Wehe i ka Google Market Market mai kāu polokalamu Android

Me nā mea maikaʻi a Google Play e hāʻawi aku ai i nā mea lako o nā lakohana Android, ma kekahi mau kūlana paha he mea pono e hoʻopauʻia ma kēia manawa kēia Apana Palekana mai ka pūnaewele. No ka ho'āʻoʻana i kēia pilikia ma ka hapanui o nā hihia, pono ka mea hoʻohana e huli i nāʻano maʻamauʻole o ka hoʻoponoponoʻana. Ke hāʻawiʻia nei kekahi mau koho maʻalahi loa no ka weheʻana i ka Store Store mai kahi'ōnaehana Android i loko o ka puke.

ʻO ka pāʻani Market he polokalamu ia o Android,ʻo ia kekahi o ka pūnaehana hana. Heʻoiaʻiʻo kēia'ōlelo ma kekahi hihia e pili ana i kēlā mau pūnaewele i hōʻailonaʻia e Google, i hanaʻia e nā mea hana i kaulana a hele mai me nā mea paʻaʻole i hoʻololi houʻia e like me ka "'ōleʻa"'ōlohelohe.

Hiki i ka hoʻopiliʻana i ka polokalamu pūnaewele ke alakaʻi i nā hopena kūponoʻole e pili ana i ka hana o ka'ōkuhi likeʻole, no laila, pono e hoʻoponoponoʻia nā kuhikuhi i lalo ma ka nānā ponoʻana i nā pono a me nā ponoʻole, a me kaʻikeʻana i ka hopena pahaʻaʻole e kūpono i ka manaʻo!

I kekahi hihia, ua hanaʻia nā hana a pau ma ka hopohopo a me ka pilikia o ka mea nona ka mea, aʻo ia wale nō, akā,ʻaʻoleʻo ia ka mea kākau o kaʻatikala a iʻole ka Administration o lumpics.ru, ke kuleana no ka hopena maikaʻiʻole o ka hoʻokōʻana i nā'ōlelo i hāpaiʻia i loko o kēia puke!

Ma mua o ka hoʻomakaʻana e hoʻolālā i Google Play Market, ponoʻia e palekana mai nā hopena o ka hanaʻole o Android a mālama i ka palekana o nāʻikepili hoʻohana i mālamaʻia i loko o ka'ōpili a iʻole papapihi,ʻo ia hoʻi, e hana i kahi kope o nāʻike a pau e pili ana i ka waiwai.

E heluhelu hou: Pehea e kākoʻo ai i kāu polokalamu Android

Pehea e wehe ai i Google Play mai kahi polokalamu Android

ʻO ka pili paʻa o ka OS a me nā mea i ho'ākākaʻia ma luna neiʻaʻole ia eʻae iāʻoe e wehe i ka Market Market ma nāʻano kūlike e hana pū me nā mea hanahana'ē aʻe. He mea pono eʻikeʻoe i waena o nā haneli he haneli o nā'ōnaehana Android, hiki iāʻoe keʻike i kahi o lākou, kahi e hiki ai ke holoiʻia ka Hale kūʻai e like me keʻano maʻamau, no laila ma mua o ka heleʻana i nā mīkini kalapala, pono e nānā i ka hikiʻana o kēia kikowaena.

Nāʻike hou aku:
Pehea e holoi ai i nā polokalamu ma Android
Pehea e holoi i nā polokalamu uninstall i Android

Ma keʻano he mea no nā hoʻokolohua i hanaʻia no ka hōʻikeʻana i nāʻano hana o nā hana i loko o ke kiʻikuhi o kēia mea, ua hoʻohanaʻia kekahi mea akamai ma lalo o ka mana o Android 7.0 Nougat.

ʻO ka wahi o nā mea kiko'ī a me ko lākou mau inoa ma ka mea hoʻohana a ka mea hoʻohana keʻano likeʻole ia ma keʻano o ka'ōnaehana i hoʻokomoʻia e ka'ōkuhi Android a me ka OS, akāʻo ka manaʻo nui o ka pilinaʻana me ka mea hoʻohana ke hoʻoponopono i ka pilikia i nīnauʻia e like me nā pūnaewele hou!

