Pehea e hoʻihoʻi ai i nā hoʻoponopono Microsoft Edge

ʻO Microsoft Edge -ʻo ka mea hoʻohana pūnaewele Windows 10, ma keʻano nui,ʻaʻoheʻino, a no kekahi poʻe hoʻohana, hoʻohemo i ka pono e hoʻomohala i kahi polokalamu keʻokoʻaʻekolu (e nānā iā Microsoft Edge Browser ma Windows 10). Eia nō naʻe, ma kekahi mau hihia, ināʻikeʻoe i nā pilikia a iʻole nāʻano'ē, ponoʻoe e hoʻoholo i ka polokalamu kele pūnaewele.

Ma kēia kaʻina aʻo ikiʻana i kēlā me kēia hanana e hiki ai ke hoʻonā i nā koho o ka polokalamu kelepona Microsoft, no ka mea, likeʻole me nā polokalamu'ē aʻe,ʻaʻole hiki ke hoʻoneʻe a hoʻouka houʻia (ma kekahiʻano, ma nāʻano maʻamau). Hiki paha iāʻoe ke makemake i ka pakuhi Best Browser no Windows.

Hoʻopaʻa hou i Microsoft Edge ma nā polokalamu kele pūnaewele

ʻO ka mea mua, ka papahana maʻamau e pili ana i ka hoʻohanaʻana i kēia mau hana ma nā pūnaewele o ka pūnaewele pūnaewele.

ʻAʻole hiki ke kapaʻia kēia he hoʻopau piha o ka polokalamu kele pūnaewele, akā i nā manawa he nui ia e hiki ai ke hoʻoponopono i nā pilikia (koe naʻe na Edge ke kumu, aʻaʻole ma nā kikowaena pūnaewele).

  1. E kaomi i ka pihi hoʻonohonoho a koho i "Options."
  2. Kaomi i ka "koho i ka mea āu e makemake ai e hoʻomaʻemaʻe" i ka mahele "Clear Data Browser".
  3. Hōʻike i nā mea e pono e hoʻomaʻemaʻeʻia. Inā ponoʻoe e hoʻokumu hou iā Microsoft Edge - e nānā i nā pahu.
  4. E kaomi i ka pihi "Maʻemaʻe".

Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe, e nānā inā ua hoʻoholoʻia ka pilikia.

Pehea e hoʻonohonoho ai i nā hoʻoponopono Microsoft Edge me PowerShell

Heʻoi aku ka paʻakikī o kēiaʻano, akā, hiki iāʻoe ke holoi i nāʻike a pau o Microsoft Edge a, i kaʻoiaʻiʻo, e hoʻokuʻi iā ia. Eia nāʻanuʻu penei:

  1. E wehe i nā mea o ka waihona
    C:  Mākaʻikaʻi kāu_user_name  AppData Paena Palena  Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe
  2. E hoʻoholo i ka PowerShell ma keʻano he mea hoʻoponopono (hiki iāʻoe ke hana i kēia ma ka'ākau'ākau-ma ka pākuhi "hoʻomaka").
  3. I PowerShell, e holo i ke kauoha:
    Loaʻa-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Kūlana Kūkākūkā [Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _ InstallLocation)  AppXManifest.xml" -Hoʻohana}

Inā hoʻokō pololeiʻia ka kauoha i kauohaʻia, a lailaʻo ka manawa hou e hoʻomaka aiʻoe iā Microsoft Edge, e hoʻonohonohoʻia nā mea a pau.

Nāʻike'ē aʻe

ʻAʻole i kēia mau mea a mau pilikia'ē aʻe paha me ka polokalamu kele pūnaewele ke kumu o nā pilikia me ia. ʻO nā kumu'ē aʻe pinepine i loaʻa kahi pūnaeweleʻino a makemakeʻoleʻia i ka kamepiula (kahiʻikeʻoleʻia e kāu mau polokalamu), nā pilikia me nā pūnaewele pūnaewele (hiki ke kumuʻia e ke kikowaena i'ōleloʻia), nā pilikia pōkole ma kaʻaoʻaoʻaoʻao.

Ma kēiaʻano, pono paha nā mea waiwai:

  • Pehea e hoʻihoʻi i nā pūnaewele pūnaewele o Windows 10
  • Nā mea hoʻohana e wehe i nā polokalamu mai kāu kamepiula

Ināʻaʻohe mea e kōkua, e wehewehe i nā manaʻo i ka pilikia a me keʻano o kāu kūlana i Microsoft Edge, e ho'āʻo wau e kōkua.