Hoʻonohonoho i Asus RT-N12 no Beeline

Mea hoʻoili Pai Pūnaeweleʻo ASUS RT-N12 a me RT-N12 C1 (e kaomi ai e hoʻonui)

ʻAʻole hiki ke koho i mua ou. nā kuhikuhi no ka hoʻokumuʻana i kahi mea hoʻoiho Wi-Fi Asus RT-N12 aiʻole Asus RT-N12 C1 no ka hana ma ka beeline Beeline. ʻO Frankly, keʻano o ka hoʻonohonoho pūnaewele o kaʻaneʻane o nā mea likeʻole o Asus e pili ana - e like me N10, N12 a N13 paha. Eʻikeʻia nāʻokoʻa inā pono ka mea hoʻohana i kekahi mau hana'ē aʻe i loaʻa i loko o kekahiʻano. Akā, i ke kumu o kēia hana e kākau wau i kahi aʻo aʻoʻana, no ka mea ʻikeʻia kahi huli maʻamau ma ka Pūnaewele no kekahi kumu kumuʻole lākou e kākau e pili ana i ia mea, a ke nānā nei nā mea hoʻohana no nā'ōkuhi no kekahi hiʻohiʻona kūpono, ka mea a lākou i kūʻai ai aʻaʻole hiki iā lākou ke koho i kahi alakaʻi'ē aʻe i ka mea hoʻopuka o ka mea hana hoʻokahi.

UPD 2014: Nā kuhikuhi no ka hoʻonāʻana i ASUS RT-N12 no Beeline me kahi hou wikiō me ke aʻo pūnaewele.

Asus RT-N12 Hoʻohui

Ma hope o Asus RT-N12 Pāpālua

Ma ke kua o ke kuhihina RT-N12 he 4 mau liana LAN a me kahi port no ka hoʻohuiʻana i ka laulaʻoihana. Pono ka Beeline Internet e hoʻohui i kahi port e pili ana i ke alalai, aʻo kekahi kī'ē aʻe i komo i loko o ka pahū e pono e hoʻohui i kekahi o nā pūnaewele LAN ma ke alalaika i ka pūnaewele kākika pūnaewele o kahi kamepiula. Ma hope o kēlā, ināʻaʻoleʻoe i hana i kēia, hiki iāʻoe ke pale i nā antenia a hoʻololi i ka mana o ka mea hoʻopuka.

Eia kekahi, ma mua o ka hoʻomakaʻana i ka hoʻonohonohoʻana i ka Beeline Internet connection, makemake au e hōʻoia nā mea o ka IPv4 ma luna o ka pūnaewele o ka pūnaewele ma kāu kamepiula: e hōʻoia mau i ka IP IP a loaʻa i nā inoa kikowaena DNS. Ke'ōlelo nui nei au e hoʻolohe i ka hopena hope loa, no ka mea, i kēia manawa, hiki ke hoʻololi kēia hoʻohālike i nā polokalamu'ē aʻe e pili ana i ka nānāʻana i ka hana o ka Pūnaewele.

No ka hanaʻana i kēia, e hele i ka Windows 8 a me ka Windows 7 ma ka Pūnaewele a me ka Pāihana Hoʻolaha, a laila ka hoʻonohonoho pūnaewele, kaomi-'ākau ma ka laikini LAN, nā waiwai, koho i ka IPv4, kaomi'ākau a me nā waiwai . Hoʻopaʻa i ka hōʻailona kūpono.

E hoʻonohonoho i ka laina L2TP no Beeline Internet

He wahi nui: i ka manawa o ka hoʻonohonoho o ke alalai a ma hope o ka hoʻonohonohoʻana,ʻaʻole e hoʻohana (inā loaʻa) e hoʻohui i Beeline ma kāu kamepiula -ʻo ia. ka pilina āu i hoʻohana ai ma mua, ma mua o ka kūʻaiʻana i kahi mea hoʻokele. Ie pono ke hoʻohuliʻia i ka wā e hele ai i nā kumu aʻo ma hope a ma hope iho, i ka hoʻokumuʻana o nā mea a pau -ʻo kēia wale nō ka hana a ka Internet e like me ka mea e pono ai.

No ka hoʻonohonohoʻana, e hoʻokomo i kēlā me kēia pūnaewele a hoʻokomo i kēia helu ma ka pahu helu: 192.168.1.1 a pēhi i ke komo. No ka hopena, ponoʻoe eʻike i kahi manaʻo no ka hoʻokomoʻana i kahi hua'ōlelo, kahi e pono aiʻoe e hoʻokomo i ka hōkeo paʻamau a me ka hua'ōlelo no ka mea hiki ke hoʻopukaʻia e like me Asus RT-N12. Admin / admin.

