Pehea e hoʻolilo ai i kālā ma ka hui VKontakte

Ināʻoe he mea hoʻohana ikaika loa i ka VKontakte launa pūnaewele, a laila, he manaʻo kou e pili ana i ka loaʻa o ke kālā maoli me ke kōkua o kēia punawai. Pehea nā ala e hiki ai ke loaʻa ma ka hui VK, e wehewehe hou aku mākou.

Loaʻa ma ka hui VK

Ma mua o ka hoʻomaka ponoʻana i ka noʻonoʻoʻana i nāʻano o nā uku ma o ke kaiāulu o VKontakte, ponoʻoe e noʻonoʻo pono i ka mea e pili ana i ke kumuhana no ka hoʻolaha. Loaʻa kēia ma muli o ke kūpono o ka waiwai o ka hui ma luna o nā hōʻailona o ka heluna o ka poʻe komo, a me ka nui o ka heleʻana.

E nānā hoʻi: Pehea e hoʻonui ai i kahi hui o VK

ʻOiai,ʻaʻole ia he mea maʻalahi ka nānāʻana i nā kānāwai o ka nohona pili aupuni e pale i nā pilikia he nui i ka hoʻomakaʻana o ka uluʻana.

E nānā hoʻi: Pehea e alakaʻi ai i kahi hui o VK

I kēia manawa, i kahi kaiāulu maikaʻi a me nā mea nui o ka poʻe komo, hiki iāʻoe ke holo i ka hana o ka hoʻoponoponoʻana i kāu mau hana.

Loaʻa mākou i keʻano o nā kūlana kānāwai o nā kālā a VKontakte, aʻo kēlā mea kēia mea ma kahi kēkelē aʻo kekahi paha e makemake iāʻoe e hana.

Māhele 1: Hoʻolaha hoʻolaha

ʻO ke ala maʻalahi loa e hoʻolilo i kālā i VC i kēia lā,ʻo ia ke kauʻana i nā pou hoʻolaha ma kaʻaoʻao kaiāulu. E nānā i ka nānāʻana, hiki iāʻoe keʻike maoli i kēlā me kēia hui,ʻoi aku ka nui o nā poʻe inoa inoa i ka nui o nā poʻe hoʻohana.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻolaha ai iā VK

No ka hoʻomaopopo nuiʻana i ke kaʻina o ka huliʻana i nā kaiaulu kahi hiki iā lākou ke hoʻolaha iāʻoe i ka waiwai maoli, ua'ōleloʻia e hoʻohana i nā lawelawe kūikawā. Ma loko o ke kumu o kēia aʻoʻana, e hoʻopili mākou i kahi papahana Sociate, kahi mea i hoʻolakoʻia i ka kūʻaiʻana i nā pou ma ka lehulehu.

Pono kēia 'oihana e koi i ka hui e loaʻa i lalo o 1000 mau mea inoa.

E hele i kahi pūnaewele Sociate

  1. Ma ka hoʻohanaʻana i ka pūnaewele i hāʻawiʻia, e wehe i kahi pūnaewele official o Sociate a ma ka'ākau'ākau i luna e kaomi i ka pihi. "Kakau inoa".
  2. Ke hoʻohana nei i ka puka makani i hōʻikeʻia, e kākau inoa ma kahi ala kūpono.
  3. Eia kekahi laʻana, e hoʻopaʻa inoa mākou ma o VKontakte.

  4. Ke hoʻokaho inoaʻana ma o ka palapala hoʻolilo kānāwai VK, e ponoʻoe e hāʻawi i nā kuleana kūpono o ke Komo Komo i ka helu.
  5. Hoʻopiha i nā māla i hoʻokomoʻia i ka papa o ke kākau inoa.

Pono e hoʻopau i ka hoʻolaha AdBlock!

I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hele pololei e hana me kēia lawelawe.

  1. I hoʻokahi manawa ma ka papa hana lawelawe o ka poʻe Sociate, e hoʻonui i ka poho ma ka papahana nui. "Luna".
  2. Ma ka papa inoa hou o nā māhele, koho "ʻO koʻu mau pūnaewele".
  3. Ma ka lalo o kaʻaoʻao, e huli i ka pāʻani kelepaʻenehana pāʻoihana a koho i kaʻaoʻao Waena.
  4. E kaomi i ke pihi. "E hui i ka hui VKontakte".
  5. Ma hope o ka hoʻouka houʻia o kaʻaoʻao, e hōʻikeʻia kahi poho ma lalo o ke pihi i'ōleloʻia me nā kaiaulu kahi āu e hana nei.

No nā hana'ē aʻe, nā mea a pau e pili ana iāʻoe wale nō a me kēlā mau kumuwaiwai āu i kēia manawa. E heluhelu pono i nā'ōlelo a pau o ka lawelawe a e like hoʻi me lākou kahi kāu hoʻolaha mua.

