GoldWave 6.28

Inā ponoʻoe e hoʻoponopono i ka leo leo ma kāu kamepiula, ponoʻoe e koho i ka polokalamu kūpono. ʻO ia e pili ana i nā hana āu i hoʻonoho ai noʻoe iho. ʻO GoldWave he mea hoʻoponopono leo loheʻole,ʻo kaʻoihana wale nō ka lawa pono e uhi i nā noi o nā mea hoʻohanaʻoi loa.

ʻO ka Wave'Ola he mea hoʻoponopono leo leo ikaikaʻo ia me nā hiʻohiʻonaʻoihanaʻoihana. Me kahi'ōnaehana kūpono a maʻalahi, kahi liʻiliʻi nui, aia kēia papahana i loko o kāna arsenal i nā papahana nui a me nā manawa kūpono e hana me ke kani, mai ke maʻalahi (e like me ka hanaʻana i kahi leo) no ka paʻakikī (remastering). E nānā pono kākou i nā hiʻohiʻona a me nā hana a kēia mea hoʻopuka e hiki ke hāʻawi i ka mea hoʻohana.

Paipai mākou e hoʻomaʻamaʻa: Pūnaewele hoʻoponopono mele

Hoʻoponoponoʻana i nā leo leo

ʻO ka hoʻoponopono liʻiliʻi e pili ana i kahi mau hana. Hiki iā ia keʻokiʻoki iʻole ke kīʻana i kahi faila, ka makemake eʻoki i kahi'āpanaʻokoʻa mai ke alahele, ho'ēmi a hoʻonui paha i ka leo, e hoʻoponopono i kahi lekiō a leka uila - hiki ke hanaʻia kēia mau mea ma GoldWave.

Hoʻoponopono i nā hana

Ma loko o nā'āpana o kēia nūpepa, nui nā hopena no ka hoʻoponopono leo. Hāʻawi ka polokalamu iāʻoe e hana me ka laulima, hoʻololi i ke kiʻekiʻe o ka leo, e hoʻohui i ka hopena o ka'ōiwi a iʻole ka uʻi hou, hiki i ka hoʻoponoponoʻana, aʻoi aku. Hoʻololi i hiki iāʻoe ke hoʻolohe koke - ua hōʻikeʻia lākou a pau i ka manawa kūpono.

Ua hoʻopili muaʻia kēlā me kēia hopena ma ke keleʻo Gold i (settingets), akā hiki ke loli iā lākou a pau i ka lima.

Hoʻolaha leo

Hāʻawi kēia polokalamu iāʻoe e hoʻopaʻa i nā leo mai kahi o kēlā me kēia mea i pili i kāu PC, inā e kākoʻo ia. He mea kani paha kēia e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i kahi leo, aiʻole he mea leki uila mai kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa i ka pālahalaha, aiʻole kekahi mea kani, ka pāʻani kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻopaʻa pū i loko o nā mākuhi wale nō.

Hoʻolahaʻikepili

E hoʻomau i ke kumuhana o ka loiloi, pono eʻike i ka hiki ke kohoʻana i ke kani analog leo ma GoldWave. Ua lawa ka honoʻana i kahi mea kākau leo, ka mea multimedia, vinyl player a "babinnik" i ka PC, e hoʻohui i kēia mau mea i ka'ōnaehana o ka polokalamu a hoʻomaka i ka hoʻopaʻaʻana. Ma kēiaʻano hiki iāʻoe ke hoʻokalena a mālama i nā leka kahiko mai nā moʻolelo, nā papa, ka babin ma kāu kamepiula.

'Alaha Pūnaewele

ʻO nā pūnaewele mai ka pūnaewele analogi, hoʻololi a hoʻopaʻaʻia ma kahi PC, pinepine pinepineʻole i ka maikaʻiʻole. Ma nāʻano o kēia hoʻoponopono eʻae iāʻoe e hoʻomaʻemaʻe i ka leo mai nā pēpī, nā moʻolelo, e wehe i ka hum a iʻole nā ​​hiʻohiʻona, kaomi a me nā hewa'ē aʻe. Eia hou, hiki iāʻoe ke hoʻokuʻu i nā kani i ka hoʻopaʻaʻana, hoʻomaha lōʻihi, hana i ke alapine o nā alakuʻi e hoʻohana ana i kahi kānana hiʻona hiʻohiʻona.

E lawe i nā mele mai ka CD

Makemakeʻoe e mālama i ka leka uila o kahi mea pena kiʻi i loaʻa iāʻoe ma ka CD me kaʻole o ka maikaʻi? He mea maʻalahi ke hana i kēia ma ke kolamu Gold - e hoʻokomo i ka diski i loko o ka pahu, e kali eʻikeʻia e ka kamepiula a hoʻololi i ka hana i laweʻia ma ka papahana, ma mua e hoʻololi i ka maikaʻi o nā ala.

