E hoʻololi i nā kiʻi i MS Word

No ka hoʻomakaʻana e hana i kekahi kamepiula,ʻo ka mea mua, ponoʻoe e hoʻokomo i kahi pūnaewele hana. Ināʻole,ʻo kāu PC he'atihi wale nō ia o nā pūnaewele iʻole e "hoʻomaopopo" pehea e launa pū ai kekahi me kekahi me ka mea hoʻohana. E nānā i pehea e hoʻonoho pono ai i ka Windows 7 mai kahi CD ma kahi kamepiula a iʻole pona.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻouka ai i Windows 7 ma VirtualBox

ʻO ke kaʻina hana

ʻOiaiʻo kaʻoihana o ka hoʻonohonohoʻana i ka pūnaehana hoʻonohonoho pūnaewele he mamao loa ia mai ka hana maʻalahi, no ka mea, uaʻikeʻia e kekahi mau hua'ōlelo hou, he hana paʻakikī kēia, a he mau hanana kēia:

  • BIOS aiʻole UEFI;
  • Kāpili i ka pakuhi pūnaewele;
  • Hoʻomaopopo i ke kauʻana i ka OS.

Eia hou, e pili ana i nā kikowaena kūlana a me nā lako kikowaena, hiki ke hoʻokomoʻia kekahi mau kākoʻo hou i ka hoʻokomo o OS. Ma hope, e piʻi mākou i kēlā me kēia papa e noʻonoʻo i ke kaʻina hana no Windows 7 mai kahi CD. ʻO ka algorithm o nā hana i ho'ākākaʻia ma lalo nei he mea kūpono ia no ka hoʻokomoʻana i OS ma nā diski kūlana disguile HDD kūikawā, a me SSD, a ma luna o ka pāpālua me ka hōʻikeʻana iā GPT.

Kaʻohi: E hoʻokomo i ka Windows 7 ma kahi pūnaewele GPT

Ka Papa 1: Hoʻonohonoho i ka BIOS a iʻole UEFI

ʻO ka mea mua, ponoʻoe e hoʻonohonoho i ka polokalamu pūnaewele, ka mea i hoʻopaʻaʻia i loko o ka motherboard, e kāpae i ka PC mai ka'ōpae i hoʻokomoʻia i loko o ka pahu. ʻO kēia polokalamu heʻano'ē aʻe o ka BIOS a iʻole kona like likeʻole - EUFI.

E noʻonoʻo koke i pehea e hoʻonohonoho ai i ka BIOS. Hiki i nāʻokoʻa likeʻole o kēia polokalamu hoʻonaʻauao lako nā hana likeʻole, no laila ke hāʻawi nei mākou i kahi hoʻolālā maʻamau.

  1. I mea e wehe ai i ka BIOS, ponoʻoe i ka manawa koke, e like me ke kaniʻana o ke kani ma hope o ka hoʻololiʻana i ka kamepiula, e hoʻopaʻa i lalo i kahi kī a iʻole papa o nā kī. ʻO ka koho maʻamau e pili ana i ka pūnaewele BIOS pono'ī. I ka hapanui o nā hihia,ʻo ia ʻO Del, F2 aiʻole F10akā, aia kekahi mauʻano'ē aʻe. ʻO ka inoa o ka kī i makemakeʻia e hele i kaʻenehana pūnaewele pūnaewele, ma keʻano he kūlana, hiki iāʻoe keʻike ma lalo o ka puka makani ma hope koke o ka hoʻololiʻana i ka computer. Ma luna o ka polokalamu kamepiula, ma keʻano'ē aʻe, hiki ke loaʻa i kahi paomi pili no ka holo wikiwikiʻana ma ke kino.
  2. Ma hope o ke kāomiʻana i ke kī makemake, e wehe ka BIOS. I kēia manawa, ponoʻoe e hele i ka paukū kahi i hoʻoholoʻia ai ke kauoha o nā'ōnaehana i kūkuluʻia ai ke kumuhana. Eia kekahi laʻana, ma ka BIOS i hanaʻia e AMI, ua kapaʻia kēia māhele "Boot".

    Pono ka huahana mai Phoenix-Award i ka paukū. "Nā Mea BIOS Kūlana kiʻekiʻe".

    Hiki ke hoʻohanaʻia ka papa hana ma nā kī "Leʻa", "'Ākau", "Kū", "Iho, e hōʻikeʻia nei ma ka papa keyboard e like me nā pua, a me nā kī E komo.

