ʻIke mākou i ID ma Odnoklassniki

ʻO kēlā me kēia polokalamu, a me nā adapter hōʻailona AMD i keʻano, pono e koho i ka polokalamu pono. E kōkua ia i ka hoʻohana ponoʻana i nā kumuwaiwai a pau o kāu kamepiula. Ma ka papahana aʻo o kēia lā, e kōkua mākou iāʻoe e huli a hoʻoili i nā mea hoʻokele no ka mea hoʻokau kiʻi kiʻi AMD Radeon HD 6620G.

Hoʻohuli i ka polokalamu AMD Radeon HD 6620G

Ināʻole ka polokalamu pono, hikiʻole ke hoʻohana pono i ka mea hoʻokūkū wikiō AMD. No ka hoʻokomoʻana i ka pūnaewele, hiki iāʻoe ke kuhikuhi i kahi o nāʻano, a mākou e haʻi aku nei iāʻoe i kēia mau lā.

Hanana 1: Pūnaewele kahuahana o ka mea hana

ʻO ka mea mua, e nānā i kaʻike AMD āpau. Hoʻokomo mau ka mea hana i kāna huahana a hāʻawi i ka loaʻaʻole i nā mea hoʻokele.

  1. No ka hoʻomakaʻana, e hele i ka punaewele official o AMD ma ka loulou.
  2. A laila ma ka pakuhi, e huli i ke pihi "Ke kākoʻo a me nā mea hoʻokele" a kaomi ma luna.

  3. E laweʻiaʻoe i kaʻaoʻao kākoʻo hanahana. Ināʻoe e pakuhi i kahi liʻiliʻi iki, eʻikeʻoe iʻelua mau poho: "ʻImi a me ka hoʻonohonohoʻana o nā hoʻokele" a "A o ka hoʻokele 'ana i nā mea aʻo". E kaomi i ke pihi "Download"e kiʻi i kahi pono eʻike aunoa i kāu polokalamu a me ka pūnaehana hana, a me ka hoʻouka i nā mea hoʻokele a pau. Inā kohoʻoe e huli i ka polokalamu pono'ī, a laila e hoʻopihapiha i nā māhele a pau ma kaʻaoʻao kūpono. E kākau i kēlā me kēia kau i keʻano hou:
    • Ka Papa 1.: Kākuhi i kaʻano o ka mea hoʻopuka wikiō - APU (Hoʻopukaʻia Kaʻina);
    • Ka Papa 2: A laila ka huahana - Mobile APU;
    • Ka Papa 3:'Ānō ke kūlana - A APU / Series Radeon HD 6000G Pūnaewele;
    • Papa 4: E koho i ka'ōnaehana OS a me ka hohonu hohonu;
    • Ka Papa 5E kaomi wale "Hōʻike hualoaʻa"e hele i ka hopena hou.

  4. A laila eʻikeʻoe iāʻoe iho ma kaʻaoʻao pūnaewele pūnaewele no ka wikiō video i hōʻikeʻia. E kaomi i lalo, kahi eʻike aiʻoe i ka papa me nā hualoaʻa. Maanei eʻikeʻoe i nā polokalamu a pau e loaʻa ana no kāu polokalamu a me kāu OS, a hiki iāʻoe keʻike i nāʻike hou aku e pili ana i ka polokalamu hiki ke loli. Ke paipai mākou e koho i kahi mea hoʻokele kaʻawaleʻole ma kahi o ka hoʻokolohua (ʻaʻole ka hua'ōlelo i loko o ka inoa "Beta"), no ka mea, ua pono ka hana maikaʻi a maikaʻi. No ka hoʻoukaʻana i ka pūnaewele, e kaomi i ka pihi download ma ka laina i makemakeʻia.

I kēia manawa, ponoʻoe e hoʻokomo i ka polokalamu i download ai a hoʻonohonoho pono i kāu mea hoʻopuka wikiō me ia. Eia kekahi, no kouʻoluʻolu, ua hoʻonoho mua mākou i nā haʻawina e pili ana i kahi e hana ai me nā AMH kikowaena manahoho kiʻi. Hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa me lākou ma ka hahaiʻana i nā loulou i lalo:

Nāʻike hou aku:
Ke hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele ma o ka AMD Catalyst Control Center
Ke hoʻoukaʻana i nā mea hoʻokele me AMD Radeon Software Crimson

