E holo i ka leka uila ma Windows 7

No ka hana o kekahi mea kamepiula, kahi, i loko a i waho paha i pili, ponoʻoe e hoʻouka i ka polokalamu pono. E pono i ka Epson Stylus Photo TX650 polokalamu mulipona e pono i kahi mea hoʻokele, ae loaʻa hou i nā mea heluhelu o kēiaʻatikala 5 mau koho no ka huliʻana a me ka hoʻonohonohoʻana.

Ke hoʻokomo nei i ka Epson Stylus Photo TX650 Driver

Ua hoʻokuʻuʻia ka polokalamu multifunctional i ka manawa lōʻihi loa, a aia wale nō ka mea hana i ka punaewele ā hiki i ka Windows 8, akā, aia nā mana'ē aʻe e hōʻoia ai ka launa pū o ka mea hoʻokele a me ka OS hou. No laila, ke hoʻopili nei mākou i nāʻano i loaʻa.

Hanana 1: Epson Internet Portal

ʻO ka pūnaewele luna pūnaewele o ka mea hanahana ka mea mua i'ōleloʻia e kipa i ka huliʻana i nā polokalamu. E like me ka mea i'ōlelo muaʻia,ʻaʻole i hoʻokuʻuʻia e ka hui i ka holomua o ka mea hoʻokele me Windows 10, akā, hiki i nā mea hoʻohana ke ho'āʻo e hoʻokomo i kaʻaoʻao no ka "ʻewalu", me ka pono, i ka hoʻonāʻana i nā pono o ka faila EXE. A e hele i nāʻano'ē aʻe o kēiaʻatikala.

E hele i ka pūnaewele Epson

  1. E hahai i ka loulou i luna ae komo i ka māhele'ōlelo Russian o ka hui, kahi e kaomi koke ai "Nā Pōʻali a me ke Kākoʻo".
  2. E weheʻia kahiʻaoʻao i nā koho hulina'ē aʻe no kekahi'ōnaehana. ʻO ke ala wikiwiki loa e komo i ka pahu hulina,ʻo ia keʻano o kā mākou MFP - Tx650ma hope o ka hoʻoukaʻana o kahi pāʻani, kahi i kaomiʻia me ka pihi'ākau hema.
  3. Eʻikeʻoe i nā pūnaewele kōkua pūnaewele āu e hoʻonui ai "'Akele, Ponohana" ae kuhikuhi i ka hoʻohanaʻana o ka OS a me kona hohonu hohonu.
  4. Hoʻopiliʻia kahi mea hoʻokele e pili ana i ke OS i waeʻia. Hoʻoili mākou me ke kī pololei.
  5. Hoʻokaʻawale i kahi waihona, kahi e waiho ai i hoʻokahi file -ʻo ka mea hoʻolālā. Hoʻomaka mākou a ma ka puka mua mākou e kaomi "Hoʻonohonoho".
  6. Eʻikeʻia nāʻano likeʻole o nā polokalamu multifunction -ʻo ka meaʻoiaʻiʻo, ua like kēia kalaika no lākou. E koho muaʻia PX650, ponoʻoe e hoʻololi i Tx650 ae kaomi "OK". Maʻaneʻi hiki iāʻoe ke wehe i kahi mea "E hoʻohana i kahi kūpono"ināʻaʻole ka mea i hana nuiʻia.
  7. Ma ka puka hou e hoʻonāukiʻiaʻoe e koho i ka'ōlelo o ka'ōnaehana hoʻonohonoho. E haʻalele i ka hoʻololi a hoʻololi paha, e kaomi "OK".
  8. Ke hōʻikeʻia nei ka Palapala Laikini, aʻo,ʻoiaʻiʻo, pono e hoʻopaʻaʻia me ke kī "Eʻae".
  9. Hoʻomaka ka hoʻomaka, e kali.
  10. E nīnau mai ana ka meahana palekana Windows iāʻoe inā ua makaukauʻoe e hoʻomohala i ka polokalamu mai Epson. Pane "E hoʻokomo".
  11. E hoʻomauʻia ka hoʻomohalaʻana, a ma hope iho e loaʻa iāʻoe kahi haʻihaʻi o ka puka piha.

Hanana 2: Epson hoʻohana

Loaʻa i ka hui he polokalamu liʻiliʻi hiki ke hoʻouka a hoʻololi i ka polokalamu o kāna huahana. Ināʻaeʻole ka hana mua iāʻoe no kekahi kumu, hiki iāʻoe ke hoʻohana i kēia - e hoʻoukaʻia ka pūnaewele mai nā pūnaewele o Epson i lawelaweʻia, no laila ua palekana a paʻa loa i ka mea hiki.

E wehe i ka Epson Software Updater Download Page.