  3. Ma ka puka e wehe, pono e hana i nā manipona i mea e koho ai i ka CD / DVD pūnaewele ma keʻano mua o kahi pūnaewele e holo ai. Hoʻololi likeʻole nāʻano BIOS.

    No AMI, hanaʻia kēia ma ka hoʻokauʻana i nā pua ma ka papa kuhikuhi a hoʻonohonoho i ka inoa "Cdrom" ma ka mua ma ka papa inoa ma kahi e pili ana i ka helu "1 Pūnaewele Pōhaku".

    No nā'ōnaehana Phoenix-Award, ua hanaʻia kēia ma ke kohoʻana no ka pāʻani "Pūnaewele Pōhaku Mua" nā koina "Cdrom" mai ka papa kuhikuhi.

    Hiki i nāʻokoʻa'ē aʻe o ka BIOS keʻano likeʻole o nā hana, akā e hoʻomau i keʻano o kēlā me kēia: ponoʻoe e hoʻomaopopo i ka pahu CD-ROM ma ka papa inoa o nā lako e kāleka ai i ka pūnaewele.

  4. Ma hope o ka hoʻonohonohoʻana o nā kuhi kūpono, e hoʻi i ka menu menu BIOS. No ka hoʻopauʻana i kēia polokalamu pūnaewele, akā no ka mālamaʻana i nā hoʻololi i hanaʻia, e hoʻohana i ke kī F10. Inā pono, ponoʻoe e hōʻoia i ka huahana ma ka hoʻokomoʻana i nā mea "Hoʻopakele" a "Ka puka" i nā pahu dialog.

Penei, e hoʻonuiʻia ka pūnaewele ma ka BIOS pūnaewele mai CD CD. Inā ua hiki iāʻoe ke hoʻohana iā UEFI, lailaʻaʻole pono e hana i nā kumu hou aʻe i ka wā e hoʻouka ai i ke kikowaena mai kahi pūnaewele CD / DVD a hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i ka kaʻina mua.

Kaʻohi: E hoʻokomo i ka Windows 7 ma kahi pona me UEFI

Mahele 2: E koho i kahi pale e hoʻonoho ai

I ka wā ma mua, ua hoʻokōʻia ka hana hoʻomākaukau, a laila e hele pololei i ka manipū me ka disikōpae.

  1. E hoʻokomo i ka diski hoʻonohonoho i ka Windows 7 i loko o ka pūnaewele a e hoʻomaka hou i ke kamepiula. E hoʻomaka ia mai ka CD / DVD-drive. E weheʻia kahi puka koho koho. Ma nā māhele a pau mai nā papa inoa iho, e koho i ka'ōlelo āu e makemake ai, ka papa kuhikuhi papawaena, a me ka hōʻano o ka manawa kālā a me ka manawa, ināʻaʻole i kohoʻia nā koho i kāleonaʻole iāʻoe. Ma hope o ka ho'ākākaʻana i nā koho i makemakeʻia, e kaomi "'Aʻe".
  2. E weheʻia kahi puka e kuhikuhi ai i kahi mea e pono aiʻoe e hana: e hoʻopili i ka pūnaewele aiʻole e hoʻomaikaʻi hou. E kaomi i kahi pihi koʻikoʻi. "E hoʻokomo".
  3. I kēia manawa, e weheʻia kahi puka me ka laikini laikini, kahi e pili ana i ka hoʻopukaʻana o ka Windows 7. E heluhelu pono a heluheluʻia, a ināʻoe eʻae me nā mea a pau, e nānā i ka pahu "Uaʻae wau i nā hua'ōlelo ...". E hoʻomau i ka pākuhi hoʻokomo "'Aʻe".
  4. A laila e weheʻia kahi puka, kahi e hāʻawiʻia aiʻoe e koho i kahi o nā kohoʻelua: "Hoʻololi" aiʻole "Hoʻopiha piha". Ma muli o mākou e noʻonoʻo pono ana i ka hoʻokomoʻana, a laila e kaomi i ka kohoʻelua.
  5. I kēia manawa, weheʻia ka puka no ka kohoʻana i ka wehewehe disk, kahi e hoʻokomoʻia ai nā pūnaewele OS. E koho i ka mahele e pono aiʻoe no kēia kumuhana, akā he mea nui e hōʻoiaʻaʻoleʻaʻoheʻikepili ma luna. No laila, hikiʻole ke koho i ka hōʻailona HDD e waihoʻia ai nāʻike pilikino (nā palapala, nā kiʻi, nā wikiō, a me nā mea'ē aʻe). E hoʻoholo i kahi o nā māhele e pili ana i ka inoa o ka leka maʻamau o nā disks āu eʻike ai "Manaʻo", hiki i ka nānāʻana i kona leo. I ka hihia kahi i hoʻokomoʻia ai ka'ōpiki kahi e hoʻokomoʻia ai ke kikowaena,ʻaʻole i hoʻohana muaʻia, e aho ka koho no ka hoʻokomoʻana "Pauku 1"ināʻaʻole,ʻaʻohe kumu no ke kumu e hanaʻole ai i kēia.

