Loaʻa i kahi mea hoʻokele no kahi meaʻikeʻoleʻia

Aia kekahi manawa maʻamau, ma hope o ka hoʻopau houʻana i ka pūnaehana hana a iʻole e pilinaʻana i kahi polokalamu hou, e hōʻole ka computer eʻike i kekahi mea pono. Hiki keʻikeʻia kahi meaʻikeʻole a mea paha iʻikeʻia e ka mea hoʻohana e keʻano o ka hana, akā,ʻaʻole ia e hana pono no ka nele o nā lakohana pono. Ma kaʻatikala e hoʻopili mākou i nāʻano pono a me nā pono e hoʻoponopono ai i kēlāʻano pilikia.

Nā koho no ka huliʻana i nā mea hoʻokele no nā meaʻikeʻole

ʻO nā manaʻo iʻikeʻoleʻia, me kaʻikeʻole i ka pilikia me kaʻike ponoʻana i ka Windows, pinepine hiki keʻikeʻia. ʻAʻole kēia paʻakikī i maʻalahi e like me ka mea e nānā muaʻia ana, akā naʻe, ma muli o keʻano i kohoʻia, hiki ke koiʻia he kumukūʻai kūpono. No laila, ke paipai nei mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa mua iāʻoe iho me nā koho a pau i kohoʻia, a ma hope o ke kohoʻana i ka maʻalahi a me ka maopopoʻole iāʻoe.

E nānā pūʻia: E hoʻoholo i ka pilikia me ka nānāʻana i ka inoa pūnaewele o ka mea hoʻokele

Nānā 1: Pūnaewele e hoʻouka i nā hoʻokele

Aia kekahi pūnaewele e huli a hōʻano aunoa i nā mākaʻi a pau ma ka computer. Ma keʻano maoli, hōʻike lākou i kahi hoʻonohonoho hoʻonohonohoʻana i nā pahu kahi e pono ai e hoʻolālā i nā pūnaewele a me nā pūnaewele i pili pū, akā wale nō kekahi. ʻAʻohe mea i hanaʻia mai ka mea hoʻohana mai keʻole ka hoʻomakaʻana i ka pākuʻi a'āpono i ka hoʻomohalaʻana.

ʻO kēlā me kēia papahana he kumuhana o nā hoʻokele no nā mano o nā polokalamu, aʻo ka pono o ka hopena e pili ana i kona pihaʻana. Loaʻa i kahiʻatikala ma ka pūnaewele pūnaewele kahi i kohoʻia ai nā pūnaewele maikaʻi loa no kēia kumuhana.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

Palekana DriverPack Solution a me DriverMax iʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā mea'ē aʻe, e hoʻohui ana i kahiʻokoʻa kōkua a pilikino a me ke kākoʻo no kahi lehulehu o nā pūnaewele. Inā hoʻoholoʻoe e koho i kekahi o lākou a makemakeʻoe e hana i kahi mākau maʻamau no nā mea hoʻokele no nā pono pilikia, hōʻike mākou iāʻoe e hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho i nā mea e ho'ākāka nei e hana me kēia a me kekahi pono'ē aʻe.

Nāʻike hou aku:
Pehea e hoʻouka aiʻole hoʻohou i nā hoʻokele me ka hoʻohanaʻana i ka Solution DrickPack
E hoʻouka a hoʻololi i nā mea hoʻokele ma o DriverMax

Hanana 2: Nānā UKU

Hoʻolakoʻia kēlā me kēia mākaukau, i hanaʻia ma ka halehanahana, i kahi helu hōʻailona pono'ī e hōʻoia ana i ka hiʻokoʻa o kēia'ōhumu. Hiki ke hoʻohana 'ia kēia' ikepili me kona kumu i manaʻo ai eʻimi i kahi mea hoʻokele. ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo kēia koho he pani kūpono ia no ka mea ma mua,ʻoʻoe wale nō ke hana i nā hana a pau. Hiki keʻike iā ID i "Mana Mea Mea"a laila, ma ka hoʻohanaʻana i nā lawelawe pūnaewele kūikawā me kahi pūnaewele o nā mea hoʻokele, e huli i ka pūnaewele no nā meaʻikeʻole o OS.

He mea maʻalahi ka'ōnaehana holoʻokoʻa a i ka nui o nā manawa e hoʻemi i ka manawa ma mua o ke kumu mua, no ka mea ua kau nā hana a pau i ka huliʻana i ka mea hoʻokele no kahi mea nui,ʻaʻoleʻo nā mea a pau. ʻO ka mea nui,ʻo ia no ka hoʻohanaʻana no kēia kumuhana i ka pūnaewele palekana a hōʻoia pūnaewele mai nā meaʻino a me nā polokalamu kamepiula. Hoʻonuiʻia i kaʻikeʻana i ka pūnaewele ma o ka ID, heluheluʻia ma kekahi mea'ē aʻe.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Nānā 3: Mana Mea Mea

I kekahi mau kumu, ua lawaʻo ia e hoʻohana i ka mea hana i hoʻohuiʻia e Windows. Manaʻo Pūmahi. Hiki iā ia ke nānā aku i ka mea hoʻokele ma ka Pūnaewele, me kaʻokoʻa wale nō e like me ka maikaʻiʻole o kēia. Akā naʻe,ʻaʻohe paʻakikī ka ho'āʻoʻana e hana i kēia hoʻonohonohoʻana, no ka mea,ʻaʻole ia he mau minuke wale nō me ka hoʻopauʻana i ka pono e hahai i nā'ōlelo i luna. Inā makemakeʻoe eʻike e pili ana i kēiaʻano, e heluhelu i ka paukū hou.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

Eʻoluʻolu eʻike i kekahi manawa iʻole ka lawaʻana o ka hoʻomokaʻana o kēia mea hoʻokele -ʻo ia ka mea i manaʻoʻia heʻano ponoʻole i kāu kamepiula. Eia kekahi laʻana, inā he mea nui kēia i loaʻa i ka polokalamu kamehameha, pono e loaʻa iā ia wale nō keʻano o ka mea hoʻokele e pono ai ke hoʻomaopopo i ka'ōnaehana e ka'ōnaehana a hana i loko. Ke kamaʻilio nei mākou e pili ana i nā papahana no ka hoʻolālā a me ke mele maikaʻi,ʻo ia hoʻi,'ōlelo, nā kāleka wikiō, nā nūpepa, nāʻiole, nā kīʻahi, a pēlā aku. Ma kēia kūlana, ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka mea hoʻokele liʻiliʻi, hiki iāʻoe ke hōʻiliʻili hou i nā polokalamu mai ka pūnaewele o ka mea hoʻopuka, e hoʻomaopopo nei i nā mea i manaʻoʻoleʻia eʻikeʻia.

Ka Hopena

Ua nānā mākou i nā ala kūpono a maikaʻi loa e huli ai i kahi mea hoʻokele no kahi meaʻikeʻole ma Windows. Eia hou, makemake mākou e hoʻomanaʻo iāʻoeʻaʻole pono lākou, no laila, ma hope o ka ho'āʻo muaʻole, e hoʻohana i nā koho i kohoʻia.