  1. E wehe i ka loulou ma luna nei, e kaomi i lalo i kaʻaoʻao download. E kaomi i ke pihi Hoʻoili e pili ana i nā puka makani.
  2. E holo i ka Windows Installer, ma nā'ōlelo o ka Palapala Laikini, eʻae i nā loina ma ke kauʻana i kahi mark ma kahi kokoke "ʻAelike" ae kaomiʻana "OK".
  3. E kali no kekahi manawa oiai ke holo nei ke kūkulu. I kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻohui i ke TX650 i kahi PC, ināʻaʻoleʻoe i hana i kēia ma mua.
  4. Ke pau, e hoʻomaka ka polokalamu aʻike i ka pilina. Inā loaʻa kekahi mau kelepona e pili ana, e koho mai ka papa inoa - Tx650.
  5. ʻO nā loli nui, kahi o ka mea hoʻokele, e hōʻikeʻia i ka paukū "Nā Mau Hou Huahana", maʻamau - i "Nā polokalamu kōkua'ē aʻe". Ma ka hoʻoukaʻana a weheʻana paha i nā pahu pahu ma kahi o kēlā me kēia laina, e hoʻoholoʻoe no ka mea e hoʻokomoʻia a me ka meaʻole. I ka pauʻana o ka pākuhi "E hoʻokomo i nā mea"ʻo "kahi".
  6. Eʻike houʻoe i kaʻaelike user, e pono aiʻoe eʻae e like me ka mea mua.
  7. E hoʻokōʻia kahi hoʻonohonoho, a laila e loaʻa iāʻoe kahi leka hoʻomaopopo. I pinepine pinepine ka papahana i ka hoʻokomoʻana i ka firmware i ka likeʻana, a inā hoʻoholoʻoe e hoʻomaikaʻi hou, e heluhelu muaʻoe i nā mālama a laila e kaomi. "E hoʻomaka".
  8. ʻOiai ke holomua nei ke kaʻina hana, mai hoʻohana i ka MFP a hoʻokaʻawale paha ia mai ka pūnaewele.
  9. Ke hoʻokomoʻia nā faila a pau, e puka mai kahi puka me kaʻike e pili ana i ia. Hoʻomauʻia e kaomi "Pau".
  10. Mālama houʻiaʻo Epson Software Update e hoʻomaopopo iāʻoe ua pau nā hōʻailona. E hoʻopau i ka hoʻolaha a me ka polokalamu pono'ī. I kēia manawa hiki iāʻoe ke hoʻohana i ka mea paʻi.

Ka Papa Hana 3: Nā Polokalamu mai nā mea hoʻolālāʻaoʻao

Hiki iāʻoe ke hoʻouka a hoʻololi paha i ka polokalamu ma o ka hoʻohanaʻana i nā polokalamuʻike. ʻIke lākou i ka pūnaewele i hoʻokomoʻia a iʻole i hoʻopaʻaʻia aʻike i ka mea hoʻokele no ia mea e like me keʻano o ka pūnaehana hana. Hoʻokaʻawale kēlā me kēia mea i kāna mau hana, a inā makemakeʻoe i ka hōʻuluʻulu kiko a me ka hoʻohālikelikeʻana o ia mau mea, hiki iāʻoe ke hoʻomaʻamaʻa iāʻoe iho me kahi mea kūikawā mai ko mākou mea kākau.

Heluhelu hou:ʻO nā polokalamu maikaʻi loa no ka hoʻoukaʻana i nā hoʻokele

ʻO ka meaʻoi loa o kēia papa inoaʻo DriverPack Solution. Hoʻonohonohoʻia nā mea hoʻolālā e like me ka mea kūpono loa i ka loaʻaʻana o nā pilo, e hoʻonui i kēia maʻalahi o ka hoʻohana. Hoʻokomoʻia nā mea hoʻohana hou e hoʻomaʻamaʻa lākou i nā mea e wehewehe ana i nāʻano nui o ka hanaʻana me kēia polokalamu.

E heluhelu hou: Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele i kāu kamepiula e hoʻohana ana i ka Solution DrickPack

ʻO ka mea hoʻokani ponoʻo DriverMax, kahi noi'ē aʻe e kōkua iāʻoe e loaʻa i nā mea hoʻokele kūpono,ʻaʻole wale no nā pūnaewele PC i hoʻopiliʻia, akā no nā kelepona pūnaewele, e like me ka TX650 MFP. Ke hoʻohana nei i keʻano o kā mākouʻatikala'ē aʻe, hiki iāʻoe ke huli a hoʻohou i nā lako kamepiula.

Heluhelu hou: Hoʻoponopono i nā hoʻokele me DriverMax

Ka Papa Hana 4: KaʻIke Kaulua

I mea eʻike ai ka pūnaeho i kēlā mehana i hoʻohuiʻia i ia, ua hoʻohuiʻia kahiʻikeʻike likeʻole i kēlā me kēia mehe. Hiki iā mākou ke hoʻohana ia mea no ka huliʻana i ka mea hoʻokele. Keʻoluʻolu nei keʻikeʻana i ka ID "Mana Mea Mea", a e hoʻouka i ke kalaika - ma kahi o nā pūnaewele e hoʻolaha nei i ka hoʻolakoʻana i nā polokalamu waiwai no kā lākou ID. No kāu huliʻana i ka hiki hiki ke hiki, hiki iā mākou ke hōʻoia i kēia code ma lalo, ponoʻoe e kope i kēia.

'Opila VID_04B8 & PID_0850

Akā, pehea mākou e hana ai me ia, ua haʻi mua mākou.

E heluhelu hou: E huli i nā mea hoʻokele e ke kikowaena lako polokalamu

Kālena 5:ʻOhana OS

"Mana Mea Mea" ʻAʻole hiki iāʻoe keʻike i ka ID wale nō, akā e ho'āʻo hoʻi e kau i kahi mea hoʻokele. Ke kali nei kēia koho i kona mau hiki, ke hāʻawi wale aku i konaʻano kumu. ʻO kēia keʻanoʻaʻoleʻoe e loaʻa i nā polokalamu'ē aʻe i keʻano o kahi noi, akā e hiki i ka MFP iā ia ke hana pono me ke kamepiula. Pehea e hoʻohou i nā hoʻokele ma o ka mea hana i'ōleloʻia ma luna nei, e heluheluʻia.

Heluhelu hou: Hoʻonohonoho i nā mea hoʻokele me nā mea hoʻohana Windows

ʻO kēia nā ala nui 5 e hoʻouka ai i kahi kaʻa kaʻa no kahi polokalamu mulikino Epson Stylus Photo TX650. ʻO ka meaʻoi loa, inā heluheluʻo ia i ka hopena, pono e hoʻoholo i ke ala e pili ana i ka uku a me ke kūpono.