Ua pane aku nā mea hoʻolālā a pau i ka hoʻopiʻi kū'ēʻana i ka poʻe pā

ʻO nā mea hoʻolālā o ka Pūʻulu Kū'ē: Hōʻikeʻo Rome II i ka papahana o ka moʻolelo no ka paneʻoleʻana o nā mea pāʻani i ka hele pinepineʻana o nā luna wahine.

Hoʻohui ka Hui Pūnaewele Studio i loko o kāna hōʻikeʻana i ka māhele o ka hāʻuleʻana o nā kaukaualiʻi wahine i loaʻa no ka uku ma nā hou hou, me ka manaʻo o nā mea pāʻani, i hoʻololiʻoleʻia.

Wahi a nā mea hoʻomohala, hiki i ka'ōnaehana hou o kaʻohana ke hoʻopilikia i ke kūlana: inā i male nā ​​male o kaʻohana aliʻi o ka mea pāʻani, a laila nui aʻe nā wāhine i loko o kaʻohana, aʻo ia hoʻi he mea hiki ke hoʻolimalimaʻia e like me nā kaukaualiʻi.

ʻO ka maʻeneka o nā luna nui wahine i ka pāʻani he 10-15%, akā, ma kekahi mauʻanuʻu (nā moku'āina Helene, ka moku Roma, Carthage a me nā'āina hikina) ua pau loa. A i ke aupuni o Kusa, ma ke ano like, ua pii ka nui i 50%.

I ka hopena, ua'ōlelo ka Creative Assembly e hana ana nā hana pono e pili ana me kaʻole o nā pahu aʻaʻole hiki i nā mea hoʻomohala ke hoʻololi i kekahi mea e pili ana. Uaʻikeʻia hoʻi hiki i nā mea pāʻani ke hoʻololi i kēia mau waiwai ma o nā loli.