Audio analyzer

ʻO GoldWave ma waho o ka hoʻoponoponoʻana a me ka lekiōʻana i nā leo e hiki iāʻoe ke hana i kahi hōʻuluʻuluʻike. Hiki i ka polokalamu ke hōʻike i nā leka uila me nā pākuhi amplitude a me nā alapine, spectrograms, histograms, kelekeleʻano pale.

I ka hoʻohanaʻana i nā mana o ka mea hoʻopuka, hiki iāʻoe keʻike i nā pilikia a me nā pōʻino i ka hoʻopaʻaʻana o ka hoʻopaʻaʻana a me ke mele pūnaewele, e hoʻowākiu i ke alapine frequency, e hoʻokaʻawale i ke ala kūponoʻole aʻoi aku.

Kākoʻo i kākoʻo, hoʻokuʻu aku a lawe mai

ʻO ke ola o ka hawewe he mea hoʻoponopono hoʻoponopono, a ma muli o ke kuhiʻana, e pono ai ke kākoʻo i nā hoʻokani leo āpau. ʻO kēia mau mea he MP3, M4A, WMA, WAV, AIF,'OGG, FLAC a me nā mea'ē aʻe.

He mea maopopo loa e hiki ke hoʻokomoʻia nā failaʻikepili o nā papahana i loko o ka papahana a laweʻia paha mai ia mea.

ʻO ka huliʻana o ka lohe

Hiki ke hoʻololi i nā faila leo i hoʻopaʻaʻia i kekahi o nā papahana i luna i kekahi mea'ē aʻe i kākoʻoʻia.

Hoʻomākaukau maʻa

ʻO kēia hiʻohiʻona ka mea maikaʻi loa i ka hoʻololiʻana i nā leo. Ma ke kālā GoldWave,ʻaʻoleʻoe e kali a hiki i ka hoʻopauʻiaʻana o kekahi alahele e hoʻonui ai i kahi. E kau wale i kahi "pōmu" o nā leo leo a hoʻomaka i ka hoʻololiʻana iā lākou.

Eia hou, hana kaʻina hana eʻae iāʻoe e noʻonoʻo aiʻole e hoʻohālikelike i ka pae haʻahaʻa no kahi helu i hāʻawiʻia o nā leo leo, e hoʻokuʻu aku i kā lākou a pau ma kaʻano likeʻole a iʻole e hoʻokau i kahi hopena ma nā papa i kohoʻia.

Hoʻololi kūpono

Pono ka nānāʻana o kēlā me kēia kanaka i ka hiki ke hoʻohana i ka Wave Gold. ʻO ka polokalamu, he maʻalahi a maʻalahi hoʻi i ka hoʻohana, hiki iāʻoe ke hoʻoili i kāu hui pono'ī o nā kī kīʻaha i ka hapanui o nā kauoha.

Hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i kāu hoʻonohonoho pono'ī no nāʻano a me nā mea hana ma ka papa hana, hoʻololi i ka leka o ka haʻuki, nā kiʻi, a pēlā aku. Ma waho o kēia mau mea a pau, hiki iāʻoe ke hana a mālama i kāu mau kikowaena pūnaewele, no ka hoʻoponopono hoʻopihapiha holoʻokoʻa, a no nā mea hana, nā hopena a me nā hana.

Ma ka'ōlelo maʻalahi, hiki ke hoʻonui a hoʻonuiʻia ka hana likeʻole o ka papahana ma o ka hoʻokumuʻana i kāu mau add-ins (profiles).

Nā pōmaikaʻi:

1. Ke maʻalahi a me ke kūpono, keʻike pono.

2. Kākoʻo i nā pūnaewele pūnaewele maikaʻi loa.

3. ka hiki iāʻoe ke hana i kāu mau kikowaena pūnaewele, hui pūnaewele.

4. Nānā nui a me nā hoʻouka leo.

Nā mea maikaʻi:

1. Kakuhiʻia no kahi uku.

2.ʻAʻohe Russian o ke kikowaena.

ʻO GoldWave he mea hoʻopuka lohe'ōleloʻeleu me kahiʻoihana nui o kaʻoihanaʻoihana me ke kani. Hiki ke palekana i kēia papahana ma luna o Adobe Audition, koe naʻe ke kūponoʻole o ka Wave Gold no ka hoʻohanaʻana i ka lumi. Nā hana'ē aʻe a pau e hana me nā leo e hiki ke hoʻonohonohoʻia no ka mea hoʻohana maʻamau a me kaʻoihana kiʻekiʻe, hoʻolālā liʻiliʻi kēia polokalamu.

E kiʻi iā GoldWave Trial Version

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Luna Wave Free MP3 Sound Recorder Hoʻokumu pūnaewele kani Ke kani uila o UV

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO GoldWave kahi mea hoʻoponopono leo leo ikaika me nā mana nui no ka hanaʻana a me ka hoʻoponoponoʻana i nā leo leo e kākoʻo ana i nā kiʻi i kaulana.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10
Kāleka: Nā Mea Hoʻohaue Hoʻolaha no Windows
Developer: GoldWave Inc.
Kuhi: $ 49
Nui: 12 MB
'Ōlelo: English
Penei: 6.28