Hanana 1: Mea Hana Mea

ʻO keʻano mua o ka weheʻana iā Google Play Market, a mākou e noʻonoʻo ai,ʻaʻole ia e hōʻike i ka hoʻopau pihaʻana o nā module pūnaewele a me ka lukuʻiaʻana o nāʻano a pau o ka Hale Kuhikuhi i loko o ka pūnaehana hana ma muli o ka hopena.

Inā ua hoʻoholoʻia e hoʻokuʻuʻia i ka Google Market Market, ua'ōleloʻia nā kuhikuhi i lalo no ka hoʻohana muaʻana. Ma muli o ka pilikino pili o ke ala, ka nele i ka pono e hana i ka hana koʻikoʻi ma ka pūnaewele pūnaewele o ka'ōnaehana Android, loaʻa nā kuleana a Superuser a hoʻohana i nā mea hana mai nā mea hoʻolale'ē aʻe. Ma waena o nā mea'ē aʻe,ʻo Google Play ma hope o kēia mau hana i hiki ke hoʻihoʻiʻia i nā manawa a pau i kona moku'āina hana mua.

  1. E wehe "Papa" Google i kekahi ala kūpono a loaʻa ma ka papa inoa o nā koho "Nā noi"hele i ka mahele "Nā Mana Hana A pau".

  2. Ma ka papa inoa o nā polokalamu i hoʻokomoʻia i loaʻa "Hale Kūʻai Google" a wehe i ka nānāʻana o nā mea hōʻike ma ka kāhiliʻana i kona inoa.

  3. Hoʻopau i ka polokalamu ma ke kaomiʻana "Kū" a me ka hōʻoiaʻana i ka noi komo mai o kēia pūnaewele ma ke kaomiʻana i ke pihi "OK".

  4. ʻO ka hope, hoʻopau i ka hiki ke hoʻomaka i ke kaʻina hana. "Hale Kūʻai Google" - e kaomi i ke pihi "Hoʻopilikia" ae hōʻoia i ka noi no ka mākaukau e hana i kēia kaʻina hana weliweli.

    ʻO ka nīnau hou e nīnauʻia ana e ka pūnaewele e pili ana i ka pono e kāpae i nāʻike a me nāʻike noiʻi a pau i loaʻa iā ia. Ma keʻano maʻamau, ponoʻoe e kaomi "OK".

  5. Ināʻo ka pahuhopu o ka hoʻohanaʻana i ka Play Market, e hoʻokuʻu i kahi i ka hoʻomanaʻo o ka mea ma ka holoiʻana i kaʻikepili i hanaʻia i ka wā o ka papahana, akāʻaʻoleʻoe i hoʻomaʻemaʻe i nā hōʻoia a me nāʻikepili i ka neʻeʻana i mua, e hele i "Hoʻomanaʻo" ma ka pakuhi "E pili ana i ka polokalamu". A laila, e kaomi i nā kī pākahi "LĀ'Ā IKE" a "NUI KULA"E kali i ke kaʻina hana hoʻomaʻemaʻe e hoʻopau.

  6. Ma waho aʻe o Google Play iho, ma ka hapanui o nā mea he pono a he pono e hōʻoki, a "hoʻokuʻi" i nā hana i hanaʻia e nā lawelawe i pili me ka Hale Kūʻai. E hana hou i nā papahana 1-5 i hōʻikeʻia ma luna nei no ka noi. "Nā lawelawe Google Play".

  7. Ma hope o ka hoʻoponoponoʻana, e hoʻomaka hou i ka'ōkuhi o Android aʻike ponoʻaʻoleʻaʻohe hōʻailonaʻikeʻia o kaʻike o ka Google App Store ma ka pūnaewele.

