Tweaking Mozilla Firefox polokalamu kele pūnaewele e hoʻonui i ka hana


ʻO ka manawa maʻamau e pau kaʻikeʻana i kaʻikeʻana i kā SIM card. ʻO ka pilikia ka maʻalahi, no laila, e noʻonoʻo kākou pehea e hoʻoponopono ai.

Nā kumu o nā pilikia me ka ho'ākākaʻana o ka pahu SIM a me kā lākou mau hanana

ʻO nā pilikia i ka hoʻohuiʻana i nā pūnaewele pūnaewele, me ka hana a SIM, hiki i nā kumu he nui. Hiki iā lākou ke māhele iʻelua mau pūʻulu nui: pūnaewele a me nā lakohana. A laila, ua māheleʻia kēia mau hopena i nā pilikia me ka kāleka pono'ī aiʻole me ka mea hana. E noʻonoʻo i nā kumu o ka hikiʻole keʻae i ka maʻalahi.

Ka Hopena 1: Halawa waho

ʻO ke kelepona offline, keʻoleʻo "Flight mode" he koho, i ka manawa e hiki ai, ua pau nā'ōpili kamaʻilio a pau o ke kikowaena (pūnaewele, Wi-Fi, Bluetooth, GPS a me NFC). ʻO ka hopena i kēia pilikia he maʻalahi.

  1. E hele i "Papa".
  2. E nānā i nā koho a me nā koho. I ka papa o ia mau kūlana e pono "Ka mode hana pūnaewele" ("Kūlana Flight", "Kūnaeʻa Mokule" a pēlā aku).
  3. E kāomi i kēia mea. E hele i loko, e nānā inā ua loli ke kī.

    Inā ikaika, hoʻoneʻe.
  4. ʻOiai, e hoʻi i nā mea a pau i ka mea maʻamau. Ponoʻoe e wehe a hōʻano hou i ka sim card.

Ka Hopena 2: Ka Pauʻana o Kāpena

Hana kēia i ka wā i hoʻohanaʻole aiʻoe i ke kāleka no ka manawa lōʻihi aʻaʻole i hoʻopiha i ka pūnaewele ma luna. E like me keʻano, ua kauoha ka mea hoʻohana pūnaewele i ka mea hoʻohana e hiki ke hoʻopauʻia ka helu, akāʻaʻole hiki i nā mea a pau ke hoʻolohe i kēia. ʻO ka hopena i kēia pilikia,ʻo ia ke hoʻokaʻaʻike aku i ka lawelawe kākoʻo o kāu mea hoʻohana aiʻole e kūʻai wale i kahi kāleka hou.

NĀ Kuhikuhi 3: Pau ka pio o ka moku.

ʻO ka pilikia, he mea maʻamau ia no nā mea hoʻohana i nā pūnaewele paʻa. Ponoʻoe e hoʻololi i ka lumi lua lua - kahi hana e like me kēia.

  1. In "Papa" e hele i nā koho kūkā. I loko o ia mau mea - pili i kahi mea Hoʻonā SIM aiʻole "Hoʻomalu SIM".
  2. E koho i kahi poʻomanaʻo me kahi kāleka paʻaʻole a hoʻokahe i ka pāloli "Hoʻoponopono".

Hiki iāʻoe ke ho'āʻo i kēia ola hacking.

  1. E komo i loko o ka noi "Nā memo".
  2. E ho'āʻo e hoʻouna i kahi leka uila o nā mea pilikinoʻole i kekahi hulina. Ke hoʻounaʻana, koho i kahi kāleka iʻole e holo. Pono ke 'ano noi iāʻoe e hoʻololi. E kaomi ma ke kaomiʻana i kahi mea kūpono.

Noʻonoʻo 4: NVRAM i hōʻinoʻia

ʻO kahi pilikia e pili ana i nā polokalamu e pili ana i nā pūnaewele MTK. I ka hoʻohanaʻana i ke kelepona, e hōʻino ana i ka māhele NVRAM, i mea nui no ka hana, kahi i mālamaʻia ai nāʻike kūpono no ka hanaʻana o ka mea me ka pūnaewele uele (me ka pūnaewele), hiki. Hiki iāʻoe ke nānā e like me kēia.

  1. E hoʻololi i ka pūnaewele Wi-Fi a nānā i ka papa inoa o nā loulou e pili ana.
  2. Ināʻikeʻia ka mea mua ma ka papa inoa "NVRAM WARNING: * kikokikona kikokikona" " - ua inoino kēia māhele o ka hoʻomanaʻo pūnaewele a pono e hoʻihoʻiʻia.

