Nā papa MPP open


Hoʻonui ka nui o nā mea hoʻohana i Linux. ʻO ke kumu o kēia,ʻoiaʻiʻo, i nā mea i hiki ke hanaʻia e kēia pūnaeweleʻoihana, a me ka hōʻoiaʻana o ka hapanui o nā māhele Linux e māhele liloʻia me ka ukuʻole.

Inā hoʻoholoʻoe e hoʻokomo i Linux ma kāu kamepiula, a laila e ponoʻoe e hoʻokumu i kahi kāpili flash USB puʻupuʻu, e hiki ai iāʻoe ke hana i kēia hana. ʻO UNetbootin kekahi o nā mea hana kūʻokoʻa loa loa no ka hanaʻana i nā pūnaewele hoʻoili pūnaewele me kekahi mahele Linux.

Paipai mākou eʻike:ʻO nā polokalamu'ē aʻe e hana i nā leka uila hoʻouka

Hoʻokaʻawale ka hoʻopili

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻonaʻoi loa o ka huahana,ʻo ia ka hiki ke kiʻi i kahi kikowaena Linux i kohoʻia ma ka puka polokalamu. Ponoʻoe e koho i ka mahele e makemakeʻia ana, a laila e hoʻonohonoho i ka pūnaewele lele kahi e kākauʻia ai ka māheleʻana.

Hoʻohana kiʻi kiʻi

ʻOiaʻiʻo, hiki iāʻoe ke hoʻoiho i ka weheʻana o Linux ma keʻano he ISO ISO ma waho o ka pūnaewele hoʻonohonoho mana. Ke hoʻoukaʻana i kahi kiʻi kiʻi, ponoʻoe e kuhikuhi iā ia i loko o ka papahana, a laila hiki iāʻoe ke hele pololei i ke kaʻina hana no ka hanaʻana i kahi pū puhi lele.

Nā pōmaikaʻi:

1. ʻO ka pono ponoʻole;

2. Ke kikowaena kūlike me ka'ōlelo Lūkini;

3. ʻAʻole pono ke koiʻana ma kahi kamepiula;

4. Loaʻa kaʻoihana maʻalahi, he mea maikaʻi ia no nā poʻe novice.

Nā mea maikaʻi:

1. Hāʻawi iāʻoe e hana i nā pūnaewele hoʻolālā pūnaewele me Linux wale nō. ʻAʻole i kākoʻoʻia nā'ōnaehana hana'ē aʻe e ka pono.

ʻO UNetbootin ka koho kūpono no nā mea hoʻohana Linux. Me kona kōkua, pono loa i kekahi mea hoʻohana e hiki ke hana i kahi pūnaewele flash USB pūnaewele me ka Linux i makemakeʻia, e hele koke i ke kaʻina hoʻonohonoho.

Hoʻoiho iā UNetbootin no ke kaʻawale

E kiʻi i ka polokalamu hou loa o ka papahana mai kahi papa hana

Wahi pūnaewele Usb Linux Kelepona Uila Kaiapuni PeToUSB Nā polokalamu e hoʻokumu i kahi pū puhi lele

E hōʻike i kaʻatikala ma nāʻenehana kaiaulu:
ʻO UNetbootin he mea hoʻohana maʻalahi no ke kākauʻana i nā kiʻi kālai'āina o ka pūnaehana hana Linux ma kahi pūnaewele USB a hoʻouka hou aku.
Pūnaewele: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Kāleka: Polokalamu Polokalamu
Developer: Geza Kovacs
Kuhi: Free
Nui: 5 MB
'Ōlelo: Russian
Penei: 6.57