Ma hope o ka pauʻana o nā paepae i luna nei, e pau ka'ōnaehana Google Play Store mai ka papa inoa o nā polokalamu e hiki ana no ka hoʻomakaʻana i kēlā me kēia manawa a me ka papa inoa hoʻomaka o ka papahana, e ho'ōki ka lawelawe i nā leka hoʻomaopopo, e kiʻi i kahi kikowaena o ka RAM aʻike paha iā ia iho ma kekahiʻano'ē aʻe. Ma ka manawa like, e noho ka noi i loko o nā pūnaewele pūnaewele o ka'ōnaehana hana e like me kahi apk-file, i loaʻa no ka hoʻolālā i kekahi manawa.

Eʻoluʻolu e helu i ka hopena o ka hoʻokōʻana o ka paukū 4 o nā kuhikuhi ma luna, ka inoa o ka pihi "Hoʻopilikia" ma ka pakuhi "E pili ana i ka polokalamu" Ua hoʻololiʻia "Hoʻonā". Inā ponoʻoe e hoʻihoʻi i ka hale kūʻai Google Play i kahi kūlana olakino, ponoʻoe e wehe i kaʻaoʻao o nā pono hana mai ka papa inoa "'Aihue" i "Papa" ae kaomi i kēia pihi.

Hanana 2: Pule Pūnaewele

Inā lawaʻole ka papaʻi o Google Store no ka hoʻokōʻana i ka pahuhopu hope loa, a hiki i kahi e pono ai ka weheʻana o ka noi i nīnauʻia, hiki iāʻoe ke huli i kahiʻano kālai'āina -ʻo kahi weheʻana o Google Play me ka laweʻana i nā pūnaewele pūnaewele.

Ke hana nei ke alana ma hope o ka loaʻaʻana o nā kumu kumu-kumu ma ka mea!

E nānā pū: pehea e loaʻa ai nā kuleana pakiaka me kahi superSU i hoʻokomoʻia ma kahi'ōnaehana Android

Ma keʻano mea hoʻohana e hiki ai iāʻoe ke hoʻopau i kahi papahana papahana ma ka papahana pūnaewele o kekahi OS pūnaewele, hiki i kekahi mea hoʻohana pūnaewele me ka loaʻa o ka pakiaka ke hana. E hoʻohana mākou i ES File Explorer i hoʻokahi o nā mea hana nui loa no ka hanaʻana me ka'ōnaehana pūnaewele o nā polokalamu Android.

E kiʻi iā ES Explorer no ka Android

  1. E hoʻouka iā ES Explorer.

  2. E hahai i ka hoʻopau a hoʻopau i nā kauoha mai ka hoʻomaka a hiki i ka hopena Pāʻani Google a Nā Hana Hana Google. Inā hiki i ka manawa o ka waihoʻana i ka holoiʻiaʻana o kēia mau polokalamu noi ua hāpaiʻia, hikiʻole ke hana a / aʻaʻole paha e hoʻokō ponoʻia!
  3. E wehe i ka papa kuhikuhi nui o ka luna o ke faila ma ke kauʻana iʻekolu laina ma kaʻaoʻao'ākau o luna. E kaomi i ka papa inoa o nā koho, e huli i kahi mea "Polokalamu polokalamu" ae hoʻonā i ka pihi ma hope o ia.

  4. Ma ka puka o ka noi e loaʻa ka polokalamu Superuser kuleana, e kaomi "HANA". Ma hope o kaʻaeʻana i kaʻaeʻia e hoʻohana i nā kuleana pakiaka, pono e hoʻoholo hou i Explorer, e wehe i ka menu a hōʻoia "Polokalamu polokalamu" ia i loko. E hoʻonomi i ke kī "Hōʻike i nā huna huna".

  5. Ma ka māhele ES Explorer, hoʻonui i ka paukū "Pūnaewele Kūloko"mea pāʻani "Mea".

  6. Ma ka nānā e wehe ana, e hōʻike ana i nā mea o loko o ka waihona root o ka meahana, pākuhi "Huli"e komo i ka kahua noi "com.android.vending". Pākuʻiʻaoʻao "E komo" ma ka papa hopu'ōpala a ke kali nei i ka nānāʻana i ka'ōnaehana hoʻomanaʻo pūnaewele. Pono e hoʻomaopopo, lōʻihi ka manawa e kali ai, mai hana i kekahi hana no ka minuke he 10 mau minuke - ua hōʻikeʻia ka pūnaewele i ka papa inoa o nā hualoaʻa.