ʻAʻole ka mea maʻalahi ka ho'ōla houʻana i ka NVRAM, akā me ke kōkuaʻana o nā polokalamu SP Flash a me ka papahana MTK Droid Tools hiki ke hiki. Eia kekahi, ma keʻano he hiʻohiʻona hiʻohiʻona, hiki ke hoʻohana i ka mea ma lalo nei.

E nānā hoʻi:
ZTE Blade A510 pūnaewele mamao
ʻO Explay Firm Smartphone Pūkuwe

Haʻawina 5: Mea hoʻopau ponoʻole o ka Pūnaewele

ʻO kēia pilikia e hiki ke hālāwai pū me nā firmware aupuni a ma kahi pūʻokoʻaʻekolu. I ke kumu o nā polokalamu mana hoʻonā, ho'āʻo hou i ka hoʻonohonohoʻana i ka hoʻonohonoho pūnaewele - e hoʻololi kēia hana i nā loli a pau, e hoʻihoʻi ana i ka pono o kaʻoihana i ka pūnaewele. Inā hoʻokomo ka hōʻano hou i kahi polokalamu hou o Android, a laila, e kaliʻoe i kahi pākuʻi mai nā mea hoʻolālā a iʻole kaʻike iho kahiʻoi aku. ʻO ka'ōmole hou ke koho wale nō inā loaʻa nā pilikia like me nā polokalamuʻoihana.

Ka Noʻonoʻo 6: Pāpā hewaʻole ma waena o ka kāleka a me ka mea loaʻa.

Hiki i ka hopena o ka loli SIM a me nā mākia i ka lewa ke lilo i lepo. Hiki iāʻoe ke nānā i kēia ma ka laweʻana i ka palapala a nānā pono iā ia. Ma ke alo o ka lepo - holoi me kahi waiʻona. Hiki iāʻoe ke ho'āʻo e hoʻomaʻemaʻe i ka slot iā ia iho, akā ponoʻoe e makaʻala loa. Ināʻaʻohe lepo, lawe a hoʻokuʻu hou i ka kāleka hiki ke kōkua pū paha - hiki paha iā ia ma muli o ka haʻalulu a iʻole ka weliweli.

NĀ Kuhikuhi 7: Hāʻule i kahi mea lawelawe

Ke kūʻaiʻia nei kekahi o nā'ōhumu o nā mea kūʻai e nā poʻe kelepona ma ke kumu hoʻemiʻia i nā hale i kālaiʻia - e like me keʻano, ua hoʻopaʻaʻia kēlā mau smartphones i ke kikowaena o kēia mea hoʻohana, a me ka hoʻokaʻawaleʻana,ʻaʻole lākou e hana me nā kāleka SIM'ē aʻe. Eia kekahi,ʻo ka kūʻai hou loaʻia o nā "makaleʻa" (iʻole i hōʻoia) ma waho, e like me ka mea hoʻohana hoʻokahi, a hiki ke hoʻopaʻaʻia. ʻO ka hopena i kēia pilikia,ʻo ia ka wehe, me ka luna no ka uku.

Noʻonoʻo 8: Hanaʻino i ka kāki SIM

Ma ka like me keʻano o waho, pono ke kāleka SIM ma kahi pūnaehana paʻakikī e hiki ke wāwahi. Ke kumu - hāʻule, kūponoʻole a lawe pinepine paha mai ka mea hoʻopuka. Eia kekahi, he nui nā mea hoʻohana ma mua o ke paniʻana i nā kāki SIM piha piha me ka micro a iʻole nanoSIM, eʻoki wale i ka nui i makemakeʻia. No laila, hiki i nā polokalamu hou ke hōʻoia kūpono i kēlā "Frankenstein". I kekahi hihia, ponoʻoe e pani i ka kāleka, hiki ke hanaʻia ma nā kiko o kāu mea hoʻohana.

No 9: Hanaʻino i ka poho o ka pahu SIM

ʻO ke kumu nuiʻole o nā pilikia me kaʻikeʻana i nā kāleka kamaʻilio - nā pilikia me ka mea loaʻa. Hoʻopaʻiʻia lākou ma muli o ka hāʻule, kahi wai a iʻole nā ​​pilikia hana hale. Aia nō, he paʻakikī ke lawelaweʻana i kēiaʻano pilikia i kāu iho, a ponoʻoe e hoʻokaʻaʻike i kahi kikowaena lawelawe.

ʻO nā kumu a me nā mea i ho'ākākaʻia ma luna nei he mea maʻalahi ia i ka hapanui o nā lako. Aia kekahi mau mea kiko'ī e pili ana i kahi laina kiko'ī a iʻole nāʻano o nā lakohana, akā pono lākou e noʻonoʻoʻia e likeʻole.