Pehea e koho ai iā Yandex.Mail ma MS Outlook


Ua lilo ka hoʻohanaʻana i nāʻenehana kaiaulu i mea nui o ka ola o ke kaiaulu hou. Ma kēia kaʻina hana, hiki ke kūpono nā pilikia inā, no kekahi mauʻano, hikiʻole i ka mea hoʻohana ke loaʻa i kāna pūnaewele, aiʻole e hoʻopauʻia me ka halaʻole, a laila e makemake ana e hoʻi hou. Hiki paha, a he aha ka mea e hanaʻia ma iaʻano, e noʻonoʻo i ka'ōhumu o ka pūnaewele kaiapuni nui loa o Facebook - Facebook.

Pehea e hiki ai iaʻu ke hoʻihoʻi i kaʻu pūnaewele

Ke ho'ākāka nei i ka weheweheʻana i nā pilikia me kahiʻike Facebook i hoʻohanaʻia e nā mea hoʻohana ma ka pūnaewele, hiki ke hoʻokaʻawaleʻia nā pilikia a pau iʻekolu mau hui nui:

  1. Hoʻopili pūʻia e ka lawelawe o Facebook.
  2. Nā pilikia e pili ana i ka hōʻailona a me ka'ōlelo hua'ōlelo o ka pūʻali.
  3. Ka hoʻopau hapaʻana i kāu moʻokāki.

ʻO ka lapaula pūnaewele he kumuhana kūikawā e pono eʻikeʻia he kaʻawale.

E heluhelu hou aku: Ka mea e hana ai inā ua kāohiʻo Facebook i kahi helu

Hiki ke kūkāʻia nā kohoʻelua i koe.

Kō koho 1: Hoʻokomo a me ka hōʻailona hōʻailona

ʻO ka halaʻana o kahi hua'ōlelo a iʻole kekahi hua'ōlelo me ka laulima pū kahi o nā kumu maʻamau no ka loliʻana i kāuʻike Facebook. ʻO kēia pilikia he nui ka laulili a, e pili ana i kahi kūlana kūikawā, heʻano likeʻole nāʻano likeʻole. E noʻonoʻo iā lākou i keʻano.

Hoʻomaopopo ka mea hoʻohana i ka inoa akā ua hoʻopoina i ka hua'ōlelo

ʻO kēia ka pilikia ponoʻole e hiki ke ala mai ma ka hoʻohanaʻana i kahi pūnaewele pili. ʻO ka hopena e lawe wale i nā minuke wale nō. No ka hōʻoiaʻana i kāu hua'ōlelo, ponoʻoe:

  1. E wehe i kaʻaoʻao facebook.com a kaomi i ka loulou. "Ua kalaʻia kāu moʻokāki?"aia ma lalo o ka māmala'ōlelo.
  2. Ma ka pukapihi eʻikeʻia, e hoʻokomo i kāu helu kelepona a iʻole ka leka uila i hoʻohanaʻia i ke kākau inoaʻana ma Facebook.
  3. E koho i kahi ala e loaʻa ai kahi helu e hoʻohoho i kāu hua'ōlelo
  4. E komo i ke code i loaʻa i loko o ka puka hou.

A laila, koe wale nō ka weheweheʻana i kahi hua'ōlelo hou a me kaʻike i kaʻike.

ʻAʻole hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻomanaʻo i ka login a iʻole ka pilina i ka leka uila i hoʻohanaʻia no ka mea ua nalo ke komo

ʻO kahi kahi i hoʻomaopopoʻole ai ka mea hoʻohana i nāʻike a pau e pili ana i kāna moʻokāki, akā, e mau ana nō naʻe, akā,ʻo ka nui naʻe o ka manawa. E hana koke i kahi hoʻopiʻi no ka noiʻoleʻana i ka lawelawe kākoʻo ma Facebook e kōkuaʻole maʻaneʻi. Akā,ʻaʻole ia he mea e pono aiʻoe e hāʻule i ka hopohopo, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻoponopono i nā mea a pau.

Inā hoʻohanaʻia ka inoa no kaʻaeʻana, ponoʻoe e noi i kekahi o kou mau hoaloha e wehe i kāuʻaoʻao. ʻO ka hua'ōlelo hope loa ma ka pahu helu o ka polokalamu kelepona ma hope o ka slash aʻo ia ke komo i ka pūʻulu. Eia kekahi laʻana:

Ma muli o kēia aʻoʻana i ke komoʻana, hiki ke hanaʻia nā hana hou e hoʻihoʻi i ka hōʻailona i kāu pūnaewele me ka algorithm i ho'ākākaʻia ma luna nei.

Inā hoʻohanaʻoe i kāu leka uila a i kāu helu kelepona i kāu loulou, hiki iāʻoe ke noi aku i kahi hoaaloha e nānā iā ia ma ka maheleʻikeʻike i kāuʻaoʻao. Akā, pinepine ka mea hoʻohana i nā mea hoʻohana i kēia kahua me ka meaʻole. Ma kēia hihia, koe wale nō ke kohoʻia e koho i nā'ōlelo a pau a me nā helu kelepona, me ka manaʻo e loaʻa i ka mea pono. ʻAʻohe ala'ē aʻe.

Kōkua 2: E kiʻi i kaʻaoʻao holoi

Aia kekahi mau manawa i ka wā e wehe ai ke kanaka i konaʻaoʻao Facebook, e hāpai ana i nā manaʻo o ka manawa pōkole, a laila e minamina ia mea a makemake e hoihoi i nā mea a pau e like me ia. No ka hoʻomaopopo pololei i ka pilikia, pono ka mea hoʻohana e hoʻomaopopo maopopo i nā manaʻoʻelua:

  • Hoʻopau ka hoʻopiʻi kālā;
  • Holoi i kahi moʻokāki.

I ka hihia mua, hiki i ka mea hoʻohana ke hoʻohana hou i kaʻike i kēlā me kēia manawa. E komo wale i kāuʻaoʻao, a iʻole eʻe i kahi kumu hou ma o Facebook. Hoʻomaka hou ka palapala e piha ana.

Inā e kamaʻilio ana mākou no ka weheʻiaʻana o ka palapala, eia mākou e hoʻomanaʻo i ka pauʻana o nāʻikepili hoʻohana mai nā polokalamu Facebook. He polokalamu hikiʻole ke hoʻololi. Akā, i mea e hōʻalo ai i ka hoʻonāukiuki i nā kuhihewaʻana ma muli o ka holoiʻiaʻana o ka moʻokāki, ua kāohi ke kāʻei o ka launa pūnaewele i ka hiki ke hoʻomaka koke i kēia kaʻina hana. ʻO ka mua, pono ka mea hoʻohana e hoʻouna i kahi noi hoʻopiʻi palapala. Ma hope o kēlā, he 14 mau lā e hana ai i ka hoʻoholo hope. I loko o kēia manawa, e hoʻopauʻia ka helu i kahi kūʻana o ke aupuni a hiki ke hoʻohana houʻia i kēlā me kēia manawa. Akā ma hope oʻelua pule,ʻaʻohe mea e hanaʻia.

E heluhelu hou: Holo i kaʻaoʻao Facebook

ʻO kēia nā ala e hoʻihoʻi ai i kāu pūnaewele Facebook. E like me kouʻike,ʻaʻohe mea paʻakikī i loko o ia mau mea. Akā no ka liloʻana o kā lākouʻikepili a pau, pono ka mea hoʻohana e noʻonoʻo a hahai pono i nā rula i kauʻia e ka hoʻomalu Facebook.