Ke Kumu Hana 2: Pūnaewele Kūnaewele VK

ʻAʻohe mea i maʻaʻole i kēia lā ke ala e loaʻa ai iā VKontakte ma o ka hoʻohanaʻana i kēia punawai ma keʻano he kālepa kālepa. Ma kēiaʻano, ua paʻa loa nā lima o kēlā me kēia limahana, no ka mea, ua kākoʻo ikaika ke kākoʻo i nāʻoihana kūʻai.

E heluhelu hou: Pehea e hana ai i kahi hale kūʻai pūnaewele VK

Eʻoluʻolu e mālama i ka hana o ka hoʻokumuʻana i kahi hale kūʻai pūnaewele noʻoe wale nō ināʻoe iʻike iki i kahiʻoihana o kaʻoihana. Ināʻole, ua loaʻa iāʻoe nā manawa a pau e hana i nā hana hewaʻole.

Māhele 3: Polokalamu Hoʻohui

Ma keʻano o kēiaʻano, hiki iāʻoe ke hoʻopau pono i nā kālā, ma ka hoʻohuiʻana i kahi papahana pili, e loaʻa iāʻoe nā uku no ka hoʻokomoʻana i nā mea kūʻai. Eia kekahi laʻana,ʻike mākou i kahi lawelawe e like me Admitad.

ʻAʻole pono ka pūnaewele hui pūnaewele i kāu kālā i hoʻomaka.

E hele i ka pūnaewele o ka Admitad lawelawe

  1. E wehe i ka pūnaewele official o ka lawelawe i nīnauʻia ma ka hoʻohanaʻana i ka loulou kūpono a kaomi i ke pihi. "Hono" i waenakonu o kaʻaoʻao.
  2. No ka 'ikepili e pili ana i ka lawelawe' ana, pono ia e hoʻohana i ke pihi. "E aʻo hou".

  3. E hahai i ke kaʻina hana maʻamau, e hōʻike ana i kaʻike pono.
  4. I ka hopena o ka hopena, e hoʻohui i ka pūnaewele maʻamau e like me nā koi o ka lawelawe.
  5. Ke hoʻopauʻia ka hoʻopaʻa inoa, e loaʻa iāʻoe kahi leka hoʻomaopopo.
  6. I kēia manawa, ponoʻoe e hele i ka leka uila i hoʻounaʻia i ka leka uila i loaʻa iāʻoe ma ka hoʻopaʻa inoaʻana a laila e kaomi i ke pihi "Hoʻonomi".
  7. Ma hope o ke kuhikuhi houʻana i kahi pūnaewele Admitad, e hoʻohana i ke pihi "E nānā"e hoʻopaʻa i ka paʻa o ka kahua i kūkuluʻia.
  8. E hāʻawi i ka mana maʻamau ma ka pūnaewele o VKontakte a hāʻawi i ka palapala noi i kāu pūnaewele.
  9. Eʻoluʻolu e ponoʻoe e hoʻohui i kahi helu kelepona paʻamau, aʻikeʻoe i ka nui o nā māhele a me nā hiʻohiʻona. ʻO kēia ke kumu o kēlā me kēia kanaka i kona manaʻo pono'ī e hana me nā papahana pili.
  10. Ma kaʻaoʻao nui o ka lawelawe e hōʻikeʻia nā hoʻolahaʻana mai nā hui e hiki ai iāʻoe ke hoʻohui pū.
  11. Ma hope o ka heluheluʻana i nā hua'ōlelo o ka Commonwealth, e hoʻohana i ka pihi "Hono".
  12. E hōʻoia i kāuʻae i ka papahana pili.
  13. Ma hope o nā manaʻo, e hoʻounaʻia ka noi no ka hoʻohui.
  14. Eʻoluʻolu e hoʻi i kaʻaoʻao nui o ka lawelawe, e hōʻikeʻia nā hui āu e kōkua nei ma nā laina mua o ka papa inoa.

Hiki iā ia ke hopena o kēia puke kula, no ka mea, ua nānā mākou i nā kumu nui. ʻO ke kaʻina hana o ka loaʻaʻana ma muli o kou makemake.

Ma keʻano he hopena o kēiaʻatikala, he mea nui e haʻi aku inā loaʻa iāʻoe nā kālā mua, a laila hiki iāʻoe ke loaʻa i kahi kaiāulu kaulana a hoʻohui pū aku i nā polokalamu pili a me nā hoʻolaha kūʻaiʻana i ia. Mahalo i kēiaʻano, hiki iāʻoe ke loaʻa ka waiwai i ka manawa pōkole loa, akā me ka nānā pono i ke kaʻina o ka alakaʻiʻana i ka lehulehu.

Hoʻolahalaha i ke kaiāulu VKontakte hiki ke uku iāʻoe i ke kālā nui loa, no laila e hana i kāu pilikia a me kāu pilikia.

Ma hope o ka heluheluʻana i kaʻatikala, ke manaʻo nei mākou ua loaʻa iāʻoe nā pane i nā nīnau e pili ana i nā kālā ma ka'āina VK. ʻAeʻa maikaʻi!