    Inā maopopo iāʻoe heʻoluʻolu loa ka paukū aʻaʻole i loko o nā mea hūnāʻia, a laila koho waleʻoe a kaomi "'Aʻe". Alaila hele koke Papa 4.

    Ināʻikeʻoe ua mālamaʻia kaʻikepili i loko o ka pāhele, aʻaʻoleʻoe i maopopo heʻaʻohe mea huna i laila, a laila i loko o kēia hihia, ponoʻoe e hana i ke kaʻina hana. Ināʻaʻoleʻoe i hana i kēia ma mua, hiki ke hana pololeiʻia ma o ka interface o ka mea hana hoʻokomo Windows.

Mahele 3: Hōʻuluʻulu i ka pāhele

ʻO ka hōʻanoʻana i ka paukū e hoʻopau ana i nāʻikepili a pau ma luna o ia, a me ka hana houʻana i ka hoʻolālāʻano ma lalo o ka koho e pono ai no ka hoʻokomoʻana i ka Windows. No laila, inā loaʻa kekahiʻikepili hoʻohana nui ma ka hōʻailona HDD i kohoʻia, pono iaʻoe e hoʻoili mua i kahi pāhele o ka disikāka a iʻole nā ​​mea'ē aʻe'ē aʻe e hiki ai keʻae i ka naloʻana o kaʻike. He mea nui loa ka hanaʻana i ka hōʻanoka i ka wā e hoʻouka hou anaʻoe i ka OS. Loaʻa kēia ma kaʻike inā ināʻoe e hoʻokomo i kahi Windows hou ma luna o ka pūnaewele kahiko, hiki i nā koena o ka OS kahiko ke hoʻopilikia i ka pololei o ka kamepiula ma hope o ka hoʻouka houʻana.

  1. E ho'ākāka i ka inoa o ka mahele kahi e hoʻouka ai i ka OS, a laila e kaomi i ke kiʻi "Hoʻonohonoho Kōpae".
  2. Ma ka puka hou, e koho hou i ka inoa o ka inoa a pēhi "Hōpili".
  3. Hoʻomakaʻia kekahi pahu diaka i kahi e hōʻikeʻia ai kahi hōʻailona inā inā hoʻomauʻia ke kaʻina hana, e pau ana nāʻikepili i loko o ka papa i kohoʻia. E hōʻoia i kāu mau hana ma ke kaomiʻana "OK".
  4. Ma hope o kēlā, e hanaʻia ka papa hana no ka hōʻanoʻana i ka mahele i waeʻia a hiki iāʻoe ke hoʻomau i ke kaʻina hana o ka OS hou.

Heluhelu: Hōʻanohoʻana i kahi pūnaewele pūnaewele ma Windows 7

Ka Papa 4: Kauka Pūnaewele

A laila hoʻomaka i ka hopena hope loa o ke kauʻana, e pili ana i ka hoʻonohonoho ponoʻana i ka Windows 7 ma ka diski māmā o ka lolouila.

  1. Ma hope o ka hōʻuluʻuluʻana, e kaomi i ke pihi. "'Aʻe"e like me ia i ho'ākākaʻia ma ka pauku hope Mahele 2.
  2. E hoʻomaka i ke kaʻina hana no ka Windows 7. Eʻikeʻia kaʻike o ka pae i loko, a me nā kaha o ka māhele i ka pakeneka e hōʻikeʻia ma ka kamepiula.

Ka Papa 5: Hoʻonohonoho ma hope o ke kauʻana

Ma hope o ka hoʻokumuʻana o Windows 7, ponoʻoe e lawe i kekahi mau hanana hou e hoʻonohonoho ai i ka'ōnaehana i hiki iāʻoe ke holo pololei i kona hoʻohana.