Ināʻoe i hana i nā mea a pau, a lailaʻo ka mea āu eʻike ai,ʻo ia kaʻaoʻao kikowaena o ka mea kele pūnaewele Asus RT-N12. Akā,ʻaʻole wau e loaʻa i kēia alalai,ʻaʻole hiki iaʻu keʻike i nā screenshots kupono (screenshots), no laila e hoʻohana wau i nā kiʻi mai kahi Asus'ē aʻe i loko o ka puke a noi aku iāʻoeʻaʻole e hopohopo inā heʻokoʻa kekahi mau mea mai ka mea āu eʻike nei ma kāu pakuhi. I kekahi manawa, ma hope o ka pauʻana o nā paepae i hōʻikeʻia maʻaneʻi, e loaʻa iāʻoe kahi lawelawe kūpono a me ka pūnaewele kelepona ma o kahi alalai.

Ka hoʻonohonohoʻana o Beeline ma Asus RT-N12 (kahi e hoʻopau ai)

Nolaila, e hele kakou. Ma ka'āpana hema, koho i ka mea WAN, a hiki ke kapaʻia hoʻiʻo Ipu Pūnaewele, a hele i kaʻaoʻao hoʻolālā pili. I ka "Connection Type" kahua, koho i ka L2TP (a inā paha e loaʻa ana - L2TP + Dynamic IP), ināʻoe e hoʻohana i ka Beeline TV, a laila ma ka kahua o IPTV, koho i ke awa LAN (hoʻokahi o nāʻaoʻaoʻehā ma hope o ke alalai) e hoʻohui i ka pahu hoʻonohonoho, ke hāʻawiʻoleʻia ka hoʻohana pūʻana o ka pūnaewele ma kēia awa. Ma ka māla "komo i ka inoa" Username "a me" Password ", nā mea i loaʻa, mai Beeline.

Ma hope aʻe o ke kolamu kahi helu o ka pūnaewele PPTP / L2TP, ponoʻoe e komo: tp.internet.beeline.ru a kaomi i ke pihi "Apply". Inā hoʻoholoʻo Asus RT-N12 i ka hoʻohikiʻanaʻaʻole i piha ka inoa o ka mea lawelawe, hiki iāʻoe ke komo i kēlāʻano āu i komo ai i ka māla mua. Ma keʻano laulima, ua hoʻopauʻia ka hoʻolālāʻana o ka lālani L2TP o Beeline ma ka laina o ka laina kelepona ASUS RT-N12. Ināʻoe i hana i nā mea a pau, hiki iāʻoe ke ho'āʻo e komo i loko o ka polokalamu kele pūnaewele i kahi helu o ka pūnaewele a weheʻia me ka maluhia.

Nā hoʻonohonoho Wi-Fi

E hoʻonohonoho i nā pūnaewele Wi-Fi ma ka Asus RT-N12

I ka papa ma ka'ākau, koho i ka mea "Network Wireless" a loaʻa iāʻoe iho ma konaʻaoʻaoʻaoʻao. Maʻaneʻi, ma ka SSID, ponoʻoe e hoʻokomo i ka inoa i makemakeʻia o ka helu wahi Wi-Fi. ʻO kēlā me kēia, e like me kou manaʻo heʻoi aku ka maikaʻi ma nā hua'ōlelo Latin a me nā helu'Akela, aiʻole e pilikia pahaʻoe e pili ana me kekahi mau lako. Ma ka "Hāmeʻa Mililani", ua'ōleloʻia e koho i ka WPA-Personal, a ma ka "WPA Pre-shared Key", e koho i ka'ōlelo i makemakeʻia Wi-Fi me nā hua'ōleloʻeono a Latin a me nā helu. Ma hope o kēlā, e mālama i nā koho. E ho'āʻo e hoʻohui i kekahi pūnaewele kaʻawale, inā i hana ponoʻia nā mea a pau, e loaʻa iāʻoe kahi pūnaewele piha piha.

Inā loaʻa iāʻoe kekahi mau pilikia me ka hoʻonohonohoʻana, e heluhelu i kēiaʻatikala, i hoʻolahaʻia i nā pilikia kūpono e ala pinepine ai i ka hoʻonohonohoʻana i nā mea hoʻokele Wi-Fi.