Pehea e hoʻoneʻe ai nā wānana mai Opera

Ua kāhea aku au i kahi hoaaloha, nīnau mai: pehea e lawe aku ai i nā markima maiʻOpera, e hoʻololi i kahi polokalamu kele pūnaewele'ē aʻe. Pane wau i ka nānā ponoʻana i ka mana o nā mea kākau a iʻole i nā kikowaena i ka hoʻokuʻuʻana i ka hana HTML a laila lawe mai i ka waihona hualoaʻa i Chrome, Mozilla Firefox aiʻole kahi o kahi e pono ai - ma nā wahi a pau e like me ka hana. Ke hoʻomaopopoʻia,ʻaʻole nā ​​mea a pau i maʻalahi.

No ka hopena, ua pili wau i ka hoʻololiʻana o nā kahamaʻi maiʻOpera - ma nāʻano hou o ka polokalamu kele pūnaewele:ʻOpera 25 a meʻOpera 26 hikiʻole ke lawe aku i nā kahakaʻina i HTML a iʻole nāʻano hana likeʻole. A inā hiki i ka hoʻohuliʻana i kahi pūnaewele hoʻokahi (ʻo ia hoʻi, i kekahi Opera), a lailaʻo kaʻaoʻao kolu, e like me Google Chrome,ʻaʻole i maʻalahi.

Ka laweʻiaʻana o nā hōʻailona hōʻailona mai Opera ma ka hōʻano HTML

E hoʻomaka wau me ke ala e lawe aku ai i HTML maiʻOpera 25 a 26 mau polokalamu kele pūnaewele (hiki paha i nā papahana hope) no ka laweʻana i kahi polokalamu kele pūnaewele'ē aʻe. Inā makemakeʻoe i ka hoʻokuʻuʻana i nā mīkaaka ma waena o nā pūnaeweleʻelua oʻOpera (e like paha, ma hope o ka hoʻokau houʻana iā Windows aiʻole ma kekahi kamepiula'ē aʻe), a laila ma kaʻaoʻao ma hope o kēiaʻatikala, aia kekahi mau māmā aʻoi wikiwiki e hana ai.

No laila,ʻo ka huliʻana i hoʻokahi hapalua hora no kēia hana ua hāʻawi mai iaʻu i hoʻokahi wale nō hopena hana - hoʻopaneʻe noʻOpera Bookmarks Import & Export, hiki iāʻoe ke hoʻouka ma kaʻaoʻao add-ons ma luna //addons.opera.com/ru/extensions/details/bookmarks-import- ka hoʻokuʻu aku /? hōʻike = en

Ma hope o ka hoʻoukaʻana, eʻikeʻia kahi hōʻailona hou ma ka laina kiʻekiʻe o ka polokalamu kele pūnaewele. I ka wā e pāhiʻiʻoe i ia mea, e hoʻokuʻuʻia aku ka hoʻokuʻuʻana i nā hōʻailona maka'āinana, kahi hana e like me kēia:

  • Ponoʻoe e kuhikuhi i kahi pūnaewele pūnaewele. Hoʻopiliʻia i loko o ka waihonaʻoʻOpera, kahi eʻike aiʻoe ma ka heleʻana i ka papa inoa pūnaewele nui a kohoʻana "No ka papahana." ʻO ke ala i ka papa inoaʻo C: Users UserName AppData Local Opera Software Opera Stable, a ua kapa 'ia kaʻili pono'ī' ia nā Alamamaka (me kaʻole o ka hōʻailona).
  • Ma hope o ka ho'ākākaʻana i ka faila, e kaomi i ka pākuhi "Export" a me ka pūlima Bookmarks.html eʻike i loko o ka waihona "Downloads" me nā wakanana Opera, hiki iāʻoe ke lawe mai i loko o kekahi polokalamu kele pūnaewele.

ʻO ke kaʻina hana o ka hoʻoiliʻana i nā kahamaʻi maiʻOpera ma ka hoʻohanaʻana i kahi waihona HTML he maʻalahi a like i nā meaʻaneʻane o nā pūnaewele a pau loa i kaʻikeʻana i nā manalamu a i nā hoʻonohonoho. Eia kekahi laʻana, ma Google Chrome, ponoʻoe e kaomi i ke pihi hoʻonohonoho, koho i "Nā kahamaena" - "Kaomiʻana i nā wānana a me nā hoʻolālā", a laila e kuhikuhi i ka hō'ānae HTML a me ke ala i ka faile.

Hoʻololi i kahi polokalamu pūnaewele hoʻokahi

Ināʻaʻoleʻoe e pono e hoʻoili i nā markomi i kekahi polokalamu kele pūnaewele'ē aʻe, akā e pono e hoʻohuli iā lākou mai Opera iʻOpera, a laila ua maʻalahi nā mea a pau:

  1. Hiki iāʻoe ke kope i nā kahamaʻa a me nā bookmarks.bak (e waiho kēia mau pakuhi i nā pakuhi, pehea eʻike ai i kahi e hōʻikeʻia ai kēia mau kikowaena ma luna) i ka waihona o kekahi oʻOpera hoʻonohonoho.
  2. Ma Opera 26, hiki iāʻoe ke hoʻohana i ke pihi Share ma ka kōpena me nā pūlima, a laila wehe i ka pane ma hope o kahi mea hoʻokomo pūnaewele a kaomi i ke pihi e lawe.
  3. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka "Sync" mea ma nā pūnaewele no ka hoʻoukaʻana i nā kaha pūlima ma o ka pūnaewele Opera.

Eia paha,ʻo ia paha - ke manaʻo nei wau e lawa ana nāʻano. Inā maikaʻi ka aʻoʻana, e hoʻokaʻawale, eʻoluʻolu, ma nā pūnaewele kaiaulu, e hoʻohana i nā pihi ma lalo o kaʻaoʻao.