʻolālā.

E noʻonoʻo i ka mea hoʻokele e hoʻonohoʻia he kumu no nāʻano LaserJet a pau. Inā ma hope o ka hoʻokomoʻana iā ia,ʻaʻole hoʻohana ka'ōpili i kona mau mana a pau, e hoʻokomo i ka pūnaewele me ka hoʻohana pūnaewele pūnaewele.

Ka Hopena

ʻO ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hoʻokele no ka mea paʻi kiʻi he mea maʻalahi ke hahaiʻoe i nā kuhikuhi a hahai i nā leka. ʻO nā pilikia koʻikoʻi o nā mea hoʻohanaʻole i ke akamai, he mau hewa ia i ka kohoʻana i nā'ōkuhi pololei, no laila e noʻonoʻo i ka huliʻana. Ināʻaʻoleʻoe i maopopo i ke kūpono o kāu mau hana, eʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohanaʻana i kekahi o nā papahana kūikawā.