Hanana 2: Nā polokalamu no ka hoʻonohonoho pono pūnaewele

Eia kekahi,ʻike pahaʻoe no nā ponohana kūikawā e nānā pono i kāu polokalamu a e hoʻomaopopo i nā lako i hoʻohuiʻia e pono ai nā loiloi hoʻokele. ʻO ka pōmaikaʻi o kēiaʻano,ʻo ia ke ao holoʻokoʻa aʻaʻole makemake i kekahiʻike kūikawā a iʻole ka hana a ka mea hoʻohana. Ināʻaʻoleʻoe i hoʻoholo mua i kahi o ka polokalamu pono e huli ai, hiki iāʻoe ke loaʻa i kahi papa inoa o nā hōʻano pūnaewele maikaʻi loa o kēiaʻano ma ka loulou ma lalo nei:

E heluhelu hou: Ka wae o ka polokalamu hoʻolālā no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

A laila, e aʻo mākou e hoʻohana i ka Solution DrickPack. Loaʻa iā ia kahiʻene hoʻohana hoʻohana, a me kahi kikowaena pūnaewele o nā mea hoʻokele no nā lakohana likeʻole. Eia kekahi, hōʻano houʻia kēia pūnaewele a hoʻopiha hou i kona kumu. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka pūnaewele pūnaewele a me ka offline, no lailaʻaʻoleʻoe e pono i kaʻike pūnaewele. Ke paipai mākou iāʻoe e heluhelu i kaʻatikala, e wehewehe pono ana i keʻano o ka hōʻano houʻana i ka pūnaewele o nā mea hana e hoʻohana ana i DriverPack:

Leʻaleʻa: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DriverPack

Māhele 3: E huli i ka polokalamu hoʻohana i kaʻike

Hiki ke hoʻohanaʻia kēia alahana ināʻaʻole i hoʻonohonoho ponoʻia ka mea i loko o ke kikowaena. Pono pono eʻike i ka helu helu o ke kikowaena video. Hiki iāʻoe ke hana i kēia "Mana Mea Mea"ma ka huli waleʻana "Āhua" kākiō wikiō. Hiki iāʻoe ke hoʻohana i nā koho a mākou i koho ai no kāu loiloi ma mua:

PCI VEN_1002 & DEV_9641
PCI VEN_1002 & DEV_9715

A laila, ponoʻoe e hoʻohana i kekahi lawelawe pūnaewele e kūkala i ka kohoʻana i nā ponohana no ka ID pono. Ponoʻoe e koho i ka polokalamu pūnaewele hōʻoia hou no kāu pūnaehana hana a hoʻokuʻu iā ia. Ma mua, ua wehewehe mākou i nā kumuwaiwai kaulana loa o iaʻano papahana, a ua paipai hoʻi i nā kulekele kiko'ī no ka hanaʻana me lākou.

Kaʻohi: Loaʻaʻana i nā mea hoʻokele ma kahi mea ID makame

Ka Papa Hana 4: Mana Mea Mea

Aʻo ka hopena,ʻo ka koho hope loa,ʻo ka huliʻana i ka polokalamu me ka hoʻohanaʻana i nā meahana Windows. Me kaʻoiaʻiʻo o kēiaʻano keʻano liʻiliʻi loa, eʻae mau ana iāʻoe e hoʻokomo i nā faila koʻikoʻi, mahalo i kahi e hiki ai i ka pūnaewele ke hoʻoholo i ka mea. He hopena lōʻihi kēia e pono ke hoʻohana waleʻia ināʻaʻole i kūpono kekahi o nā ala i luna no kekahi kumu. E hele waleʻoe "Mana Mea Mea" ae hoʻololi i ka mea hoʻokele o kahi mea hoʻololi hilaʻikeʻole. ʻAʻole mākou i wehewehe nui i ka hanaʻana i kēia mea, no ka mea, ua hoʻopuka muaʻia nā mea kiko'ī no kēia kumuhana ma ka pūnaewele:

Kaʻohi: Ka hoʻokomoʻana i nā hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

E like me kāu eʻike ai, hoʻokomo i nā pilot no ka AMD Radeon HD 6620G i ka manawa a me ka ikaika. Ponoʻoe e koho maʻamau i ka pūnaewele a hoʻokomo iā ia. Ke manaolana nei mākou ma hope o ka heluheluʻana i ka moʻolelo e loaʻa iāʻoe ka lanakila aʻaʻole pilikia. A inā he mau nīnau, e nīnau iā lākou i nā pane a e pane mākou iāʻoe.