  7. E poina i nā'ōpili a me nā waihona i loaʻa,ʻo ia hoʻi, nā mea i loko o ko lākou inoa "com.android.vending". Me kahi lōʻihi lōʻihi, e kaomi i ka papa kuhikuhi mua o ka papa inoa, a laila kaomi "Koho i nā mea a pau".

    I ka papa koho i ka lalo o ka maka, e kaomi "Holoi"a laila e hoʻokau i ka noi holoi hoʻopauʻana ma ke kāomiʻana "OK".

  8. Ma hope o ka pauʻana o nā pūnaewele pūnaewele a me nā waihona, e hoʻomaka hou i ka'ōnaehana -ʻo kēia kahi i pau ai ka weheʻana o ka Google Market Market ma keʻanoʻoi loa.

Nń Kuhikuhi 3: Kelepona

Hiki ke loaʻa iāʻoe ma o ka lolouila ma ka lolouilaʻo Android Debug Bridge (ADB) i nā hōʻailona o nā pūnaewele'ōnaehana, me ke kumu o ka holoiʻana iā lākou. Hoʻopiliʻia kēia hiʻohiʻona e ka lehulehu o nā pūnaewele Windows i hanaʻia no nā hana e makemake ai i kaʻike i ka pūnaewele o nā polokalamu kelepona i ka pae haʻahaʻa. ʻO keʻano o kēiaʻano e wehe iā Google Play e komo ana i ka hoʻohanaʻana i kahi mea hana polokalamuʻikepili me ka mea hiki iāʻoe ke hoʻopau i nā polokalamu pūnaewele i hoʻokomoʻia i loko o kāu polokalamu Android, a pēlā e holoi loa iā lākou (inā loaʻa iāʻoe nā kuleana kī).

Kapaʻia ka mea i kapaʻiaʻo Debloater, a hiki iāʻoe ke loaʻa iā ia ma ke kaomiʻana i ka pūnaewele hoʻolaha mai ka pūnaewele o ka mea hoʻopuka a me ka hoʻokomoʻana iā ia ma kāu PC ma keʻano maʻamau.

E hoʻopili i ka noi o Deloadater no ka hoʻopauʻana a wehe loa i kahi kūʻai Google Play mai kahi papahana

Hoʻomākaukau

Ma mua o ka hoʻokō ponoʻana o nā kuhikuhi i lalo, ponoʻoe e hōʻoia i kēia mau mea:

  • Ua hoʻoukaʻia ka polokalamu Android "Kelepona USB".

    E heluhelu hou aku: Pehea e hiki ai ke hoʻolālāʻana i ka mode Debugging USB i Android

  • ʻO ka kamepiula i hoʻohanaʻia e like me kahi mea hana no ka lawelaweʻana, ua lako ia i nā hoʻokele i hiki ke hoʻohui me kekahi pūnaewele pūnaewele ma ADB.

    Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele e hoʻohui pono i nā polokalamu o Android a me PC ma ka pūnaewele Debug Bridge (ADB)

  • Inā ponoʻoe e hoʻopau loa i ka Google Play Market ma kāu polokalamu, pono iāʻoe ke loaʻa nā kuleana Hoʻoilina.

    E nānā hoʻi:
    Pehea e nānā ai i nā root-kuleana ma ka Android
    Loaʻa i nā kuleana o ka pakiaka me KingROOT no PC
    Pehea e hoʻohana ai i Kingo Root e loaʻa ai nā kumu-root i ka Android
    Pehea e loaʻa ai nā aʻa-kuleana i ka laulima ma o ka polokalamu Root Genius

"Frost"

Hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i ka noihana Google Play Market,ʻo ia hoʻi, ma muli o ka hana, loaʻa iā mākou ka hopena like me ka hanaʻana. "Hanana 1"i kūkākūkāʻia ma luna o ka paukū. Hiki ke hoʻohanaʻia ka hoʻohanaʻana i ka pono me kaʻikeʻole i ke aʻoʻana e pili ana i ka hoʻohanaʻana i ke kelepona pūnaewele no ka hoʻopauʻana i ka hale kūʻai.

