No ke aha i hoʻokomoʻoleʻia ai ka NET Framework 4?

Ehia pinepine e hoʻohana aiʻoe i ka MS Word? E kūʻai akuʻoe i nā palapala me nā mea hoʻohana'ē aʻe? Hiki iāʻoe e hoʻouna iā lākou i ka Pūnaewele aiʻole e hoʻokuʻu iā lākou ma nā puka waho? Hanaʻoe i nā palapala no ke kanaka pilikino wale nō ma kēia polokalamu?

Ināʻoluʻoluʻoeʻaʻole wale i kou manawa a me kou ikaika i ka hanaʻana i kahi pūnaewele pono'ī, akā i kou pilikino pono'ī, ponoʻoe e aʻo i keʻano e pale ai i ke komoʻoleʻia o ka pūnaewele. Ma ka hoʻonohonohoʻana i kahi hua'ōlelo, e hikiʻole iāʻoe ke pale i ka hua'ōlelo o ka hua'ōlelo mai ka hoʻoponoponoʻana i kēiaʻano, akā e hoʻopauʻia hoʻi ka hiki ke weheʻia e nā mea hoʻohana'ē aʻe.

Pehea e hoʻonoho ai i kahi hua'ōlelo no kahi hua'ōlelo MS Word

Ma kaʻikeʻole i ka hua'ōlelo i hoʻonohoʻia e ka mea kākau,ʻaʻole hiki ke wehe i ka palapala i palekanaʻia, mai hoʻopoinaʻoe. No ka hoʻomaluʻana i ka faila, e hana i kēia manipua:

1. Ma ka palapala e makemake anaʻoe e pale me kahi hua'ōlelo, e hele i ka papa kuhikuhi "File".

2. E wehe i ka paukū "'Ikepili".


3. E koho i kahi mahele "Puke Palapala"a laila koho "Hoʻopunipuniʻia me ka hoʻohanaʻana i kahi hua'ōlelo".

4. E hoʻokomo i ka hua'ōlelo ma ka mahele "Palapala Hoʻopuna" ae kaomi "OK".

5. Ma ke kahua "Hōʻoia o ka hōʻoia" e hoʻokomo hou i ka hua'ōlelo, a laila e kaomi "OK".

Ma hope o kou hoʻopakele a hoʻopauʻana i kēia palapala, hiki iāʻoe ke komo i kāna mau helu ma hope o ke komoʻana i ka hua'ōlelo.

    Kōkuhi: Mai hoʻohana i nā'ōlelo hua'ōlelo maʻalahi no ka paleʻana i nā leka i heluʻia ai nā helu aiʻole nā ​​leka wale nō, i paiʻia ma keʻano. E hoʻohui i kāu hua'ōlelo i nāʻano likeʻole o nā huapalapala i kākauʻia i loko o nā papa inoa'ē aʻe.

Nānā: E noʻonoʻo i ka hihia i ka wā e komo ai i ka hua'ōlelo, e hoʻolohe i ka'ōlelo i hoʻohanaʻia, e hōʻoia i kēlā "LOA KAPA" ʻaʻole i komo.

Inā hoʻopoinaʻoe i ka hua'ōlelo mai ka faile aiʻole ua nalowale, hikiʻole i Word ke hoʻihoʻi i nāʻikepili i loko o ka palapala.

Maʻaneʻi, nā mea a pau, mai kēia wahi liʻiliʻi, ua aʻoʻoe i ka hoʻokomoʻana i kahi hua'ōlelo ma kahi hua'ōlelo Word, a laila e pale ana iā ia mai kahiʻaeʻole,ʻaʻole e haʻi i ka hoʻololi kūpono o kaʻike. No kaʻikeʻole i ka hua'ōlelo,ʻaʻohe mea hiki ke wehe i kēia faila.