Ke kope o Iperius 5.5.0


ʻO ka nui o ka hoʻolahaʻana a me nā meaʻoluʻoluʻole ma nā kahua e hoʻokūpaʻa mau i nā mea hoʻohana e hoʻouka i nā mea pale. ʻO nā puka pūnaewele pūnaewele nui i hoʻokomo pinepineʻia, no ka mea,ʻo kēia kaʻaoʻao maʻalahi a me ka wikiwiki e pale aku i nā kaʻina holoʻokoʻa ma nāʻaoʻao pūnaewele. ʻO kekahi o iaʻano hoʻolahaʻo Adguard. Hoʻopili ia i nāʻano hoʻolaha a me nā pop-ups, a ma muli o nā mea hoʻomohala,ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o Adblock a me AdBlock Plus. ʻO ia anei?

E mālama i ka hoʻomohala

Hiki ke hoʻokomoʻia kēia hāpili i kekahi polokalamu kele pūnaewele hou. Aia ma kahi o kā mākou pūnaewele ua hoʻokomoʻia kēia hoʻolaha ma nā pūnaewele:

1. Ka hoʻokomoʻana i ka mālama iā Mozilla Firefox
2. E hoʻokomo iā Aduard i Google Chrome
3. Hoʻonohoʻana i ka mālamaʻana i kaʻOpera

Ma kēia manawa e wehewehe ana mākou pehea e hoʻouka ai i ka add-on ma ka pūnaewele Yandex. Ma ke ala,ʻaʻole pono e hoʻokomoʻia ka mālama no ka polokalamu kele pūnaeweleʻo Yandex, no ka mea aia ma ka papa inoa o nā add-ons - nā mea a pau e pono ai ke hana.

No ka hanaʻana i kēia, e hele i "Menu"ae koho"Hoʻohui hou":

Kū mākou i lalo aʻike i ka hoʻolaha mālamaʻana iā mākou. E kaomi i ke pihi ma keʻano o ka'āpana hoʻoholo ma ka'ākau a hiki i ka hoʻopaneʻe.

E kali iā ia e hoʻokomo. E hōʻike ka pūnaewele mālama mālama ma kahi kokoke i ka pahu address. E paniʻia ke ad.

Pehea e hoʻohana ai i ka mālama

Ma keʻano laulā, hoʻopau ke kauʻana i ka'ōnaehana kūikawā aʻaʻole makemake i ka hōʻuluʻulu aʻo mai ka mea hoʻohana. ʻO kēia keʻano ma hope koke o ke kauʻana hiki iāʻoe ke hele wale i nā pūnaewele pūnaewele'ē aʻe, a ināʻaʻole lākou e hoʻolaha. E hoʻolālikelike pehea i ka mālamaʻana i nā hoʻolaha hoʻolaha ma kekahi o nā pūnaewele:

E like me kāu eʻike ai, hiki ke noi i nāʻano hoʻolaha likeʻole. Eia kekahi, ua kāohiʻia kekahi pāʻoihana'ē aʻe, akā, e haʻi aku ana paha i kekahi mea ma hope iki.

Inā makemakeʻoe e hele i kekahi pūnaewele me kaʻole o kahi ad adel hoʻohanaʻia, e kaomi wale ma luna o kona kiʻi a koho i ka hoʻonohonoho makemake:

"Hoʻopiliʻana ma kēia pūnaewele", 'o ia hoʻi, ua hana' ia kēia pūnaewele e ka hoʻopauʻana, a ināʻoe e kaomi i ke pihi ma kahi o ka hoʻolālā, a laila,ʻaʻole e hana pono ka hoʻopauʻana ma kēia pūnaewele;
"Palekana mālama mālama"- hoʻopau i ka hoʻopaneʻe no nā pae a pau.

I loko o kēia pukapihi hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā hiʻohiʻona'ē aʻe o ka hoʻonuiʻana, e like paha, "Nā hoʻolaha pale ma kēia pūnaewele"inā i pāpā kekahi pāʻani i ka paniʻana;"E hōʻike i kēia pūnaewele"ināʻaʻoleʻoe eʻoluʻolu i kāna mau mea; e loaʻa"Paena Pūnaewele Pūnaewele"eʻike ai inā e hilinaʻi iā ia, a"Hoʻopilikino iā Adguard".

Ma nā hoʻouka hoʻonuiʻana eʻikeʻoe i nāʻano pono likeʻole. Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻoponopono i nā palena kuʻuna, e hana i ka papa inoa keʻokeʻo o nā kahua kahi e holoʻole ai ke kauʻana, a pēlā aku.

Inā makemakeʻoe e hoʻopau i kahi pāʻoihana, e hoʻopau i kahi hoʻonohonoho "Eʻae i ka hoʻolālā'ulaʻi a mālama i nā kahua hoʻolaha":

Pehea e mālama ai ka mālamaʻana ma mua o nā mea'ē aʻe?

ʻO ka mea mua,ʻaʻole kēia pānaʻi e pale i nā pāʻoihana, akā mālama pū nō hoʻi i ka mea hoʻohana ma ka pūnaewele. He aha ka hoʻonuiʻana:

  • nā pula pālahalaha ma keʻano o nā mea maʻamau, nā huahana hoʻoili i hoʻokomoʻia i loko o kaʻaoʻao;
  • ka pana i nā hae bila me ka leo a me waho;
  • pōpō pop-up, nā puka makani javascript;
  • pōkole ka pāʻoihana i nā wikiō ma YouTube, VK a me nā mau pūnaewele hoʻolaha video;
  • ʻAʻole eʻae i ka hoʻokomoʻana o nā faila hōʻano pūnaewele;
  • pale i nā phishing a me nā wahi hoʻoweliweli;
  • ua ho'āʻo nā poʻomaka e hoʻoholo a me kaʻaihue.

ʻO ka lua, ua hana kēia hoʻopaneʻe ma kahiʻoihana'ē aʻe ma mua o kekahi Adblock'ē aʻe. Lawe ia i nā pāʻoihana mai kaʻaoʻao palapala, aʻaʻole e pale wale i kāna hōʻike.

ʻO kaʻekolu, hiki iāʻoe ke hele i nā pūnaewele e hoʻohana nei i nā hōʻailona Anti-Adblock. ʻO kēia nā pūnaewele iʻole eʻoluʻolu iāʻoe e hoʻomaopopo inā ua hiki ke hoʻopaʻaʻia ka ad aduhi ma kāu polokalamu kele pūnaewele.

ʻO ka hā,ʻaʻole hiki ke hoʻonui i ka pūnaewele a hoʻopau i ka RAM iho.

ʻO ka mālama mālama he mea maikaʻi loa ia no nā poʻe hoʻohana e makemake ana e ālai i ka hōʻike o nā hoʻolaha, e kiʻi i ka hoʻokomo wikiwiki a me ka palekana i ka hanaʻana ma ka pūnaewele. Eia kekahi, no ka hoʻomaluʻana i kou kamepiula, hiki iāʻoe ke kūʻai i ka palapala PRO me nā hiʻohiʻona'ē aʻe.