  1. E hoʻonoho a hoʻoholo Debloater.
  2. E hoʻohui i kāu polokalamu'ōnaehana i kāu PC a e kali iā ia e ho'ākākaʻia ma ka papahana - nā kuhikuhi "Pūnaewele i pili:" a "Synced" Ma kaʻaoʻao o ka puka makani, e hoʻololi i ke Kelepaʻi.
  3. E kaomi i ka pihi "E heluhelu i nā Paʻi Pūnaewele"ke hoʻomaka nei i ka hana o ka loaʻaʻana o kaʻike e pili ana i nā mea i hoʻokomoʻia i nā polokalamu Android.
  4. Ma muli o kēia hopena, e hōʻikeʻia ka papa inoa o nā'ōpili apk e waiho nei i loko o ka'ōnaehana a me nā inoa o nā pūnaewele pili i ke kahua nui o ka puka Windows Deloadater.
  5. Ke nānā nei ma ka papa inoa, e huli ma ke kolamu "Hōʻuluʻulu" he moʻolelo "com.android.vending" a nānā i ka pahu ma kaʻaoʻao o ka inoa o ka faila apk ōlike. A laila, e kaomi i ke pihi "E noi" ma kahi "Ke kuhi hana:".
  6. Ma hope o ka pōkole pōkole, hōʻikeʻo Debloater i ka hopena o ka hana ma ka māhele nui o kona puka. Hoʻolaha "Hoʻoponopono i nā hoʻololi i: com.android.vending - Ua hunaʻia keʻano i kēia manawa", ke'ōlelo nei ua holomua nā mea a pau,ʻo ia hoʻi, ua hoʻopauʻia ka polokalamu Google Play.

Holoi

ʻO ka hoʻopau pihaʻia o ka Play Store e hoʻohana ana iā Debloater e like me ka maʻalahi, akā, e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana i ke kaʻao a koho i kahi koho'ē aʻe ma mua o ka hoʻomakaʻana i ke kaʻina hana.

  1. Holo i ka Debloater, e hoʻohui i ka mea i ka PC.
  2. Ma ke noiʻana ma ka nānāʻana i ka'ōkuhi, e hāʻawi i nā pono lanakila SuperB.
  3. E kiʻi i ka papa inoa o nā polokalamu i hoʻokomoʻia ma kāu pūnaewele Android ma ke kaomiʻana "E heluhelu i nā Paʻi Pūnaewele".
  4. E hoʻopaʻa i loko o nā pahu pahu e kū'ē ana "com.android.vending", a kokoke i kahi koho "Wehe" ma kahi "Ke kuhi hana:".
  5. I ka pahu hulina "E holoi i ka hōʻoia (Root)", e hōʻikeʻia ma hope koke o ke kauʻana i ka pahu pahu "Wehe"kaomi "ʻAe".
  6. Kaomi "E noi" ma luna o ka puka hōʻike.
  7. Loaʻa ka hopena -ʻikeʻia kaʻike "Ke wehe i ka polokalamu a me nāʻikepili no: base.apk".
  8. E hoʻopau piha kēia weheweheʻana o ka Google Play Market, eʻoki i ka pūnaewele mai ka port USB a hoʻomaka hou i Android.

Ka Hopena

E like me kāu eʻike ai, he nui nāʻano e hiki ai ke hoʻomaʻemaʻe i ka'ōnaehana Android mai ka Google Market Market a, no ka mea,ʻaʻole i kaupalenaʻia ko lākou papa inoa i nā mea i ho'ākākaʻia ma kaʻatikala - akā,ʻo nā mea iʻoi aku ka maikaʻi a me ka maʻalahi wale nō. Pono pono e nānā hou i ka nānāʻana o ka mea heluhelu - ma nā manawa he nui a no ka hoʻokōʻana i nā pahuhopu nui loa,ʻaʻole pono e pale i ka hohonu o ke OS a hoʻopau i nā pūnaewele pūnaewele, ua lawa ia e "hoʻonele" i ka polokalamu Google Play a me nā lawelawe i pili me ia.