  1. Ma hope koke o ka hoʻokomoʻana, e weheʻia kahi puka ma kahi e pono aiʻoe e komo i ka inoa o ka kamepiula a e hoʻokumu i kaʻikepili hoʻohana mua. I ke kahua "E hoʻokomo i kāu inoa inoa" e komo i kekahi inoa inoa (ka helu). I ke kahua "Komo inoa inoa pūnaewele" e komo pū kekahi inoa inoaʻole no ka PC. Akā,ʻaʻole e like me ka inoa o ka helu, ma ka hihiaʻelua,ʻaʻole iʻaeʻia ka hoʻokomoʻana i nā hōʻailona o ka pī'āpā Cyrillic. No laila, e hoʻohana wale i nā helu a me ka Latin. Ma hope o ke kuhikuhiʻana i nā kuhikuhi, e kaomi "'Aʻe".
  2. Ma ka puka e hiki mai ana, hiki iāʻoe ke komo i ka hua'ōlelo no ka pūnaewele i hana muaʻia. ʻAʻole pono e hana i kēia, akā ināʻoe e pili ana i ka palekana o ka pūnaewele, pono e hoʻohana i kēia manawa kūpono. Ma nā papaʻelua mua, e hoʻokomo i nā'ōlelo likeʻole me kahi e komo aiʻoe i ka wā e hiki mai ana. I ke kahua "E komo i ka hōʻailona" Hiki iāʻoe ke hoʻohui i kekahi hua'ōlelo a'ōlelo paha e kōkua iāʻoe e hoʻomanaʻo i ke code inā e poina iāʻoe. A laila kaomi "'Aʻe". Pono ke pihi like e paʻiʻia i ka wā e koho aiʻoeʻaʻole e mālama i kāu pūnaewele. I kahi wale nō e waiho waleʻia nā kahua.
  3. ʻO ka hopena hou aʻe,ʻo ia ka komoʻana i kāu kī palapala license Microsoft. Ponoʻo ia i loko o ka pahu me ka diski hoʻonohonoho. E hoʻokomo i kēia code ma ke kahua, e hoʻomaopopo pono i mua o ke koho "Hoʻomaka wikiwikiʻia ..." aia kahi hōʻailona, ​​a paʻi "'Aʻe".
  4. E weheʻia kahi puka kahi hiki iāʻoe ke koho i nā palena i hoʻonohonohoʻia mai nā kohoʻekolu:
    • "Hoʻohanaʻia i ka mea i manaʻoʻia ...";
    • "E hoʻokomo i ka mea nui loa ...";
    • "Hoʻopi i ka hoʻoholo".

    Ke noi nei mākou iāʻoe e noi i ka koho mua, ināʻaʻoleʻoe he kumu kūpono e hana ai i kekahi.

  5. I ka puka hou, e hoʻonohonoho i ka palena manawa, lā a me ka manawa, e like me kāu localization. Ma hope o ka hanaʻana i nā koho, pākuhi "'Aʻe".

    Leʻaleʻa: Manaʻina manawa ma ka Windows 7

  6. Ināʻike ka mea hoʻolālā i ka mea alakaʻi mea kāleka pūnaewele ma luna o ka'ōpae pa'ū o ka PC, e hāʻawiʻo ia e hoʻonohonoho i ka pilina pūnaewele. E koho i ka kohoʻoi aku i kohoʻia, e hana i kahi kūpono e pono ai a kaomi "'Aʻe".

    Kaʻohi: Hoʻonohonoho i kahi pūnaewele i ka Windows 7

  7. Ma hope o kēia, e paniʻia ka puka puka hoʻonohonoho a e weheʻia kaʻokoʻa Windows 7 iʻikeʻia. I kēia manawa, hiki ke hoʻomaopopoʻia ka hoʻopihapiha o ke kaʻina hana o kēia OS. Akā no ka hanaʻoluʻolu, ponoʻoe e hoʻonoho i nā mea hoʻokele a me nā polokalamu e pono ai.

    Leʻaleʻa:
    E hoʻoholo i nā mea hoʻokele kūpono no ka kamepiula
    Nā polokalamu no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻAʻole i nui ka hanaʻana i ka Windows 7. ʻO ka'ōnaehana hoʻonohonoho he mea maʻalahi a me ka noʻonoʻo, no laila e hoʻomaka i ka mea hoʻomaka e hakakā i ka hana. Akā inā hoʻohanaʻoe i ke alakaʻi mai kēiaʻatikala i ka manawa o ke kauʻana, e kōkua iāʻoe e hōʻole i nā pilikia a me nā pilikia e hiki ke ala aʻe i ka hanaʻana i kēia hana nui.