Ke nānā i ka mahana o ka pahu video

I ka manawa pinepine, loaʻa i nā mea hoʻohana kekahi nīnau e pili ana i ka hoʻonuiʻana i ka wikiwiki o ka paʻi kiʻi (saving) video. Ma hope o nā mea a pau,ʻo ka lōʻihi o ka wikiō a me nā hopena o ka hopena, e lōʻihi ka lōʻihi:ʻo ka wikiō o 10 mau minuke e hiki ke hāʻawiʻia no kahi hola. E ho'āʻo mākou e hoʻemi i ka nui o ka manawa i hoʻolimalimaʻia.

Hoʻonui i ka hāʻawiʻana i ka maikaʻi

1. Ke hoʻopau neiʻoe i ka hana pū me ke wikiō, ma ka "Kōnae" menu, koho i ka "Visualize as ..."ʻaoʻao ("E helu ai ...", "Hoʻoponopono i ...").

2. A laila ponoʻoe e koho i ka hōpili a me ka hoʻonāʻana mai ka papa inoa (mākou e lawe i ka Internet HD 720p).

3. No laila, e hele kāua i kahi mau kiko kiko'ī. E kaomi i ka pāʻani "Customize Template" a ma ka puka aniani wikiō e wehe ana, e hoʻololi i ka bitrate i 10,000,000 a me ke kaʻina kuhi i 29.970.

4. Ma ka puka like i loko o nā papahana hoʻolālā, e hoʻonohonoho i ka maikaʻi o ka hoʻoili wikiō i Best.

Mālama kēiaʻano i ka holo wikiwiki o ka wikiō, akā e hoʻomaopopo i ka maikaʻi o ka maikaʻi o ka wikiō, inā paha he paku.

Ka wikiwiki o ka hoʻoiliʻana no ka wikiō video

E nānā pono i ka mea hope loa ma kaʻaoʻao o nā pūnaewele wiki - "Ke hoʻopā'ālua". Ināʻoe e hoʻonohonoho pono i kēia hoʻonohonoho, a laila e hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka wikiwiki o ka mālamaʻana i kāu wikiō i kāu kamepiula.
Inā kākoʻo kāu kākoʻo wikiō i ka polokalamu OpenCL a iʻole CUDA, e koho i ka koho kūpono.

Pīhoihoi
Ma ka Pūnaehana Pūnaewele, e kaomi i ka pāʻani GGG eʻike i keʻenehana āu e hoʻohana ai.

Ma kēiaʻano e hiki ai iāʻoe ke hoʻolālā i ka mālamaʻana i ke wikiō, akāʻaʻole naʻe ma ka nui. Ma hope o nā mea a pau,ʻoiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka wikiwiki huakaʻi ma Sony Vegas a i ka hopena o ka maikaʻi, aiʻole i ka hoʻololiʻana i ka lako kamepiula.