E hoʻololi i nā leka o kahi kāleka ma kahi o Windows 7

ʻO ka'ōkuhi he pūnaewele e hiki ai iāʻoe ke komo i nā hiʻohiʻona kūikawā no ka lehulehu o nā mea hoʻohana. I mea e koho ai i kekahi mea hoʻohana, hoʻohanaʻia kahi pūmu + mea hoʻohana. Ke komoʻoe i kāu moʻokāki, pono ka mea hoʻohana e hoʻokomo i kēia hui pūnaewele. Ināʻaʻohe pilikia me ke komoʻana, a laila, maʻalahi nā pilikia me kahi hua'ōlelo.

Eia kekahi laʻana, hiki iāʻoe ke hoʻopoina i ka hua'ōlelo o kāu moʻokāki. ʻO kēia keʻano kēia i ka wā i hoʻonohoʻia ai ka hōʻailona i ka pūnaewele i ka mea pono. ʻO ia,ʻaʻoleʻoe i komo i ka hua'ōlelo mai kāu pūnaewele iʻole e komo i loko. Ua holo waleʻoe ma Steam a ma hope oʻelua mau kekona e hiki iāʻoe ke kamaʻilio me nā hoaaloha. Akā, ma nāʻano hemahema, he laʻanaʻole, i ka wā e hanaʻole ana ka kikowaena, ua hoʻonohonoho houʻia ka hōʻailona i ka Steam a noʻonoʻo e hoʻi hou i ka inoa a me ka'ōlelo kākau. I kēia manawa, hiki kahi pilikia - hoʻohana ka mea hoʻomanaʻo i kona komoʻana, akāʻaʻoleʻo ia e hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo. No ka haʻaleleʻana i kēlāʻano kūlana, aia kekahi hana hōʻailona hōʻailona. Pehea e hoʻihoʻi ai i kāuʻike i kāu pūnaewele e hoʻohana i ka hoʻonā hou, e heluhelu.

ʻAʻole i hoʻohana nā kānaka a pau i kahi pakuhi a iʻole kikokikona kikokikona ma ka lolouila no ka mālamaʻana i nā hua'ōlelo. I ka manawa pinepine i ka poinaʻana o ka hua'ōlelo,ʻoiaʻiʻo, inā hoʻohanaʻia nā hua'ōlelo likeʻole no nā kālā i nā papahana likeʻole,ʻo ka nui o nā pūnaewele, e like me Steam, loaʻa kahiʻano hōʻailona hōʻailona. He aha kāu e hana ai inā hoʻopoinaʻoe i kāu hua'ōlelo mai ka mokuahi?

Pehea e hoʻihoʻi hou ai i kaʻikepili ma Steam?

Mālamaʻia ka hōʻailona ma o ka leka uila e pili ana i kāu moʻokāki. E hoʻounaʻia kahi leka uila me ka helu hōʻailona hōʻailona hōʻailona. No ka hoʻomakaʻana e ho'āla hou i kāu hua'ōlelo moʻokāki, ponoʻoe e kaomi i "ʻAʻole hiki iaʻu ke hoʻokomo i ke komoʻana i ka pūnaewele Steam".

Ma hope o kēlā, koho i ka mea ma ka papa inoa i hoʻopoinaʻoe i kāu hōkeo pūnaewele Steam a iʻole ka hua'ōlelo (ʻo ia ka laina mua mai luna).

A laila, ponoʻoe e komo i kahi inoa inoa, leka uila e pili ana i kāu moʻokāki aiʻole kekahi helu kelepona pili.

A laila e hoʻounaʻia i kahi leka hoʻomaopopo i kāu helu kelepili i hoʻopaʻaʻia i kāu moʻokāki aiʻole e-leka uila.

Ināʻaʻoleʻoe e komo i kahi helu kelepona kūikawā, a laila koho i ka koho kūpono i nā kuhikuhi hou aʻe. Inā hiki iāʻoe ke komo i kahi punawai i'ōleloʻia, a laila koho i ka koho me ka hoʻounaʻana i ke code hōʻoia i kāu helu kelepona.

Ma loko oʻelua mau kekona, e hoʻounaʻia kahi SMS i kāu kelepona pūnaewele me kēia code. E komo i kēia code ma keʻano e hōʻike.

A laila e hoʻoikaikaʻiaʻoe e hoʻololi i kāu hua'ōlelo a iʻole e hoʻololi i ka leka uila e pili ana i kāu moʻokāki. E koho i kahi hoʻololi o ka hōʻailona. E komo i ka hua'ōlelo hou āu e makemake ai e hoʻohana i kāuʻikepili. E hoʻomanaʻo i hikiʻole iāʻoe ke hoʻohana i ka hua'ōlelo o kēia manawa mai kāu moʻokāki. Mai poina i ka ponoʻole o ka hua'ōlelo e kau wale i nā leka a me nā helu. E hoʻohana i nā leka kaulike. No laila, hiki iāʻoe ke hoʻonui i ka pale o kāu moʻokāki. He mea nui kēia i ka nui o nā pāʻani maikaʻi e pili ana i kāu moʻokāki.

Ma hope o kou komoʻana i kāu hua'ōlelo a e hana hou i ka maheleʻelua, e kaomi i ke pihi hoʻopaʻa. Aʻo ka hopena, e paniʻia ka hua'ōlelo me ka mea āu i komo ai. I kēia manawa, ponoʻoe e komo i loko o kāu moʻokāki ma ke kaomiʻana i ke pihi pono.

E hoʻopaʻa i kāu moʻokāki me ka hoʻohanaʻana i ka hua'ōlelo hou. Mai poinaʻoe e kau i kahi pai i mua o ka koho "hoʻomanaʻo i ka hua'ōlelo" ināʻaʻoleʻoe makemake e komo i kēlā me kēia manawa ke huli iā Steam. I kēia manawa uaʻikeʻoe pehea e hoʻihoʻi ai i ka hua'ōlelo Steam. Manaʻo mākou e kōkua kēia i ka mālamaʻana iāʻoe i ka manawa i ka hopena o kahi kūlana likeʻole.